zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mrokus Fake

Avios
06-01-2008, 23:19
Yep! Po drugiej przerwie wracam do fake'ów! Ostatnio fake'i paskowe wymiatają więc dam swojego ;o

Odcinek NR 1 - Gorący Powrót (http://img127.imageshack.us/img127/7571/paseknr1mc4.png)

Odcinek NR 1 - Wyścig (http://img301.imageshack.us/img301/6852/paseknr1specialoa9.png)

Znaleziono 0/???

Gelio
06-01-2008, 23:25
10/10
Fajne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koper of Drawno
06-01-2008, 23:27
Hueaheue. Jakoś z tych paskowych Fake'ów, które teraz wyszły, Ten jakoś mi się spodobał :P Jeśli mam ocenić to dam 8/10 ^^

Gargoin
07-01-2008, 11:32
fabuła:
Jako, iż to jest fake paskowy, to tu wezmę pod pod ocenę humor, nie fabułę. Nie ma nic do gadania. "Muszę wskrzesić mojego pana" - zaczyna się dosyć poważnie, a tu nagle - bum! Muahaha! Bara bara! xD
9/10

wykonanie:
Tu trochę gorzej. Co do dwóch ostatnich obrazków nie mam zastrzeżeń, lecz ten pierwszy mógł być lepszy. Mogłeś dodać kilka dodatków. Jakieś kwiaty na przykład i było by lepiej. Mógł byś dodać też więcej różnorodnych drzew.
6/10

punkty dodatkowe (0-3):
1/3, ponieważ jest to, chyba jedyny tak zabawny fake paskowy, jak dotąd. Oczywiście z tych nowszych.

8,5/10 good job.

EvilPwned
07-01-2008, 13:35
Humor tylko dla ludzi, których coś takiego śmieszy. Bo mnie to nie rozśmieszyło... Może jestem za stary na takie żarty? :O

Thor Nephihean
07-01-2008, 14:55
Wszystko super fajne podoba mi się, ale teks: super laska says: jest ucięty.

Shuki
07-01-2008, 15:30
Nawet niezłe. Zresztą w porównaniu do tego co aktualnie dzieje się w fake'ach paskowych (wskrzeszanie precla, jakiś pijany krasnolud itp.) to wykracza ponad średnią.

Btw.
Ostatnio fake'i paskowe wymiatają

Taa...

Avios
07-01-2008, 16:04
@2 x UP
Opss... ;o Nie sprawdzałem już jak ramkę wstawiałem czy są jakieś błędy.

@Other
Odcinki będą się pojawiać nieregularnie.8o

@Down
Wiesz... Nie odemnie zależy jaki masz humor ;p Jak się nie podoba to nie moja wina i nie będe się o to kłócił.

Virusmaxi
07-01-2008, 16:04
I to ma być śmieszne?

chiny
07-01-2008, 16:19
Na razie nie mój humor , pozatym za duże kadry -.- od kiedy paskowce jakieś giganty mają?? Poczekamy zobaczymy na razie mogę dać 5/10 bo nie wiem jak będzie potem.

Avios
07-01-2008, 19:27
Dodałem Special Part'a NR 1 i biorę się za Bohaterów.

@Down
Tak, nie, może, zapewne, niegdyś, nigdy, chyba, nie wiem, dlaczego, jes, noł i baj!

Virusmaxi
07-01-2008, 20:09
I to ma być śmieszne?

Suhayl
07-01-2008, 20:14
Mam jajo/błąd! Zawodnik na górze, na ostatnim kadrze, cofnął się! Stoi bliżej startu niż na poprzednim! A na dodatek w ostatnim kadrze pojwaił się kamień!

Avios
07-01-2008, 20:17
@Up
Powiem tyle, że jaja będą od normalnego odcinka nr 2.

chiny
07-01-2008, 21:31
Dalej 5/10 , niestety nie widzę w tym nic śmiesznego. Jeśli fake nie koniecznie ma być śmieszny to chciało napisać , bo tak to sam widzisz jakie oceny..

Kogucik302
07-01-2008, 21:47
Powiem szczerze ,że pierwszy pasek mnie rozbawił.
Drugi-Nie.
Mogę ci dać 7/10
Postaraj się ,żeby tego nie spieprzyć.

