natalek
03-11-2004, 22:15
No wiec chce w tym tygodniu kupic pacc i mam pare problemow zwiazanych z tym (bynajmniej nie chodzi o kupn :P )
Wiec tak:
1. Gdzie moge kupic czary dla pacc? (szukalem tego na forum ale nie umiem sie dogzebac :( )
2. Czy na darashie da sie dostac tylko statkiem z venore?
3. Czy oprucz duzych respow rotow na darashi sa tez na edron?
4. Mam druta 13lvl i 23mlvl a gram na swiecie e-pvp. Czy oplaca mi sie zmieniac postac na sorca (mozna bic z UE) bo w sumie zal mi tego czasu na drucie na robieniu UH. A kumple mi mowia ze sorc lepszy. Ale znowu to samo?? Mam mieszane uczucia
Sor ze juz pytam a nie mam PACC jeszcze ale nie chce potem czekac az ktos odpisze bo strata czasu tak cennego :D
Jesli sa bledy to sor ale jestem spiacy :P
Z gory thx
Wiec tak:
1. Gdzie moge kupic czary dla pacc? (szukalem tego na forum ale nie umiem sie dogzebac :( )
2. Czy na darashie da sie dostac tylko statkiem z venore?
3. Czy oprucz duzych respow rotow na darashi sa tez na edron?
4. Mam druta 13lvl i 23mlvl a gram na swiecie e-pvp. Czy oplaca mi sie zmieniac postac na sorca (mozna bic z UE) bo w sumie zal mi tego czasu na drucie na robieniu UH. A kumple mi mowia ze sorc lepszy. Ale znowu to samo?? Mam mieszane uczucia
Sor ze juz pytam a nie mam PACC jeszcze ale nie chce potem czekac az ktos odpisze bo strata czasu tak cennego :D
Jesli sa bledy to sor ale jestem spiacy :P
Z gory thx