Pokaż pełną wersje : 204ms down -> Morgana
http://www.youtube.com/watch?v=JQuvo_3pWGg
Ładnie to Oath przeprowadziło, trzeba im przyznać.
dostał po dupie nie powiem :d
Koles_00
07-01-2008, 21:22
loool Ciekawe za co padł!? hshshshshhahsshshauha rozwalila mnie koncowka filmu gdy napisali ze victeron to bot ?! hahahahhahahah:)
A co do filmu to raczej nie mial szans na ucieczke,chociaz kto to wie...
Lipa ze padl;s Spoko ziom pomaga itp a oni go ubiaja za to ze mial przy 201 lvl skonczyc expic... Poprostu boja sie go. Wiec Vic i inni do walki z Oath licze na Was :P
już bym wolał oglądać to w rec .. Masakra wykonanie..
ehm @Caruel
Zgadzam sie.
Mogl edytowac to w jakims software do robienia filmow.
A nie widac okienko z Tibicam.
Muzyka.. nc, ale z gustami sie nie dyskutuje.
ładna akcja nie powiem ; ) muzyka sux ;D
akcja taka wmiare powinni go wczesniej trapnac, jaka to nutka, jak sie nazywa?;)
Karoleer
08-01-2008, 14:08
tyle okazji zeby uciec,co za pvp ....
Bakazukez
08-01-2008, 14:33
@up
Wes idz lepiej kogos strapuj na tym smiesznym non-pvp ^^'
Muza r0x.
tyle okazji zeby uciec,co za pvp ....
Imię: Karoleer Incarcerated
Profesja: Elite Knight
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Hell'Xiz
08-01-2008, 14:55
Up=)
nie wiem co w tym śmiesznego?
pooglądaj jego filmy z trapowania,
może wtedy coś zrozumiesz na temat PvP .. dzieciaku.
Victeron
08-01-2008, 19:39
@ Karoleer
No tak Ty na tym twoim np-pvp to bys uciekl, powiedz mi jak z tamtad mialem uciec ? Wejscie na poi bylo trapnięte i na ddatek z tamtad kilku ludzi juz na mnie wychodzilo, jest druga dziura na dl ale jakbym wyszedl przez nia to zaraz mam trapa na goże. Nawet jakbym jakimś cudem uciekl z tamtad to na górze za bramka lvl bylo strapowanie przejscie. No chyba ze umiesz skakać w tibi albo sie teleportować...
Zgadazam siędobra akcja Gz :D
*Vjefroon*
08-01-2008, 20:08
@ Karoleer
No tak Ty na tym twoim np-pvp to bys uciekl, powiedz mi jak z tamtad mialem uciec ? Wejscie na poi bylo trapnięte i na ddatek z tamtad kilku ludzi juz na mnie wychodzilo, jest druga dziura na dl ale jakbym wyszedl przez nia to zaraz mam trapa na goże. Nawet jakbym jakimś cudem uciekl z tamtad to na górze za bramka lvl bylo strapowanie przejscie. No chyba ze umiesz skakać w tibi albo sie teleportować...
Zgadazam siędobra akcja Gz :D
albo sie przyznałeś do botowania, albo jesteś jasnowidzem.
konstantynopolitanczyk
08-01-2008, 20:41
albo poprostu uciekał i widział ?? A jak w ogóle znalazłeś się sam wśród tylu Oath ??
Victeron
08-01-2008, 23:03
Wiem to dlatego bo tam poszlem i widzialem a na filmiku juz tego nie widac, a co do tego jak sie tam znalazlem to Sepiritz mnie tam zaciagnol ze mam mu pomoc wyjsc z poi no i jak weszlem na dl to massloga zrobili. Cos jeszcze bo zalowo sie z wami gada jak nie macie niczym pojecia
Wiem to dlatego bo tam poszlem i widzialem a na filmiku juz tego nie widac, a co do tego jak sie tam znalazlem to Sepiritz mnie tam zaciagnol ze mam mu pomoc wyjsc z poi no i jak weszlem na dl to massloga zrobili. Cos jeszcze bo zalowo sie z wami gada jak nie macie niczym pojecia
ty szymon nie tlumacz sie bo ci ludzie muzgu nie maja
konstantynopolitanczyk
08-01-2008, 23:35
@ Victeron
a co ja kurwa jasnowidz jestem że mam o wszystkim wiedzieć ????
@ Vionia
Nie mamy mózgu bo mamy małe lvl ?? Myślisz że jak macie 200+ to możecie wszystkich obrażać ?? Podobno wysokie lvl są super mega odjazdowi i co....
Ancient900
09-01-2008, 00:14
najs akcja:d
@Victeron & Vionia
WON DO KSIONRZKUW ANIE PSZY TIBJI SIEDZICIE
no musze przyznac ze akcja nice, ale szkoda ze Vic~ padl :/
Rise Do Boju :]
a ten co go tam zaciagnol (wystawil) to byl jego kumpel czy nie?
Trzelpoludek
09-01-2008, 01:56
No rzeczywiście miał po prostu milJon okazjów żeby uciec :x
Mógł poprosić żeby go ziąki z Carlin teleportowali :]
Akka_PHB
09-01-2008, 08:56
szkoda chlopaka ale naprawde jedyne co mogl zrobic to usmiechnac sie do filmiku :P
Bez szans na ucieczke dzienkójedoficenia.
co do teamu: mogliby szybciej go zabic, ale widocznie chceli by umierał długo i boleśnie =P
@down
moze nie mial df ze soba? -.^ jakby nie patrzał ziomek, ktory podobno potrzebował pomocy zrobił go w chuja, wiec Victeron mógł być nieprzygotowany.
Hell'Xiz
09-01-2008, 19:29
Zero szans na ucieczkę? LoL?
A Victeron słyszałeś o takiej runie Destroy Field?
Bo jak by nie patrzeć to żal mi 205 ms'a? Który nie umie tego używać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.