Pokaż pełną wersje : Cyclopolis By Karrith and Ksofi
Screeny takie przeciętne. Pewnie ci dużo uhów schodziło przy takich skilach, eq, lvl na cyclo~
Szkoda że padłes -.- i mam nadzieje że nastepne screeny beda lepsze
sorki nie załważyłem
jeszcze raz sorki hehe
Grtaz .. myslalem ze wy bedziecie wykonywac Behe quest'a :P
Viperiusz
04-11-2004, 13:29
ile tam expa nabiłeś?...Fajne miejsce ale jak jest sie z blockerem...
Z czym do ludu :p Joke! Nawet spox. Mow keidy halp :D
Notoryczny zbieracz tramp
04-11-2004, 15:33
:D :evul: ss nawet spox przynajmniej nie znow jakies dragi czy cos :p
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Eeee sroki ja tam expie i idzie troche UH na te guary w zakatku gdzie byliscie i tak apropo dlaczego an zerki arcany i lidera nieposzliscie ..:P
Mi idzie tam 1-2 uhy na 1 obejscie bez fire elementali a Ty masz taki lvl i 3 Uhy na 2.5 h Hmm podejzane :P
SS'ki nawet spox;)
Dlaczego cyclopolis jest na Edron? Ja się chyba załamie bez paccaani rusz:(
Tfardziel
04-11-2004, 21:40
no ja ***e kolejny 10 latek sobie kupił pacca .... nie no ssy masz wypasne a tak wogole napewno poszly ci 3 uhy ?? bo ja jakos nie wieze w to i jeszcze te twoje za***iste komentarze pod zdjeciami ..... coraz wiecej noobow gra w ta gre i tak wogole to coraz wiecej polakow X( X( X(
@Up
A czemu uważasz żę to 10 latek? Pacca se może kupić każdy więc nie pierd**
No to jak ty taki "Tfardziel" to pójdź na demonki solo i pokaż nam screeny. Przecież ty nie jesteś noobem tylko twardzielem....
@SS
Według mnie fajne :]
[]Artimos[]
05-11-2004, 08:51
Czy na lvl 13 i skilach 48/40 moge iść na soldy bez blokera i jeśli tak to do której kopalni(1,2,3,4,5,6)i na które piętro z góry thx :baby:
Artimos[]']Czy na lvl 13 i skilach 48/40 moge iść na soldy bez blokera i jeśli tak to do której kopalni(1,2,3,4,5,6)i na które piętro z góry thx :baby:
Ja też mam pytanko... Czy jak mam 10 lat to moge isć bezpiecznie na elfy? :baby: ??
Ja też mam pytanko... Czy jak mam 10 lat to moge isć bezpiecznie na elfy? :baby: ??
Niestety nie :( Atakowac elfy mozna tylko od 12 lat ;(
@Top
Fotki przecietne, ale nastepnym razem zaoszczedz nam widoku okna rozmow i twojego setu.
[]Artimos[]
05-11-2004, 16:14
Po pierwsze niemam 10 lat tylko 13 a po drugie chodzi mi o pójście i przeżycie i żeby mi sie to opłaciło :p
Tfardziel
05-11-2004, 16:48
:D do Karritha ... masz 14 lat spoko ale takie ssy to se wsadz gleboko w dupe... i jeszcze jedno napisalem ze kolejny 10 latek kupil sobie pacca bo kiedy taki "nOOb" ma komunie dostanie od matki 100 zł i zara mysli ze wiele zdoła .kupi sobie tego pacca i co robi... stoi przed depo albo blokuje resp a co mu powiesz?? ze jest noob to zaraz sobie pomysli ze jestes jego kolega i wogole nie masz pojecia o tej grze... i nie nazywaj ludzi nOObami bo sam nim jestes ;) ;) ;)
Fergus Mac Roth
05-11-2004, 17:43
Jak na ten lv, skille i staff to ss-y spox.
Mam jedno zastrzeżenie - jeśli chodzi o te 3 uhy na 2,5h - coś nie bardzo mi się chce w to wierzyc, ponieważ sam za dobrych czasów jak grałem czynnie cale dnie siedzialem w cyco i na obskoczenie 3 poziomów knajtem 50 lv ze skillami 78/76 i gs-em, szły mi średnio 1-3 uhy (omijałem arcany, lidery i fe).
re@ Tfardziel
czekam z niecierpliwością na twoje screeny............. :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.