PDA

Pokaż pełną wersje : Sytuacja na Selenie

Ravuse
08-01-2008, 00:23
W związku z małymi niepowodzeniami na moim poprzednim servie i decyzją o jego zmianie, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja tutaj ... głównie interesują mnie aspekty takie jak:

1. PA
2. Kto dominuje na servie ? (narodowosc, gildie)
3. Czy jest szansa na wybicie się od zera, czy też jest grupa ludzi która zapewne mi to uniemożliwi?

Z góry dzięki na info.

chosen_one
08-01-2008, 02:22
1. PA jest na selenie bogato rozwiniete, a najbardziej ze strony szwedow i paru innych, wiec musisz byc czujny kiedy expisz bo oni nie śpia (w rlu tez..).
2. Dominuje szwedzko-polska gildia (polacy liza tam ich tylki) o nazwie cruoris i sa naprawde zli i potezni i potrafia skutecznie skopac dupe i sa bezkarni i poje*ani. podobnie jest z ethernal crusade, ale to juz mniej liczaca sie gildia.. ale za to zachowanie jej lidera mocno wskazuje na to ze mamusia go nie kochala i ma odchyly w psychice.
3. No wiec jest taka szansa bo np. ja pare lvli wbilem w czasach kiedy gralem, ale jezeli podpadniesz komus to beda cie meczyc az ci sie odechce grac, ewentualnie w afekcie zrookujesz chara B) Niektorzy twierdza ze na selenie nie oplaca sie grac bo i tak kiedys padniesz ofiara nie konczacych sie paymentow, pk itd..
Zawsze mozesz sprobowac pograc i byc "fajny", wymachac mocno jezorem w paru pupach a moze sie wybijesz, jak niektorzy tu grajacy..

zycze powodzenia :)

acha.. jest jeszcze grupa polskich partyzantow, o ktorych niedlugo beda opowiadac legendy i spiewac ballady..

omagad1989
08-01-2008, 18:36
2. Dominuje szwedzko-polska gildia (polacy liza tam ich tylki) o nazwie cruoris i sa naprawde zli i potezni i potrafia skutecznie skopac dupe i sa bezkarni i poje*ani. podobnie jest z ethernal crusade, ale to juz mniej liczaca sie gildia.. ale za to zachowanie jej lidera mocno wskazuje na to ze mamusia go nie kochala i ma odchyly w psychice.

Nalezy rowniez dodac, ze sa ludzie, ktorzy probuja sie im przeciwstawic. Jest to wspaniala gildia o nazwie "Ultimation"... Tylko oni sa w stanie pokonac te zla gildie Cruoris i zaprowadzic na Selenie ład i porządek :)

chosen_one
08-01-2008, 19:39
@ up napisalem na koncu

omagad1989
09-01-2008, 00:44
@up
Ale napisales to tak zagadkowo xD

krytyk44
10-01-2008, 17:07
@chosen jak chcesz wiedziec cos wiecej o lizaniu to popytaj boskiego EL Macarona jakie to on pro mial od swe:D byl jedynym polakiem w Ivy cotage, oczywiscie powiesz ze to byla przyjazn itp wiec o ch*j Ci chodzi, rownie dobrze mozna powiedziec ze Ci co liza poprostu kumpluja sie ze swe,

p.s.
nie pierdol obludnej bajeczki o tym ze Patryk zrozumial swoj blad
btw w bajeczke z tym jak M&M's wypalcil sie ale zrozumial swoj blad i wszedl ponownie do wojny pewnie tez dobrze znasz ale prawda jest troche inna:)

Marczio
16-01-2008, 15:08
Zalezy o co Ci chodzi drogi wedrowcze. Wbicie 80 lvlu od 0 nie bylo dla mnie problemem, nie mialem zadnych problemow z hlvlami, expilem spokojnie, wiec jak ja dalem rade to kazdy wystarczy sie nie pakowac w klopoty i uwazac na to z kim co i jak.

