Pokaż pełną wersje : Szukam przyjaciół do polowan na Isarze(oczywiście na potwory)
Elo Ziomal
10-11-2003, 22:16
Chętnie poznam jakiegos gracza z którym będę mógł pójść na potwory takie jak (nie wiem wymyślcie coś:)) )
Mój lvl 14 druid 16 mlvl mocne czary i cały czas rośnie
Bedzie potrzebny ci bloker(knight luyb palladyn ze spearami)
Podaj swiat ok
chyba ze masz chara na wszystkich swiatach:P:))
przeciez powiedzial ze ISARA
Słaby masz mlvl jak na 14 lvl :) ja mam 14mlvl na 11lvl :) Potreenuj mlvl i będziesz mógł spokojnie na hunty chodzić, albo lvl abyś silniej czary puszczał:)
jak bys grtal na ruberce to mymz chcecia stobal wedrowal
gozno ty byc z polska ?? bo widac ze chyba nie tak jak ja :D
Elo Ziomal
11-11-2003, 11:35
Dziękli że odpisaliście i mam nadzireję że ktoś się wreszcie nawinie, bo smutnawo mi tak samemu(mam tam paru kolegów ale 19/23 lvl to wiecie, exp dostaję przy nich po byku :))
NIECH MOC DŻEDAJ BĘDZIE Z WAMI MŁODZI PADAWANI!!
zem troche za szybko pisal i nie zauwazylem co napisalem
ja mgoe sie ztoba wybrac lvl 18 skille 49/41 rosnie ;>of cours jako blocker [ lol blokuj mino gouarda bez straty hp :) ]
ja mam postac z lvlem 6 to ja pujde na blockera
Oryginalnie dodany przez Miscoo
Słaby masz mlvl jak na 14 lvl :) ja mam 14mlvl na 11lvl :) Potreenuj mlvl
Słąby? Ja mam 12 lvl i 10 mlvl (pewnie niedługo mlvl skoczy), a trenuje non-stop, regeneracja many - hmm i tak w kółko. Choć no może dosyć późno zacząłem mane trenować bo chyba coś około 10 lvl.
elo ziom .. ja moge z tobą chodzić .. mam 13 lvl sorcerer name Ravenka ( jestem dziewczyną :D ) tylko podaj jaki masz nick swoją postacią !! :D
Ja tez sie z toba przejde chetnie, Tzitzen 13 lvl 40/35
a jak sie nazywasz elo ziomal?
ja jestem najt - Cheev - 23 55/51 (i jeszcze dzisiaj ronie :P pozniej przerwa łikendowa hehe)
moze sie gdzies przejdziemy....
ale wiesz, juz moj uh maker ma wyzszy mlvl od ciebie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.