Pokaż pełną wersje : Mrokus Fake
Yep! Po drugiej przerwie wracam do fake'ów! Ostatnio fake'i paskowe wymiatają więc dam swojego ;o
Odcinki:
Odcinek NR 1 - Gorący Powrót (http://img127.imageshack.us/img127/7571/paseknr1mc4.png)
Specjalne Błędy (Pisać SB czy cóś byle nie "jajko") :
Znaleziono 0/???
10/10
Fajne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koper of Drawno
06-01-2008, 23:27
Hueaheue. Jakoś z tych paskowych Fake'ów, które teraz wyszły, Ten jakoś mi się spodobał :P Jeśli mam ocenić to dam 8/10 ^^
fabuła:
Jako, iż to jest fake paskowy, to tu wezmę pod pod ocenę humor, nie fabułę. Nie ma nic do gadania. "Muszę wskrzesić mojego pana" - zaczyna się dosyć poważnie, a tu nagle - bum! Muahaha! Bara bara! xD
9/10
wykonanie:
Tu trochę gorzej. Co do dwóch ostatnich obrazków nie mam zastrzeżeń, lecz ten pierwszy mógł być lepszy. Mogłeś dodać kilka dodatków. Jakieś kwiaty na przykład i było by lepiej. Mógł byś dodać też więcej różnorodnych drzew.
6/10
punkty dodatkowe (0-3):
1/3, ponieważ jest to, chyba jedyny tak zabawny fake paskowy, jak dotąd. Oczywiście z tych nowszych.
8,5/10 good job.
EvilPwned
07-01-2008, 13:35
Humor tylko dla ludzi, których coś takiego śmieszy. Bo mnie to nie rozśmieszyło... Może jestem za stary na takie żarty? :O
Thor Nephihean
07-01-2008, 14:55
Wszystko super fajne podoba mi się, ale teks: super laska says: jest ucięty.
Nawet niezłe. Zresztą w porównaniu do tego co aktualnie dzieje się w fake'ach paskowych (wskrzeszanie precla, jakiś pijany krasnolud itp.) to wykracza ponad średnią.
Btw.
Ostatnio fake'i paskowe wymiatają
Taa...
@2 x UP
Opss... ;o Nie sprawdzałem już jak ramkę wstawiałem czy są jakieś błędy.
@Other
Odcinki będą się pojawiać nieregularnie.8o
@Down
Wiesz... Nie odemnie zależy jaki masz humor ;p Jak się nie podoba to nie moja wina i nie będe się o to kłócił.
Virusmaxi
07-01-2008, 16:04
I to ma być śmieszne?
Na razie nie mój humor , pozatym za duże kadry -.- od kiedy paskowce jakieś giganty mają?? Poczekamy zobaczymy na razie mogę dać 5/10 bo nie wiem jak będzie potem.
Dodałem Special Part'a NR 1 i biorę się za Bohaterów.
@Down
Tak, nie, może, zapewne, niegdyś, nigdy, chyba, nie wiem, dlaczego, jes, noł i baj!
Virusmaxi
07-01-2008, 20:09
I to ma być śmieszne?
Mam jajo/błąd! Zawodnik na górze, na ostatnim kadrze, cofnął się! Stoi bliżej startu niż na poprzednim! A na dodatek w ostatnim kadrze pojwaił się kamień!
@Up
Powiem tyle, że jaja będą od normalnego odcinka nr 2.
Dalej 5/10 , niestety nie widzę w tym nic śmiesznego. Jeśli fake nie koniecznie ma być śmieszny to chciało napisać , bo tak to sam widzisz jakie oceny..
Kogucik302
07-01-2008, 21:47
Powiem szczerze ,że pierwszy pasek mnie rozbawił.
Drugi-Nie.
Mogę ci dać 7/10
Postaraj się ,żeby tego nie spieprzyć.
Hm... Skąd ja znam te ramki?...
