Pokaż pełną wersje : Nowe servery?
No wlasnie, pare dni temu doszly mine sluchy (moze plotki), ze w styczniu maja powstac jakies nowe servery. Ma ktos jakies wiadomosci na ten temat? Jak dobrze pamietam juz od okolo 1.5 roku nie powstał zaden nowy, a na starych czasem gra po 200 osob.
ja juz czekam rok i kaszana :<
oczywiscie na pvp .
nie robia nowych servow bo stare sa niezapelnione ale jak oni by chcieli by byly zapelnione to nawet raty by byly zajete ; /.
No wlasnie, lepiej, zeby bylo duzo serwerow, ale mniej przepelnionych, latwiej by sie expilo itp.
Utrzymanie każdego servera dużo CiPsoft kosztuje chodź nowe światy rzeczywiście by sie przydały dla rozładowania tych przepełnionych.
Jak znam cip-y to gdzieś w okolicach ferii powstaną dwa nowe servery non-pvp.
-Liutik-
06-01-2008, 18:42
@up
Może i ich to dużo kosztuje ale przy tym ile zarabiają na PACC'ach to naprawde mało. W dodatku raczej nie będą to servery non-pvp ponieważ poprzednie były n-pvp (nerana,unitera) i jescze wcześniejsze(candia,menera)
Pozdro*
ale non-pvp sa przeludnione, podczas gdy niektóre pvp w godzinach szczytu mają 500-600 osób i mniej
Nacpany_Wlodek
06-01-2008, 19:42
Myślę, że nowych pvp raczej nie będzie. To non-pvp są wciąż przeludnione i to ich raczej należy się spodziewać. Poza tym cipsoft t nie caritas i nie będą stawiać nowych serwów, bo ktoś został wyjebany z innego.
Modliszka11
07-01-2008, 15:42
cip soft stworzył kiedyś temat jaki chcecie server i sondze że to od niego zależy
Michulek
10-01-2008, 21:22
Niesądze że zrobią nowe servy pvp skoro max jest na nich 400 -500 graczy, powini robic non-pvp np. na lumi w piatek godzina 18,00 jestem 150 w kolejce
borekziom
10-01-2008, 22:15
takich tematów były miliony i nie mam pojęcia po co następny zakladasz ??
Ban 100% będzie.
Niesądze że zrobią nowe servy pvp skoro max jest na nich 400 -500 graczy, powini robic non-pvp np. na lumi w piatek godzina 18,00 jestem 150 w kolejce
Może czas zapłacić za grę a nie żerować za darmo? ;\
Na tym świecie nic nie ma za darmo, a jak się nie podoba, graj w co innego.
Shadowsong
10-01-2008, 22:56
@up
A czy on napisal, ze mu sie cos nie podoba albo cos w tym stylu? Napisal tylko, ze non-pvp sa przepelnione i ma racje. I to bez roznicy pacc czy facc, ludzie od kilku update'ow po prostu pchaja sie na non-pvp.
ZonaRomana
11-01-2008, 00:26
Złe Cię doszły słuchy. Nikt nie wie kiedy wyjdzie nowy server jedynie Cipy. Było już takich tematów pare(naście?). Swoją drogą też czekam i czekam...
Pozdrawiam ~Żona
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.