kacper666
01-02-2008, 20:41
Nalezy rowniez dodac, ze sa ludzie, ktorzy probuja sie im przeciwstawic. Jest to wspaniala gildia o nazwie "Ultimation"... Tylko oni sa w stanie pokonac te zla gildie Cruoris i zaprowadzic na Selenie ład i porządek :)

żal mi cie , wspaniałe ultimation lol , widze gosciu ze nie masz pojecia co sie dzieje na selenie , przykra prawda jest taka , ze w ulti~ (oprocz kilku osob) sa najwieksze szumowiny i skurczybyki na selenie maja w dupie , graczy z seleny chca pokonac cruoris a nie sa wcale od nich lepsi , sami abushuja , pekuja , hunca za byle gowno i sciagaj paymenty zeby miec na wojne ze szwedami , mozesz latwo stracic ladnych pare lvli bo nie wyszedles z explace gdy member z ulti kazal ci spier~ (wtedy gdy expiles tam pare h albo pare minut i resp byl twoj) , jak zabijesz im noobchara (nawet za reason) , hunted payment = bye , , kolejny przyklad , typek sprzedawal silki po 4k , koles z ulti napisal 3k each or hunted , mozna sie zalamac. Ze szwedami nie ma takich problemow jesli nie odpierdzielasz jakis krzywych akcji to mozna sie spokojnie dogadac , nie dziwie sie polakom ktorzy przeszli do cru~

(Cru nie jest swięte ale jego memberzy nie hackuja swoich bo nie maja na outfit Hail macavelli)

Pozdro dla wielbicieli Ultimation

Marczio
02-02-2008, 15:35
Tibia - gra stworzona przez czlonkow gestapo i innych hitlerowskich gejow.

Eneris
02-02-2008, 23:11
Chcesz grac na Selenie??? Nie graj, bo my nie damy pograć nikomu :)

omagad1989
03-02-2008, 03:24
żal mi cie , wspaniałe ultimation lol , widze gosciu ze nie masz pojecia co sie dzieje na selenie , przykra prawda jest taka , ze w ulti~ (oprocz kilku osob) sa najwieksze szumowiny i skurczybyki na selenie maja w dupie , graczy z seleny chca pokonac cruoris a nie sa wcale od nich lepsi , sami abushuja , pekuja , hunca za byle gowno i sciagaj paymenty zeby miec na wojne ze szwedami , mozesz latwo stracic ladnych pare lvli bo nie wyszedles z explace gdy member z ulti kazal ci spier~ (wtedy gdy expiles tam pare h albo pare minut i resp byl twoj) , jak zabijesz im noobchara (nawet za reason) , hunted payment = bye , , kolejny przyklad , typek sprzedawal silki po 4k , koles z ulti napisal 3k each or hunted , mozna sie zalamac. Ze szwedami nie ma takich problemow jesli nie odpierdzielasz jakis krzywych akcji to mozna sie spokojnie dogadac , nie dziwie sie polakom ktorzy przeszli do cru~

(Cru nie jest swięte ale jego memberzy nie hackuja swoich bo nie maja na outfit Hail macavelli)

Pozdro dla wielbicieli Ultimation

Cruoris natomiast robilo dokladnie to samo, co ty mowisz, jakies parenascie miesiecy temu. Wszedzie bylo pay boh pay boh, pay armor i rozbierali cie calego. Nie zrobiles nic, tylko przeszedles i miales hunta za nic. Moze Ultimation tez robi PA, ale Cruoris robi/robiło je wieksze.
Enjoy~

vuxes
03-02-2008, 12:25
Cruoris natomiast robilo dokladnie to samo, co ty mowisz, jakies parenascie miesiecy temu. Wszedzie bylo pay boh pay boh, pay armor i rozbierali cie calego. Nie zrobiles nic, tylko przeszedles i miales hunta za nic. Moze Ultimation tez robi PA, ale Cruoris robi/robiło je wieksze.
Enjoy~

Większe PA mówisz? To kiedy Cruoris zrobiło listę osób, które mają zapłacić "za supporting", w którym nie brali żadnego udziału? Cruoris nigdy nie robiło żałosnych blacklist.