@down
Nie, nie... gdzieś już je widziałem... w takim zajebistym fake'u...
@editdown
Gdy je zobaczyłeś to skisiłeś :cup:
Ugi Bugi:
Ugi Bugi czyli coś jak jajka w fake'u "Precel"
...
...
...
Wy naprawdę jesteście AŻ TAKIMI ignorantami/debilami, czy tylko udajecie?
Nie mówię tutaj o jakimś miernym plagiatowaniu, ale czy wy wiecie, co to są Easter Eggi? Jajka Wielkanocne to nie jakiś genialny wymysł Michossa. I wymyślanie im swojej nazwy (Ugi Bugi... japjerdolęę), bo się nie wie, że ktoś nie nazwał ich wcześniej w swoim fejku 'Jajka Wielkanocne', bo miał taki kaprys, a dlatego, że one się tak nazywają od lat, to zupełne kretyństwo.
Już nie dodaję tego, że musisz się sporo o nich nauczyć, jeśli myślałeś, że to w Preclu to były EE. (-Patrz, ramka jest przesunięta o dwa piksele! -Już wpisuję!)
A fejk... denny. Paskowce nie mają już żadnej przyszłości, praktycznie wszystkie żarty są już wtórne.
Aha, nie wiesz też, co to jest specjal. Bo to, co zrobiłeś, specjalem nie jest.
@up: z tibia.com.
...
@editup: a, wiem, przez chwilę planowałem takie u siebie wprowadzić. Dlatego ci się kojarzy, że zajebiste.
@down: nei bo i tak ssiesz :cup: :cup: 8o 8o
Teraz mam drugi argument: plagiat ciekawych pomysłów z innych fejków. ;p
To zmienie na "wytyczne"... Pasuje? O.o
@Down
>>> :spam: <<<
_____^^^^
Pchanie na sianie i ziela jaranie...
To zmienie na "wytyczne"... Pasuje? O.o
NIE NIE NIE NIE
UGI BUGI
UGI BUGI
8o8o8o8o8o8o
:cup::cup::cup::cup:
@up
:cup::cup::cup::cup:8o8o:cup::confused:8o:baby:;(: evul::cup:
ZNALAZLEM JAJKO:cup::cup::cup:
W 3 kadze w gurnym prawym rogu som kwiatki ktorych nie bylo :cup::cup::cup:
Toż(?) to nawet special nie jest...
Poza tym te kadry przypominają wyglądem siebie, ale są 2 różne... A w dodatku jeśli to miało być śmieszne to jak podjarać dupę fire devilowi?
Kolejny klon...
Ogół kompletnie zerżnięte od Michossa.
Ja nie wiem, czy wy nie macie lepszych wzorów niż to dno?
KIedyś to ludzie sie wzorowali na Fuciku, For!um, Szatanie, Paskach z tibia.news, w sumie to nie wychodziło im to wiele lepiej, ale jednak lepiej.
Jak szukacie inspiracji, to poczytajcie sobie paski z TIbia.news Jacka Bauera, lub nawet Longina Kerte'a i Tttos2ka (na hunted.pl), do genialnycg może nie należą (a zwłaszcza ostatni denny odcinek Longina) ale lepsze to niż Precel.
A co do tego fake:
Powiem tak, skoro to ma być śmieszne, to najpierw zweryfikuj, co według ciebie bawi ludzi, a nie na spontanei tobie coś sie wyda zabawne i odrazu dajesz to na forum.
Poza tym, dałeś jeden odcinek i już robisz odcinki specjalne, moje pytania: Po co? Dlaczego? Czy ty wogule rozumiesz sens odcinka specjalnego?
Zastanów sie dwa razy zanim cokolwiek zrobisz i napiszesz...
Czy ty wogule rozumiesz sens odcinka specjalnego?
Ja napiszę co to jest jeśli można :P.
