Pokaż pełną wersje : Flash Mob w Tibii
Pani Doktor
03-11-2004, 21:34
Niektórzy zapewne słyszeli o zjawisku flash mob. Dla niewtajemniczonych wyjaśnie, że polega to na tym, że grupa umówionych wcześniej ludzi zbiera się w jednym miejscu i robi coś głupiego, absurdalnego, budząc niekłamne zdumienie przechodniów. Bywa to udawanie słoni lub szukanie ziemniaków na peronie :D Więcej o tym na www.wfa.prv.pl lub www.fmob.prv.pl . Oczywiście idea flashmoba nie wszystkim się podoba, ale pomyślałam, że dla zainteresowanych fajnie byłoby urządzić flash mob w tibii :) . Co to może być? wyprawa z sdkami na rabbity? 8o Napiszcie co sądzicie o pomyśle i może jakieś propozycje :)
Makilili
03-11-2004, 21:40
Może SD na rabbity to lekka przesada, ale można zrobić najdłuższy follow w całej Tibii ( każda kolejna osoba śledzi osobę przed sobą :D), lub z życia wzięte - 2 grupy ludzi ustawiają się na 2 piętrach (żeby wszyscy siebie widzieli) i krzyczą na przemian PING - PONG :D
e a ja cos banalnego wymyslilem :P poprostu wszyscy sie spotkaja potancza walca albo co tam chca i sie rozejda :D (durny pomysl) -.-
Pani Doktor
03-11-2004, 22:59
follow jest świetny :D robimy pociąg w depo! panie, panowie! nikt nie podpiera ścian, zapraszamy do kółeczka! 8o
Ja tam wolę utworzyć łańuch z OF do tego żebraka na fibuli.
Dr.Unknown
04-11-2004, 12:34
follow jest świetny :D robimy pociąg w depo! panie, panowie! nikt nie podpiera ścian, zapraszamy do kółeczka! 8oOoo, bardzo dobry pomysł z Flash Mobem, niestety Tibia ma pewne ograniczenia(nie możemy wszyscy dupy pokazać), na jakim servie organizujecie??
Pani Doktor
04-11-2004, 13:07
hmmm, jak będzie dużo chętnych to można na kilku servach ;)
Robimy na harmoni ! Ping-Pong i łanuch są najlepsze :D na harmoni ale termin trzeba podać :D
Dr.Unknown
04-11-2004, 13:19
proponuje secure(pk nie będą sie czepiać) i na securze jest dużo userów tego forum.
Pani Doktor
04-11-2004, 13:58
A Rubera?? Ja też chcę!
Mogli by wszyscy zrobić taki sam outfit i wtedy biegać na około od Venore do Carlin (głupi pomysł ale ja tak zrobię:evul: )
Rubera? Hmmm...tez jestem z rubery :), mozna by zorganizować :D
Dr.Unknown
04-11-2004, 16:37
Obstawał bym przy non pvp, ze względu na to, że nie którym flash mob może się niespodobać i posypią się deady..
Pani Doktor
04-11-2004, 18:07
Obstawał bym przy non pvp, ze względu na to, że nie którym flash mob może się niespodobać i posypią się deady..
To jednak spore ograniczenie. Żeby było bezpiecznie, można zrobić flasha w depo, ale nie wiem jak to zorganizować, żeby go za bardzo nie zablokować...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.