Pokaż pełną wersje : beholder quest i dziwny przypadek
daje tu link z questa z beho (przykład jak moga go zrobić low lv) i jest tam dziwny przypadek bo po drodze jest jednego beho za duzo, zobaczcie na filmie ten z yellow hp, skąd onm się tam wziął? nieda sie tam nic zlurować chyba... kiedyś miałem taki przypadek gdzy robiłem questa w lighthouse (2 cycki powinny byc). wchodzi bloker (13lv :P) i zareaz wybiega na yellow hp. ja puściłem mana shielda patrze a tam zamiast 2 były 4 cyce. skąd one sie tam wzięły? tam to juz napewno sie nieda zlurować...
link:
aa59.w.interia.pl/beho quest.rec
i jescze jeden z postaci którą rookowałem (film jak na 8lv wybrałem sie na dragi)
aa59.w.interia.pl/drag solo 8lv.rec
sory ze interia. prosze nie nazekac na transfer :]
aha i sory ze linka sie nieda kliknąć ale niewiem jak to zrobić więc poprostu skopiujcie link to ie albo czego tam macie :}
najgorsze filmy ever !
i te wasze noobowate teksty.
nastepnym razem nie przepraszaj za interie, po prostu umiesc gdzies indziej
nie przepraszaj za brak pozadnego linka, po prostu go zrob
ej te teksty są dla zalewy człowieku... jesteśmy kumplami z rl i jakbyś chciał wiedzieć to normalnie nie kradniemy sobie loota i nie wyzywamy sie (zazwyczaj...)
:P
a ten film z dragiem to juz calkiem dla zalewy, nie wiedzialem ze jest podlurowany pod drabine :/ zeonilbym wieksza akcje :P ten char jest juz prrawie zrookowany...
Y0 hehe zarabiste z was noobki szkoda ze nie gram na elysi ale moj kumpel z klasy gra na elysi(elivines pewnie wam cos to mowi :] ) NOOBY rzadza
P.S( nie poison spider:P) powiedz jeszcze co mzoan dostac w tym quescie bo tesh mzoe zrobie :D
Obczaj arta pt. "wiecie wogule co to jest noob?" czy jakoś tak bo chyba niewiemsz o czym mówisz człowieku...
a to że nieznasz sie na żartach to nieznaczy że musisz wyzywać ludzi na forum. Zastanów sie najpierw po co kręciłem ten filmik z dragiem i czy naprawde myślałem że go ubije/przeżyje a potem pisz takie lamowate teksty
Chmielok
05-11-2004, 20:19
Eeeeeeeeeeeee, ale gdzie jest link ? ;) :D :D :D
Edit:
Sorka, juz znalazem.
Ale nastepnym razem dawaj link, a nie adres
Jakubxxx
05-11-2004, 21:47
Nie wiem skad sie wziely cycki w latarni ale tez znalazlem tam 4 a zwykle sa 2.
Przyznaję racje SkiLo'wi.
Filmik z behe ma duzo akcji, ale mi juz po minutcie tak sie znudzil ze lecialem na potrojnej szybkosci. Drag wogóle beznadziejny. A temten gosc to chyba mniejszy n00b niz ty. :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.