Odcinek Specjalny (OS, oes) – fragment trasy rajdu samochodowego poprowadzony najczęściej po zamkniętych... oj to nie to xD
Odcinek specjalny to odcinek, który jest wyrwany z kontekstu (jeśli fake ma fabułę). Robiony na specjalne okazje, np. Wigilia, moje urodziny, powstanie mojego nowego fake'a itp.
Dobra definicja? :- (
Odcinki Dodatkowe:
ORAZ K****
Specjalne Błędy (Pisać SB czy cóś byle nie "jajko") :
Pasuje k**** czy może mam wam du** lizać?!
, co według ciebie bawi ludzi,
Najpierw mnie rozbawiło, a potem dla pewności kumpli popytałem i oni odpowiedzieli, że dobre...
wojcio14
08-01-2008, 16:30
o.O uwolnił TaJgErA xD
fejk jest nie śmieszny 2,5/10
Virusmaxi
08-01-2008, 19:05
Najpierw mnie rozbawiło, a potem dla pewności kumpli popytałem i oni odpowiedzieli, że dobre...
Taa, widzę że jesteście bandą dzieciaków. Bo taki "humor" to tylko dzieci rozśmieszy.
Poprostu Pitbul
08-01-2008, 19:25
/me wkurza się widząc takie paski.
1/10
Dosyć... Tak to jest jak się fake komuś nie podoba :/ Z trzech powodów można przestać robić fake'i :
1. Nie chce ci się robić.
2. Nie masz inspiracji, ni nic! Zaczynasz robić z wielkim zapałem kończysz na DNIE ;o
3. Zjechali cię komentami. O.o
Z powodu 2. i 3. nie robię dalszych odcinków chociaż mam KILKA pomysłów ;p
Może kiedyś do tego wrócę, ale teraz będe robił zamówienia z "Grafiki na zamówienie".
P.S.
Virusmaxi
Może i mam 12 lat ale to nie znaczy, że ja i moji kumple to - jak ty to powiedziałeś - "banda dzieciaków".
o.O uwolnił TaJgErA xD
fejk jest nie śmieszny 2,5/10
Coo ty gadasz ! On pokazal pazur xD
Fake.. no nawet śmieszny ten twój CHumor xD dobraa dam ci 7/10
Virusmaxi
08-01-2008, 22:18
Virusmaxi
Może i mam 12 lat ale to nie znaczy, że ja i moji kumple to - jak ty to powiedziałeś - "banda dzieciaków".
Wiek tutaj nie ma nic do znaczenia, można mieć 22 lata a i tak nadal można zachowywać się jak dziecko.
Ten fake ma poprostu taki poziom.
btw. mam 13 lat.
I nierozumiem dlaczego przestajesz to robić bo ludziom się to nie podoba. Jak lubisz robić fake, to rób, nikt ci nie zabrania, a może komuś się podoba? Co z tego że jadą?
@3xup
Jak ja widze gdzieś grupe 12-latków, które co chwile sie śmieją z byle czego (a w tym wieku tak jest) to nie widze innego określenia niż "banda dzieciaków", no chyba że mnie wnerwią, to wtedy są "bandą gnoi"
@up
Wkleiłeś mi sie :|
@topic
dobrze ze w pore kończysz ten fake, nie powiem że zapobiegnie to twojej kompromitacji, bo i tak już się ośmieszyłeś, ale takiego czegoś i tak nie było sensu ciągnąć.
Przestań się już tak bulwersować, bo to ci nic nie da, co gorsza jeszcze ci żyłka w skroni pęknie i będziesz nas potem o swoje kalectwo obwiniał. Uważasz pewnie ze to my jesteśmy źli bo ci fake zjechaliśmy, ale my go zjechaliśmy tylko dlatego że był ku temu powód, a zły jest ten kto daje złe fake, dające okazje takim hienom (jak ja xD) sie nad nim pastwić <joke>
Mam adzieje że twoje grafiki będą na lepszym poziomie niż paski.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.