Chcesz grac na Selenie??? Nie graj, bo my nie damy pograć nikomu

Says all.

Iomer Thunderblade
03-02-2008, 22:37
Cruoris napisalo posta na forum, ze wszyscy na selenie beda ginac, bez wzgledu kim byles, to chyba starczy.

omagad1989
04-02-2008, 00:24
Większe PA mówisz? To kiedy Cruoris zrobiło listę osób, które mają zapłacić "za supporting", w którym nie brali żadnego udziału? Cruoris nigdy nie robiło żałosnych blacklist.

Says all.

Nie robilo zadnych black list, to prawda, ale Macavelli zrobil te liste, aby pokazac kazdemu z kim walczy. Poczatkowo znajdowali sie na niej tylko czlonkowie Cruoris oraz Eternal Crusade. Dopiero pozniej dolaczyli supporterzy. Moze nie pomagali oni wam (wrogom Macavelliego) w sposob bezposredni, ale na pewno Macavelli mial swoj powod, aby dodac ich do black listy.

Komuszq
04-02-2008, 09:34

Says all.

I nigdy nie hunciło za to ze sobie itemki na trade chiales sprzedac, Weź Kiszek nie pierdol

Dalv_2k7
04-02-2008, 12:31
Weź Kiszek nie pierdol

Kiszek is here, Vuxes is Koguty aka Quruty menz :\
Nie pjerdole :\

vuxes
04-02-2008, 18:16
Cruoris napisalo posta na forum, ze wszyscy na selenie beda ginac, bez wzgledu kim byles, to chyba starczy.

Dziwne, że po tym poście jakoś pół servera nie uciekało do PZ/dawało loga jak osoby z Cruoris były online.

I nigdy nie hunciło za to ze sobie itemki na trade chiales sprzedac, Weź Kiszek nie pierdol

Nie jestem Kiszek. Co do huncenia za sprzedawanie itemków na trade, ostatni raz miałem taką sytuację parę lat temu, a odkąd wróciłem do gry, to kinda często sprzedawałem itemy. Chyba, że chodzi Ci o priceliste, która powstała jakoś w połowę wakacji? Było jasno określone, że nikt Cie nie będzie huncił, jeżeli będziesz się trzymał się cen. To akurat było zrozumiałe, bo ceny dość mocno spadły i sam byłem tym w*****ony. Pricelista była potrzebna, chociaż zgodzę się, że w tym przypadku niektóre ceny były dość wygórowane.

Nie robilo zadnych black list, to prawda, ale Macavelli zrobil te liste, aby pokazac kazdemu z kim walczy.
Haha, strasznie pokazał, z kim walczy. Jakbyś uważnie śledził blackliste to naliczyłbyś kilkadziesiąt osób, które nigdy nie były na tej liście, a Macavelli liczył ich jako fragi.

Poczatkowo znajdowali sie na niej tylko czlonkowie Cruoris oraz Eternal Crusade. Dopiero pozniej dolaczyli supporterzy.
Ok, najlepsze jest to, że na blackliste dodawano całe gildie, w których był chociaż "1 wielki supporter wrogów Macavelliego". Nie oszukujmy się, Macavelli miał mało kaski.

Moze nie pomagali oni wam (wrogom Macavelliego) w sposob bezposredni, ale na pewno Macavelli mial swoj powod, aby dodac ich do black listy.
A powodem tym był brak funduszy, czy raczej ten 'wielki supporting'?

Sorry za błędy, jestem kinda tired x.x

Aego
04-02-2008, 20:09
vuxes
w tej chwili to mogę powiedzieć tylko ze pierdzielisz głupoty.
Grałem na servie przed wybuchem wojny. W tym czasie sytuacja z pa była tragiczna !! codziennie Puge , Dany etc chodzili po boszki i armory. była wcześniej taka sytuacja na forum ze swe wzięli armora bohy a potem kolesia zabili !!? jeśli to było normalne to ja nie wiem co sie dzieje u ciebie w domu ? bijesz sie z braćmi o kluski do zupy:D:F bo jesteś silniejszy ? Puge-mu było mało boszkow do tego stopnia ze zaczął expic Pugge żeby miał kim zabijać (tamtym miał by już bana :D). Szczerze mówiąc to sie ciesze ze jest war bo przynajmniej niema pa bo nie chcą robić pz ^-^ to chyba tyle :D

