Pokaż pełną wersje : Nomandy
Mandawiers
06-01-2008, 17:57
Mam prosbe , moglby ktos wrzucic zdjecie lub wytlumaczyc gdzie sa schowane podziemia nomandow ?
Mam prosbe , moglby ktos wrzucic zdjecie lub wytlumaczyc gdzie sa schowane podziemia nomandow ?
było dużo razy :P
Poszukaj
Idz tak jak sie z Ankrahmun idzie do Darashia ,ale na schodach (przejście przez góry) idz w lewo , tam będzie wejście .
DO MODÓW:To nie spoiler xD
Tony_Gdansk
06-01-2008, 18:21
Co to jest Nomand ?:<
Mandawiers
08-01-2008, 23:10
przeszukalem to 2 raz bo wczesniej juz mialem to odkryte, kratka w kratke i zadnego zejscia do podziemi nomandow nie znazlem czy tez kryjowki jak to nie ktorzy mowia.
cos slyszalem, ze trzeba tam scimitara wbic.
darkdodzie
09-01-2008, 22:28
Idziesz na prawo od przejscia miedzy darashia a ankrahmun i tam beda schodki do gory ... wchodzisz i kladziesz scimitar tam gdzie jest crackles(pekniecie) . i 2 kratki w prawo od scimitara wbitego lejesz woda na ziemie (2 kratki rowno) , a wejscie ukaze Ci sie ku oczom
Mandawiers
12-01-2008, 19:24
a nie trzeba miec przypadkiem jakiegos itemu ktory pada z nomadow ? bo slyszalem ze trzeba lootnac jakis parachment czy cos takiego.
Mandawiers
12-01-2008, 21:17
Ok mam wszystko teraz mi powiedzcie co musze zrobic zeby tp mnie przeniusl , jakis quest trzeba czy cos ? bo gdy wchodze pojawiam sie 2 kratki od tp.
Niestety ale to już będzie spoiler The Nomads Land Quest....
Monsword
14-01-2008, 16:00
@up co z tego?
jak dobrze pamientam trzeba zdobyć nomads death list
To kur*a z tego że dałem mu oczywistą wskazówkę żeby wszedł na pieprzoną tibię.wiki i sobie sprawdził -.-
P.S. Up,ie nie puszczaj więcej takich tekstów.....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.