Pokaż pełną wersje : Gamer fake
FAKE NIE MUSI BYĆ ŚMIESZNY?! JEST TYLKO W NIEKTÓRYCH PASKACH!! WIĘC NIE OCENIAJCIE TEGO WSZYSTKIEGO NA HUMOR!
Dobra , bez zbędnych przemówień , czy czego tam bo to zbędne..Przedstawiam wam mój fake.
1#
http://img519.imageshack.us/img519/6673/pasek1px2.png
2#
http://img247.imageshack.us/img247/8798/pasek2iz8.png
3#
http://img519.imageshack.us/img519/9128/pasek3pz1.png
zue co?
@down
ty masz jakieś pojęcie o fake w ogóle??? ...
Po 1 ile czasu ci to zajęło po 2 nic sie nie napracowałeś
wkleić po 3 prawie takie same zdjęcia to nie problem.
Moim zdaniem 0/10 dno. 0 fabuły,nic poprostu nic.
Fabuła:
Yyy.... nie kapuję. Nie wiedziałem czy to śmieszny fake, czy też poważny, aż do trzeciego paska, ale i to mało śmieszne.
1/5
Wykonanie:
Wykonanie dobre, ale na tej ziemi mógł byś dodać jakiegoś kamyczka czy coś.
4/5
Punkty dodatkowe (0-3):
0/3
2,5/5
Sorrki ludzie - ten fake nie musi być śmieszny. Śmieszny to ma być w niektórych paskach , te akurat takie nie miały być(no może tylko 3).
Można to uznać za : ma złe oceny i wymyśla coś na miejscu! Ale po prostu zapomniałem napisać tego ostrzeżenia , żeby nie było ewentualnych błędów w ocenie.
To ma być jakiś plagiat Gamer9?
Wyp*******j.
Chuj**we.
EDIT:
Chu*owość fake
+
Ale po prostu zapomniałem napisać tego ostrzeżenia
=
OROG, TO TY?!
Skomentuję tak jak inni czyli:
Fabuła/humor (0-5)
Humoru praktycznie brak, a w paskach o to chodzi. Większość pasków również posiada jakąś niewielką fabułę. Niestety, tutaj zawaliłeś. Co do postu UP - nie przekonuje mnie to.
0/5
Wykonanie (0-5)
Tutaj trochę lepiej. Sklejka przyzwoita, tylko trochę pusto. Troszkę kamyków albo traw itp. Dodasz a będzie git.
3/5
Punkty dodatkowe czyli zuo i 666 (0-1)
Nie ma zua i 666!;( Ale widać że sie starasz, więc dam ci ten punkt.
1/1
Rady na przyszłość.
Zadbaj o humor. Ew. trochę fabuły. Pozbądź się też tej pustki, jeśli łaska. To tylle.
Twoja ogólna ocena to ok. 2,5/10. Staraj się.
Dzięki za wsparcie mimo słabych ocen (garg 5/10 , suhayl 2,5/10) w następnym pasku się bardziej postaram.
michoss - to nie ma być plagiat tylko coś na tej podstawie. Spodobała mi sie koncepcja i się tym inspiruje tylko. Pozatym gdzie widzisz plagiat w postaciach/żartach/czy czymkolwiek innym??
Co do "oroga" - eee... <-- to jedyne co mi przychodzi do głowy..
"Mord" też się wypierał tego, kim jest, więc mnie nie przekonujesz.
Tak , tylko że ledwo co się tu zarejestrowałem , i powinno do Ciebie dotrzeć że prawie nie znam was tutaj (np : "orog" w cudzysłowiu) pozatym nie masz chyba nic na to że niby jestem jakimś double kontem czy co tam masz właściwie na myśli. Każdy uważa jak chcę , możesz mnie uważać za jakiegoś tam "oroga" ale inni nie maja powodu żeby mnie uważać za double czy co tam znowu masz na myśli.
rofl ta jego gadka ;[ zgadzam się z michossajką.