Aego
pozdro

Sulor
04-02-2008, 21:08
Dlaczego wy mówicie ze Macavelli zrobil to czy tamto. Decyzje podejmujemy razem. W Ultimation to nie jest tak jak sie niektórym wydaje ze macavelli nami steruje a my robimy co nam powie. On jest liderem ale nie absolutnym przed kazda akcja pyta sie czy ma ktos cos przeciwko zabicu kogos tam :d

Marczio
05-02-2008, 08:50
Wasza klotnia wyglada jak skarpeta zwisajaca z dupy krowy. Nic sie nie dzieje oprocz tego ze na wszystkich forach ktore znacie to sie wyklocacie o to kto jest lepszy. Powiem wam prawde - obydwie gildie sa z dupy i beda abusowac pkowac dupic klnac smiac sie pluc srac itp. :) po co pisac na forum zamiast isc dojechac kogos i wtedy jakos lepsze argumenty sa niz analizowanie blacklisty macavellego. Vuxes ile siedziales przy kompie zeby odkryc ze liczyl osoby spoza listy? 4h? zal

Iomer Thunderblade
05-02-2008, 09:29
juz cie nie kocham szaranczq :|

chosen_one
05-02-2008, 13:39
Hmmm, ja moge dodac, ze gralem jakies 2 lata na selenie i nigdy nie padlem od Polakow (nie liczac potyczek noobcharami :) ), natomiast od swe bylo kilka dedow.. Wydaje mi sie ze nie jestem jedynym takim przypadkiem. :D W zasadze nie znalem nikogo z obu stron, jak widac swe mieli powody zeby mnie huncic, chociaz ja nigdy sie w nic nie mieszalem, a nawet z nimi nie gadalem. Kiedys nawet za kupowanie na trade drogiego itema mialem payment. ;p To po prostu widac, ze oni szukaja obiektow do PA, taki wredny narod, i tyle :(

Kusy_Kazakov
05-02-2008, 18:15
Taqq sfe som bardzo zue :< ;////

Dalv_2k7
05-02-2008, 22:08
Sledzie rox

Eneris
05-02-2008, 23:50
Dlaczego wy mówicie ze Macavelli zrobil to czy tamto. Decyzje podejmujemy razem. W Ultimation to nie jest tak jak sie niektórym wydaje ze macavelli nami steruje a my robimy co nam powie. On jest liderem ale nie absolutnym przed kazda akcja pyta sie czy ma ktos cos przeciwko zabicu kogos tam :d

Rolus chcial powiedzieć że jezeli kupisz od niego pro to on będzie was bronił przed macavelim.

a tak na serio to gildia która rządzi serverem zawsze robi P.A więc Crusois robilo P.A a teraz nastanie era P.A by Ultimation, możecie juz zbierać bohy i armory dla nas :D

btw Macaveli jest dobry ostatnio 3 osoby zostały usunięte z hunted listy całkiem za darmo :)

chosen_one
06-02-2008, 11:25
macavelli sie starzeje :s

Khazul
06-02-2008, 11:54
makaweli to nub, ultimejszyn tesz

Marczio
06-02-2008, 17:47
Sledzie rox

Ja maasz outfit pirata to wszyscy sie ciebie bojom i mash wolne ekspowiska

Dalv_2k7
06-02-2008, 23:29
Ja maasz outfit pirata to wszyscy sie ciebie bojom i mash wolne ekspowiska

Ale ja nie mam outfitu pirata bo jestem pijawkom z darmowym kontem :\, jestem z Polski i nie mam pienionszkow na platne konto, bo u mnie w domu czci sie malucha za 50zl i rodzina nie ma co jesc :\

