zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mermaid Comb?

Mort Ange
06-01-2008, 21:28
Mam pytanie dot. Mermaid Comb (nie wiem czy tak to się pisze).
Otóż potrzebne jest do zrobienia addona. I tutaj pojawia się moje pytanie:
Czy można kupić od kogoś ten przedmiot i zrobić addona, czy też trzeba zrobić questa na niego? I czy ten quest na Callasie jest od lvla?

Mike.Mystic
06-01-2008, 21:31
Żeby dostać się do Callasy potrzebujesz mieć zrobione Explorer Society Quest z odpowiednią rangą chyba Relict Hunter możesz sprawdzić w Questach. Możesz oczywiście kupić ale możesz i zdobyć napewno nie solo no chyba że masz 150 lev + to idz.

Mort Ange
07-01-2008, 15:12
A czy mógłbyś mi powiedzieć w granicach ilu gp się waha cena tego przedmiotu?

Maciektgk
07-01-2008, 15:17
Cena zależy od świata. Na harmonii 100~ k

Flamon
07-01-2008, 15:19
Pewny nie jestem ale kupisz za minimum 70k.

Ka$azi
07-01-2008, 17:40
Żeby się dostać na calasse trzeba mieć explorer society qest i można kupić ale żeby się dostać to nie mam 2 misji chyba bo miałem potrzebną rzecz i mnie hacneli ale jest prawie na końcu dodatkowa misja że można dostać się pod wodę, ale czy Mermaid Comb można już wziąść to nie wiem.:p

Kurizu
07-01-2008, 20:29
Mermaid Comb jest nagrodą którą możesz otrzymać tylko z Questa... Quest ten możesz zrobić w każdym momencie po zdobyciu dostępu do Calassy (ranga Relic Hunter jak dobrze pamiętam)

Teraz tak nie ma ograniczenia na ten quest ( na jakim lvl zrobisz ES do tej rangi na takim możesz) zaś jedyne co moge powiedzieć odnośnie tego to fakt że najniższy level jaki widziałem który na moim serverze to wykonał był ~35 kwestia dobrej organizacji i pewnie da się na niższym

Odnośnie sprzedawania i kupowania moim zdaniem nie ma sensu by go kupować zwłaszcza że po zakupieniu i zrobieniu addona nasz mermaid comb przepada w zapomnienie gdyż nie będziemy mogli go wziąśc już z Calassy więc lepiej się opłaca zaoszczędzić kase, udać się pod wode z drużyną i wykonać questa