A fake dupny przez duże 'G' ...a nie sorry...roflor ramka wymiata ;{
Noo... Przez "Nowy na forum" myślę, że jesteś newbie ;o
Well... bad job :o
Podziękowania dla Suhayla/Jira za zrobienie ramki do fake.
O kurwa, nie wytrzymam xDDDDDD
FAKE NIE MUSI BYĆ ŚMIESZNY?! JEST TYLKO W NIEKTÓRYCH PASKACH!! WIĘC NIE OCENIAJCIE TEGO WSZYSTKIEGO NA HUMOR!
To w takim razie co mamy oceniac? W fake'ach paskowych najbardziej liczy się chyba humor, no bo raczej nie np.: fabuła?
@Cloy
Ta... Kurde nie umiał w paincie ramki zrobić, to mu pomogłem, no xD Mówił, że jakąkolwiek.
Na prawdę mnie ludzie zedrzecie..Nie mówie tu o ocenach fake bo jutro będą 2 party lepsze. Chodzi mi o tego oroga..Tak Hubkaa jestem na twoim forum ale skąd jakiś pomysł że jestem jakimś orogiem? Tak samo tutaj... "Ta jego gadka" to jakbym używał twojego słowa "zapomniałem" to by myśleli że jestem tobą? Słownik to słownik , nie ma czegoś takiego "ta jego gadka" choliwa..
To co tu oceniać? Brak humoru, ortografia na poziomie 4-klasisty, brzydota... Dno, dno... Choć...
Podziękowania dla Suhayla/Jira za zrobienie ramki do fake.
Kogucik302
07-01-2008, 22:15
Fake nie śmieszny. Fake jest brzydki. Fake nie dobry.
Ogólnie to:
Rzal i Bul...
Do was na prawdę mówi się jak do muru..Humoru nie ma w wszystkich paskach do cholery! Więc "brak humoru.." darujcie sobie..
Jeśli nie ma humoru to co to za paski? O czym w końcu jest ten fake, bo pojęcia nie mam...
Dialogi (dialogi?) jakieś takie bez sensu, rozmiar: mały, pusto, dziwne, ramka zasysa...
bardzo intrygujący krasnolud, czy może to ojciec chrzestny jak go tak ta policja gania, albo nielegalnie handlował piernikami, lub też na dopingu wystartował w konkursie jazdy figurowej na flecie?
to są moje skojarzenia co do twojego fake ogólnie 5,5/10 jak na początek
Pacz_knight
08-01-2008, 14:35
Takie se... Ostatnio niektorzy mysla ze fakei paskowe sa takie spooooko -.-" Niewiem czy to ma sens robienie dalszych partow... ;)
Philozof_
08-01-2008, 16:24
OWN3D
W ocenę opisową się przy czymś takim nie bawię XDD
0/miljart!!!11oneoe
@hubkaa
Daruj sobie , rozmawiałem z gargoinem na gg i wcale mu nie mówiłem jaki będę miał nick...Mogę tu wkleić całą rozmowę prosto z archiwum..
Dawajcie mi sobie ostrzeżenie ale edytowanego posta nikt by nie zauważył to drugi..Bynajmniej tak myśle..
4#
http://img178.imageshack.us/img178/2223/pasektq2.png
I postanowiłem wydawać to jako komiks bardziej..przykład to że tekst jest podłączony do postaci(linia).
@hubkaa
Daruj sobie , rozmawiałem z gargoinem na gg i wcale mu nie mówiłem jaki będę miał nick...Mogę tu wkleić całą rozmowę prosto z archiwum..
Hahah, dobre xD*
@topic:
Ahh...Twoich fake'ów mam nie komcić, bo moje oceny są kierowane tym że jesteś Orogiem i tak dalej...blablabla...
* - dla tępych:
Autor gadał z Gargoinem i nie powiedział mu jaki będzie miał nick.
/me leje ze śmiechu na wypracowanie z polskiego.
Ahhhahahhhahhahaha...Orog, twoja inteligencja jest zabójczaaahahaa...
