Pokaż pełną wersje : Czy pokonam dragona??
Mam knighta 35 lvl skille 64/64 4mlvl
Eq: P set, guardian shield, dark helmet, leather boots, bright sword (wiem, że dupowate, ale jestem po haku :/)
I chciałbym sie was zapytać czy pokonałbym draga według was i jakie byłoby waste.
@down
przed hackiem bylem skapy nie chcialem kupic aola a balem sie o eq ^^ dsm'ka itp. ;p
dzieki za odp all :)
To przed hackiem z lepszym eq nie byles jeszcze na dragu ? ;>
Raczej dasz rade. Zalezy jak grasz. Jak nie bedziesz panikowal to nie widze problemu.
*ZolteX*
07-01-2008, 20:30
Raczej dasz rade ale skile lepszy by się przydały.
Jeśli się boisz idz na zamek up/down.
Nie wiem jakie waste ale na 1 draga kup bp uhow :D
Waste będzie duuuże :) Szczególnie na Health Potiony ;p Spokojnie powinieneś go pokonać ale możesz jeszcze skille 70/70 dobić i go z palcem w d***e pokonć
pokonasz.
nie widze powodu dla ktorego nie mialbys pokonac, alee...
czy nie lepiej sprawdzic samemu czy dasz rade czy nie? uwierz mi, satysfakcja gwarantowana :)
Jest już taki temat.... ale jak już jest to powiem, że pokonasz.. ja zabiłem pierwszego draga na 27 lvl knightem ofc (Waste kilka uh ale to było tak 4fun) :E
moim zdaniem to go pokonasz ale wez kilka UH-ów bo bez nich to watpie :P
Paladin'Popek
09-01-2008, 16:19
@up
lol ty mysl zanim cos napiszesz UHy?? dojebales jesli nie wiesz Uhy mu teraz gowno dadza poniewaz zaleza tylko od mlvl on musi wzioc health potiony
@top dasz rade nie widze problemu ja na 32 lvlu z skillami kolo 70 daje spokojnie rade na exurkach no moze 1 health potion zejdzie
Dasz rade ja palkiem zabiłem draga na 12 lvl ;]
Wszystko jest zależne od tego jak grasz jeżeli grasz dobrze i czy wiesz jak ustawiać sie na dragu (na skos od pyska). Po uptade weź Health potiony i mana potiony. Powinieneś dać rade lecz raczej na pewno będzie waste. Po uptade nie walnie ci combo więc jest łatwiej. Waste będzie ale będziesz mógł sie poszczycić, iż zabiłeś draga. :)
zabijesz na luzie. Tylko wez kilka strong health potion.
Tiger437u
10-01-2008, 21:09
zabijesz na luzie. Tylko wez kilka strong health potion.
Jak byś nie wiedział Strong Potiony są od 50 lvl. :baby:
Koszalek
11-01-2008, 00:08
Ostatnio moim knightem na 27 lvlu (skille 59/57) bez problemu zabilem draga :D ale waste było :/ poszło 6 health potionów i 3 mana potiony, biłem bronią dwureczną żal, później próbowałem pomóc bić nawet dragon lorda koledze ale chwile postalem przy nim i sie nie umialem przebic przez jego shielding i zszedłem na dól bo taki dl na 1 hita by mnie wziął.
lajtowo powinieneś pokonac
tylko sie nie przestrasz !!
i oczywiście po przekontnej cały czas !!
Na luzie ale lepiej kup sobie blacksteel sworda zawsze to szybciej i mniejsze waste bedzie
Pokonasz^^ Spokjne weź 2 heal potiony i jazda:D mój kolega na 23(druid pokonywął dragi)
Więc ruszaj na dragi xD:wiking:
Doslownie przed chwila moim 25 kina ze skillami 64/51 bilem Dragon'a
Waste : 3 manapotion na exura
-2 Healing potiony
Przypominam ze mam mniej HP i bilem z wyvern fanga :> :cup::cup::cup:
Tiger437u
31-01-2008, 21:22
Dasz radę więc w drogę może ci nawet coś fajnego poleci. Weż ze sobą ze 4-5 Health Potiony i możesz też wziąć Mana Potiony :P
ja mam 35 knighta skile slabe 57/55 i na draga satracilem 2 health potiony mialem szczescie bo prawie wogle nie bil z gfb itp ale tak jak bije z tych czarow to trace max 7 health potion :P aha i bije z bs..
Z twoimi skilami moglo być do wykonalne, a przy dobrym szczęsciu opłacalne. Musisz kupic tylko axe/sword/club ring i możesz go walic. Radze aby bicie dragon odbylo sie na pojedynczym respie np. elf fortest
Tiger437u
02-02-2008, 12:03
A na 25 lvl skille 55/55 dam radę ?:confused:
Mam Knight Axe zaklęty od lodu więc troszkę to może pomóc:)
up. oo.. Pan od Kluczy:p dasz radę spoko , ale będzie waste noo.. chyba że lotniesz Dragon Shield co jest BARDZO mało prawdopodobne
Maciek_Tibijczyk
02-02-2008, 17:41
nie nie pokonasz "DRAGONA" :]
Niedozwolony
02-02-2008, 18:31
ja na 30 lvlu + takich skilach jak ty biłem tylko na exurach wystarczyło zjesc meat naładować mane i juz(zostawalo zólte hp ale bez uha czy cos bo przed update)
Teraz na 20 lvlu kina skile 65 ładuje wiwerny;]
2 postacią 24 pal 57 skil daje rade wiwernie
Moim zdaniem wiwerna jest lepsza cześciej wali z vawe dlatego porownywałem ją z dragiem;]
Ustawiaj sie na skos od pyska Draga, wez bp health potionów (na wszelki wypadek), a napewno dasz rade. :p
Minek91^^
02-02-2008, 21:24
Heh troche mnei to zdziwilo czy pokonam dragona draga spokojnie pokonasz z takimi skilami z tym ze mozesz mies spore waste potionow xD pzdr. dobij skile do 75 wi loozik ;]B)
Dasz rade ja palkiem zabiłem draga na 12 lvl ;]
Jaaasne, a masz dowody?:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.