PDA

Pokaż pełną wersje : tyrsung czy banuta

knight-bertol
07-01-2008, 09:05
witam ja mam pytanie codo dwuch expowisk

banuta ( poziom 0, 1, 2, 3 i -1) albo frost gianty(wyspa tyrsung rownierz all spawn)

kture z tych miejsc jest dla mnei lepsze niehodzi o kase bo wiem ze banuta tylko o exp bo wyhodzi mi ze na frost giantach wyhodze okolo 40k expa i z 500gp na + na 1h a banuta okolo 5k kasy na 1h bez waste a exp wlasnie niewiem wiec co lepsze?? dla 50 ek 71/70 eq dobre

srry za bledy ort. i za to ze nieszukalem ale niewiem zawsze mi cos wyskakuje w szukarce i niechce szukacX(

Smerf.Secura
07-01-2008, 09:47
kture z tych miejsc jest dla mnei lepsze

SZKOŁA ! ........

Ask_or
07-01-2008, 09:48
Szkoła + Banuta

Ancient900
07-01-2008, 16:12
Małpy i nie przepraszaj nas bo to z siebie robisz idiotę :)

Paczus0
08-01-2008, 20:06
zaladuj na siebie life fluidow i mana potionow, wybierz sie w obydwa miejsca na okolo godzine, uruchom ms excela i przeprowadz swoj, mam nadzieje ze nie pierwszy samodzielny, projekt, ktory ma na celu sprawdzenie siebie samego w roli statystyka, ktoremu cyngiel na muzgownicy odwalil i postanowil zrobic cos SAMODZIELNIE.

ciekawe ze slowa "zosi samosi" tutaj by pasowaly genialnie

co mam na mysli, jestes inteligentny, blyskotliwy, rodzice sa z ciebie dumni, dlaczego nie chcesz skorzystac z narzedzi ktore masz przed soba i nie dowiesz sie tego samemu ?

oczywiscie mozesz sie podzielic wynikami swojej pracy z innymi uzytkownikami forum, tymi leniwymi, glupimi, no-lajf-owcami ktorzy zeruja na cudzej wiedzy i czekaja na gotowe!