Nadrill
07-01-2008, 22:08
Hm... Skąd ja znam te ramki?...

@down

Nie, nie... gdzieś już je widziałem... w takim zajebistym fake'u...

@editdown

Gdy je zobaczyłeś to skisiłeś :cup:

Misza
07-01-2008, 22:16
Ugi Bugi:
Ugi Bugi czyli coś jak jajka w fake'u "Precel"
...
...
...
Wy naprawdę jesteście AŻ TAKIMI ignorantami/debilami, czy tylko udajecie?
Nie mówię tutaj o jakimś miernym plagiatowaniu, ale czy wy wiecie, co to są Easter Eggi? Jajka Wielkanocne to nie jakiś genialny wymysł Michossa. I wymyślanie im swojej nazwy (Ugi Bugi... japjerdolęę), bo się nie wie, że ktoś nie nazwał ich wcześniej w swoim fejku 'Jajka Wielkanocne', bo miał taki kaprys, a dlatego, że one się tak nazywają od lat, to zupełne kretyństwo.

Już nie dodaję tego, że musisz się sporo o nich nauczyć, jeśli myślałeś, że to w Preclu to były EE. (-Patrz, ramka jest przesunięta o dwa piksele! -Już wpisuję!)

A fejk... denny. Paskowce nie mają już żadnej przyszłości, praktycznie wszystkie żarty są już wtórne.

Aha, nie wiesz też, co to jest specjal. Bo to, co zrobiłeś, specjalem nie jest.

@up: z tibia.com.
...
@editup: a, wiem, przez chwilę planowałem takie u siebie wprowadzić. Dlatego ci się kojarzy, że zajebiste.

@down: nei bo i tak ssiesz :cup: :cup: 8o 8o

Teraz mam drugi argument: plagiat ciekawych pomysłów z innych fejków. ;p

Avios
07-01-2008, 22:22
To zmienie na "wytyczne"... Pasuje? O.o

@Down
>>> :spam: <<<
_____^^^^

Pchanie na sianie i ziela jaranie...

Nadrill
07-01-2008, 22:26
To zmienie na "wytyczne"... Pasuje? O.o

NIE NIE NIE NIE
UGI BUGI
UGI BUGI
8o8o8o8o8o8o
:cup::cup::cup::cup:

@up
:cup::cup::cup::cup:8o8o:cup::confused:8o:baby:;(: evul::cup:

ZNALAZLEM JAJKO:cup::cup::cup:
W 3 kadze w gurnym prawym rogu som kwiatki ktorych nie bylo :cup::cup::cup:

Shuki
07-01-2008, 22:58
Toż(?) to nawet special nie jest...

Poza tym te kadry przypominają wyglądem siebie, ale są 2 różne... A w dodatku jeśli to miało być śmieszne to jak podjarać dupę fire devilowi?

Drakon
08-01-2008, 14:08
Kolejny klon...
Ogół kompletnie zerżnięte od Michossa.
Ja nie wiem, czy wy nie macie lepszych wzorów niż to dno?
KIedyś to ludzie sie wzorowali na Fuciku, For!um, Szatanie, Paskach z tibia.news, w sumie to nie wychodziło im to wiele lepiej, ale jednak lepiej.
Jak szukacie inspiracji, to poczytajcie sobie paski z TIbia.news Jacka Bauera, lub nawet Longina Kerte'a i Tttos2ka (na hunted.pl), do genialnycg może nie należą (a zwłaszcza ostatni denny odcinek Longina) ale lepsze to niż Precel.

A co do tego fake:
Powiem tak, skoro to ma być śmieszne, to najpierw zweryfikuj, co według ciebie bawi ludzi, a nie na spontanei tobie coś sie wyda zabawne i odrazu dajesz to na forum.
Poza tym, dałeś jeden odcinek i już robisz odcinki specjalne, moje pytania: Po co? Dlaczego? Czy ty wogule rozumiesz sens odcinka specjalnego?
Zastanów sie dwa razy zanim cokolwiek zrobisz i napiszesz...

Gargoin
08-01-2008, 14:25
Czy ty wogule rozumiesz sens odcinka specjalnego?