Komuszq
07-02-2008, 11:04
@up and up and up

Tory za pomyłke w nazewnictwie. a co do tradowania to chodzilo mi o sytuacje kiedy puge mial 100~ lvl sprzedawalem itemy na trade, zadnej price listy wtedy nie bylo a on mnie i tak zaczal huncic bo jak to on uwazal nie przestrzegalem pricelisty (sic!). NOmalne zachowanie to nie bylo bez kitu

Komuszq
07-02-2008, 11:08
makaweli to nub, ultimejszyn tesz

Youen wiejska morda :D

Rav
07-02-2008, 12:38
@topic

nie polecam grac na selenie sam gralem ledwo sie dorobilem 70ek przy czym co jakis czas mnie brali na "pa" xd do tego hunta bardzo latwo zdobyc czesto za nic jak i moze przez pomylke kilka osob ktore mnie hunci wam wymeinie aa dodam ze nie pkowalem ani nic co by mogli sobie wziasc na reason gnebienia mnie ;p no to lista osob ktorzy gdy sa online albo exivuje i expie/siedze w dp albo daje loga
dany karde
xan karde
master wrath <reason? ehh peszek mijałem go na peryferiach ank xd
iomer < pszyjaciel jegu ktury botóje mnię nię lubił
koti < kurcze czemó weszedłem na jego tor drogi gdy naginał w venore
khoda < sori ze zabilem ci pk chara jak chciales mnie zabic
healek < no tesz sori ale nie moglem wtedy isc sie siorac
te somarki sraki kejeny czy jak im tam < ej no za cu pszeciesz ja nic nie zrobilem czemy wpadliscowie po mnie na banute? dobsze ze nie dedłem
panowiem nocturnowie < ej ja nie muwiłem ze nielubje swe
rollus czy jakos tak nei pamietam nie mialem miejsca w vip nie napatrzylem sie na nick < ejjjjj no rolko przeciez krwa ja go nie zabilem nawet w ten dzien ani razu sie nei zalogowalem
dobra móglbym wymieniac ale mi sie nie chce pa na serwie jest, ktos tam w pierwszych postrach pisal ze swe to pa sahushaus ten caly "krul" macavelli jest gorszy z jego pszyjacólmi wkuria mnie dobra lece nie chce mi sie pisac juz do tego tematu nie zagladne zadko jestem na forum wiec nie macie co srac i odpisywac pamietrajcie jedno nie lubie was ashuasdhoasufhdupdsivh;sdifohjs'p;gfnoj;sgnkj hope u die guys nie grejta na selenie

Khazul
07-02-2008, 12:42
Youen wiejska morda :D

;///////////

Jacek1990
08-02-2008, 01:48
Ja również jak kolega2xUp napisał nie polecam grać tutaj :)
Przed chwilą expiłem sobie i nie wiadomo z jakiej przyczyny jestem hunted od 90+ xD chyba za to że nie chciałem mu oddać Armor-a ;/

Marczio
08-02-2008, 08:58
Ale ja nie mam outfitu pirata bo jestem pijawkom z darmowym kontem :\, jestem z Polski i nie mam pienionszkow na platne konto, bo u mnie w domu czci sie malucha za 50zl i rodzina nie ma co jesc :\

no ja tez zajebalem laske krzeslem jak mi wylaczyla kompa i padlem na guardach, potem musialem nocke odrabiac :/

Bartas15
10-02-2008, 15:18
Gram na servie od 3 miechów i do Ultimation nic nie mam wręcz przeciwnie
ludzi ,których znam z tej gildi są bardzo wporządku.

Khazul
10-02-2008, 22:13
Gram na servie od 3 miechów i do Ultimation nic nie mam wręcz przeciwnie
ludzi ,których znam z tej gildi są bardzo wporządku.

to znaczy ze dobrze lizesz men

Stonhard
10-02-2008, 22:41
Wsumie to grałem na Selenie od jej powstania...

Ehhh co tu dużo gadać, szwedzi robili zawsze pa i będą robić bo oni to lubią, to jest chyba oderwanie się od ich nudnego lamerskiego życia na rl.. zabicie kogoś w grze i pokazanie jaki to ja kozak jestem, omg i'm bad pay! Do czasu wojny Cruoris vs Ultimation nigdy mnie żaden polak na Selenie nie zabił a Szwedzi i Słowacy robili to dość często. Jak się zapytałem Danego Karde za co mnie zabił to powiedział ze kasa na mfy mu jest potrzebna...