Poprostu Pitbul
08-01-2008, 19:22
/me Wali ROTFLa czytając wasze posty.
/me Mówi, żebyście przestali.
0/10
Kogucik302
09-01-2008, 20:44
Stolik, kreseczki czarne i niebieskie. Biały outfit.
Ogólnie to:
Rzal i bul...
@up
Może być się skapnął że taki stolik ma być , niebieskie krechy to podłoże a czarne to połączenie to tekstu po to komiks? co za koleś..
@topic
oceniacie fake po tym że jestem orogiem :< przyznaje fake nie jest piękny ale wy na serio przesadzacie , nie wiele lepsze paski dostają 5/10 , arantir czy jakoś tak bodajże..oceniajcie fake normalnie , a jeśli nadal się uczepicie to i tak będę robił bo to dla przyjemności jest
Fake ma się rozkręcić -.-
5#
http://img90.imageshack.us/img90/1122/pasek5hq1.png
1 kadr - błąd. Mialo być "szef mnie zmusił do pracy z hakerem" sry
Ukradłeś grafikę z WoPa! -10/10
P.S.
Ja już nie kradnę :p
@up
nie no , co za...albo nie.
1. No i co? bożeobożeoboże
2. Czy ostrzeżenia na początku tematu nie dociera?
3. żal?
Dalej oceniacie po orogu.
Matixek007
11-01-2008, 21:40
Czy wiesz, że:
Matix nie uśmiał się oglądając tego fake raczej poczuł coś podobnego do żalu.,
Matix woli precla,
Matix'owi jest żal tego typu fake'ów i ich wykonawców
Dziękuje.
Kogucik302
11-01-2008, 21:49
OTS ME, Dziury w łóżku i w komputerze, komputer nie twój.
Ogólnie to:
Rzal i bul...
wojcio14
11-01-2008, 22:23
orog rlzzzzz jeftef mojim fańem ju ar de czempion
AUUUUUUUUUUUUU to bolalo to takie brzydkie....
QPA
nie ocenie bo szkoda mego wysilku
@up2
jak ku** mać walona gdzie ty tu masz ots me co?
@topic
I tak będę robił..zaniżacie się oceniając po orogu..
Stare ale "jare":
czy wiesz że?:
Rayza poczuł zażenowanie ze coś takiego jest na forum?
Rayza uważa ze to Ots Me?
Rayza uważał kiedyś ze Paski są świetne? a teraz myśli na odwrót?
@topic
I tak będę robił..zaniżacie się oceniając po orogu..
Huhuhu, ale nam dopiekłeś! =(
Matixek007
12-01-2008, 00:07
Czy wiecie, że:
W tym temacie śmerdzi,
W tym temacie robi się spam,
W tym temacie grasuje na nas Orog "uahahhaha"
W tym temacie wszyscy naśladują Matixa ;d
Czy wiesz, że?
Orog ssie.
Orog ssie.
Mandarynki są importowane do Irlandii?
Czy wiesz że ?
- jebie od was
- emo nie umie nic sam wymyślić (od michossa)
- robię i tak
Czy wiesz ze...?
-Od ciebie też
-Mnie to nie przeszkadza
-To źle....
Virusmaxi
12-01-2008, 08:26
Weźcie przestańcie, wszyscy zachowujecie się jak niedorobieni spamerzy którzy nie mają nic leszego do roboty.
A fake nie jest śmieszny ani nic, ale dziwi mnie jedno- co to za czarne kreski? Oo
Weźcie przestańcie, wszyscy zachowujecie się jak niedorobieni spamerzy którzy nie mają nic leszego do roboty.
A fake nie jest śmieszny ani nic, ale dziwi mnie jedno- co to za czarne kreski? Oo
To są kreski do ludzików co mówią xD
(komiks xD)
wojcio14
12-01-2008, 14:54
Czy wiesz że ?
- jebie od was
- emo nie umie nic sam wymyślić (od michossa)
- robię i tak
o.O co za frajer
od Ciebie panie orogu jebie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.