Ja napiszę co to jest jeśli można :P.

Odcinek Specjalny (OS, oes) – fragment trasy rajdu samochodowego poprowadzony najczęściej po zamkniętych... oj to nie to xD

Odcinek specjalny to odcinek, który jest wyrwany z kontekstu (jeśli fake ma fabułę). Robiony na specjalne okazje, np. Wigilia, moje urodziny, powstanie mojego nowego fake'a itp.

Dobra definicja? :- (

Avios
08-01-2008, 14:59
Odcinki Dodatkowe:

ORAZ K****

Specjalne Błędy (Pisać SB czy cóś byle nie "jajko") :

Pasuje k**** czy może mam wam du** lizać?!

, co według ciebie bawi ludzi,
Najpierw mnie rozbawiło, a potem dla pewności kumpli popytałem i oni odpowiedzieli, że dobre...

wojcio14
08-01-2008, 16:30
o.O uwolnił TaJgErA xD

fejk jest nie śmieszny 2,5/10

Virusmaxi
08-01-2008, 19:05
Najpierw mnie rozbawiło, a potem dla pewności kumpli popytałem i oni odpowiedzieli, że dobre...

Taa, widzę że jesteście bandą dzieciaków. Bo taki "humor" to tylko dzieci rozśmieszy.

Poprostu Pitbul
08-01-2008, 19:25
/me wkurza się widząc takie paski.
1/10

Avios
08-01-2008, 20:05
Dosyć... Tak to jest jak się fake komuś nie podoba :/ Z trzech powodów można przestać robić fake'i :
1. Nie chce ci się robić.
2. Nie masz inspiracji, ni nic! Zaczynasz robić z wielkim zapałem kończysz na DNIE ;o
3. Zjechali cię komentami. O.o

Z powodu 2. i 3. nie robię dalszych odcinków chociaż mam KILKA pomysłów ;p

Może kiedyś do tego wrócę, ale teraz będe robił zamówienia z "Grafiki na zamówienie".

P.S.
Virusmaxi
Może i mam 12 lat ale to nie znaczy, że ja i moji kumple to - jak ty to powiedziałeś - "banda dzieciaków".

dalione
08-01-2008, 20:54
o.O uwolnił TaJgErA xD

fejk jest nie śmieszny 2,5/10

Coo ty gadasz ! On pokazal pazur xD

Fake.. no nawet śmieszny ten twój CHumor xD dobraa dam ci 7/10

Virusmaxi
08-01-2008, 22:18
Virusmaxi
Może i mam 12 lat ale to nie znaczy, że ja i moji kumple to - jak ty to powiedziałeś - "banda dzieciaków".
Wiek tutaj nie ma nic do znaczenia, można mieć 22 lata a i tak nadal można zachowywać się jak dziecko.

Ten fake ma poprostu taki poziom.
btw. mam 13 lat.

I nierozumiem dlaczego przestajesz to robić bo ludziom się to nie podoba. Jak lubisz robić fake, to rób, nikt ci nie zabrania, a może komuś się podoba? Co z tego że jadą?

Drakon
08-01-2008, 22:27
@3xup
Jak ja widze gdzieś grupe 12-latków, które co chwile sie śmieją z byle czego (a w tym wieku tak jest) to nie widze innego określenia niż "banda dzieciaków", no chyba że mnie wnerwią, to wtedy są "bandą gnoi"
@up
Wkleiłeś mi sie :|
@topic
dobrze ze w pore kończysz ten fake, nie powiem że zapobiegnie to twojej kompromitacji, bo i tak już się ośmieszyłeś, ale takiego czegoś i tak nie było sensu ciągnąć.
Przestań się już tak bulwersować, bo to ci nic nie da, co gorsza jeszcze ci żyłka w skroni pęknie i będziesz nas potem o swoje kalectwo obwiniał. Uważasz pewnie ze to my jesteśmy źli bo ci fake zjechaliśmy, ale my go zjechaliśmy tylko dlatego że był ku temu powód, a zły jest ten kto daje złe fake, dające okazje takim hienom (jak ja xD) sie nad nim pastwić <joke>

Mam adzieje że twoje grafiki będą na lepszym poziomie niż paski.