Eneris
11-02-2008, 00:44
Pamietam jak pewien człowiek zjadł framuge w drzwiach jak się dowiedział jak to Dany karde okazywał swoją łaske... a więc było tak

Expi sobie typ na d lair venore wpada Dany i wylatuje do niego z tekstem: "Mogłbym cie zabić albo wyrzucić ale będe taki dobry i będziemy tu expić razem"

Hail Dany, Hail Vuxes, Hail Crusois.

Kusy_Kazakov
11-02-2008, 09:10
Wsumie to grałem na Selenie od jej powstania...

O ile pamiętam, to zaczynałeś w październiku 2006, więc nie udawaj weterana... Gdzieś są zresztą Twoje posty na forum o tym jak wciągałeś speeda żeby przesiedzieć nockę na guardach.

Do czasu wojny Cruoris vs Ultimation nigdy mnie żaden polak na Selenie nie zabił a Szwedzi i Słowacy robili to dość często. Jak się zapytałem Danego Karde za co mnie zabił to powiedział ze kasa na mfy mu jest potrzebna...

A nie pamiętasz może jak PK team Alerix Sary, Franca Mauera, Ethiellanta itp. Cię zabił? Gdy na forum wszem i wobec ogłaszałeś jaki to Ty nie jesteś ziom Kotiego i masz u niego taaakie pro?

Stonhard
11-02-2008, 10:11
O ile pamiętam, to zaczynałeś w październiku 2006, więc nie udawaj weterana... Gdzieś są zresztą Twoje posty na forum o tym jak wciągałeś speeda żeby przesiedzieć nockę na guardach.

A nie pamiętasz może jak PK team Alerix Sary, Franca Mauera, Ethiellanta itp. Cię zabił? Gdy na forum wszem i wobec ogłaszałeś jaki to Ty nie jesteś ziom Kotiego i masz u niego taaakie pro?

Tak to prawda Stonhardem zaczołem grać od 29 Września 2006 roku dzień przed swymi 17 urodzinami ;]. Ale chłopku na Selenie w Marcu 2005 roku zrobiłem Royal Paladin o namie Feeniks i to był początek servera osoby co mnie znają jeszcze z tamtego chara mogą Ci to potwierdzić, więc mi nie pierd*l, że nie grałem od początków Seleny ;]. Pamiętam to jak oni mnie zabili ale wtedy za to dostałem łacznie 120k ^^. A Speeda waliłem cały czas jak grałem Stonhardem czyli przez 270 dni...

Kusy_Kazakov
11-02-2008, 15:33
Tak to prawda Stonhardem zaczołem grać od 29 Września 2006 roku dzień przed swymi 17 urodzinami ;]. Ale chłopku na Selenie w Marcu 2005 roku zrobiłem Royal Paladin o namie Feeniks i to był początek servera osoby co mnie znają jeszcze z tamtego chara mogą Ci to potwierdzić, więc mi nie pierd*l, że nie grałem od początków Seleny ;]. Pamiętam to jak oni mnie zabili ale wtedy za to dostałem łacznie 120k ^^. A Speeda waliłem cały czas jak grałem Stonhardem czyli przez 270 dni...

No ok co do jednego to zwracam honor, ale jednak to Polacy Cię bez reasona ubijali :] A co do speeda to nie bd komentował, Twoje życie - sam je zniszczysz.

Gotronk
11-02-2008, 17:41
Stoni to bylo az 270 dni <hahaha> rofl omg ;o xD dddd , tak przy okazji
każdy tutaj robi "PA" ja tez czasem w rl ruszam reka i mowie papapa jak sie zegnam z kims ;o . Czy to jest to samo ?

Stonhard
11-02-2008, 18:42
No ok co do jednego to zwracam honor, ale jednak to Polacy Cię bez reasona ubijali :] A co do speeda to nie bd komentował, Twoje życie - sam je zniszczysz.

No życie sobie prawie zniszczyłem... ale teraz naszczęście wróciłem na prostą 8o. Fakt polacy mnie zabili bez reasona ale zapłacili 120k za to że mnie zabili.

vuxes
11-02-2008, 19:41
Vuxes ile siedziales przy kompie zeby odkryc ze liczyl osoby spoza listy? 4h? zal
Br? O co Ci w ogóle chodzi?

Tory za pomyłke w nazewnictwie. a co do tradowania to chodzilo mi o sytuacje kiedy puge mial 100~ lvl sprzedawalem itemy na trade, zadnej price listy wtedy nie bylo a on mnie i tak zaczal huncic bo jak to on uwazal nie przestrzegalem pricelisty (sic!). NOmalne zachowanie to nie bylo bez kitu
Puge napisał posta na forum, że nie będzie robić PA i o to mi chodziło. Zgodzę się z tym, że wcześniej było PA. ;P

was ashuasdhoasufhdupdsivh;sdifohjs'p;gfnoj;sgnkj hope u die guys nie grejta na selenie
Jakieś problemy z wysłowieniem się? o.o

Ehhh co tu dużo gadać, szwedzi robili zawsze pa i będą robić bo oni to lubią, to jest chyba oderwanie się od ich nudnego lamerskiego życia na rl.. zabicie kogoś w grze i pokazanie jaki to ja kozak jestem, omg i'm bad pay! Do czasu wojny Cruoris vs Ultimation nigdy mnie żaden polak na Selenie nie zabił a Szwedzi i Słowacy robili to dość często. Jak się zapytałem Danego Karde za co mnie zabił to powiedział ze kasa na mfy mu jest potrzebna...
Posty tego typu są 100 lat za murzynami, nie poszło Ci kinda ;/

Stoni to bylo az 270 dni <hahaha> rofl omg ;o xD dddd , tak przy okazji
każdy tutaj robi "PA" ja tez czasem w rl ruszam reka i mowie papapa jak sie zegnam z kims ;o . Czy to jest to samo ?
Musirz mahac mocniej hlopie.

Kusy_Kazakov
11-02-2008, 22:16
Br? O co Ci w ogóle chodzi?

Posty tego typu są 100 lat za murzynami, nie poszło Ci kinda ;/

Tak samo zresztą jak Twoje komentarze.

Dalv_2k7
11-02-2008, 22:32
Stonhard to mistrz kamuflażu i doskonale wie jak używać chameleon rune!
Nie bluzgać go!

POLSKA _/

Marczio
12-02-2008, 08:54
Puge napisał posta na forum, że nie będzie robić PA i o to mi chodziło. Zgodzę się z tym, że wcześniej było PA. ;P

A co to za cytat ktorego ja nie pisalem? Bo zajebalo fake'em

No ostatnio jak lowilem ryby to wedke do wody wyjebalem bo mi myszka zwarowiala

I Vuxes jeszcze jedno
Skoncz udawac Iomera, bo on MOZE BYC TYLKO 1!!!

vuxes
12-02-2008, 16:29
A co to za cytat ktorego ja nie pisalem? Bo zajebalo fake'em

No ostatnio jak lowilem ryby to wedke do wody wyjebalem bo mi myszka zwarowiala

I Vuxes jeszcze jedno
Skoncz udawac Iomera, bo on MOZE BYC TYLKO 1!!!

Ja nie udaję Iomera, ani nie cytuję Ciebie, ja jestem BR aki aew fdp ;].

Marczio
12-02-2008, 23:58
Ja nie udaję Iomera, ani nie cytuję Ciebie, ja jestem BR aki aew fdp ;].

Ja jestem Jonh Soprano of Nerana

vuxes
13-02-2008, 00:21
Ja jestem Jonh Soprano of Nerana

A ja Pogryzl Mnie Toster

Marczio
13-02-2008, 19:12
A ja Pogryzl Mnie Toster

Kolega jest knajtem i wali z axa a ja [Stonhard] jestem druidem i wale z rozdzki.

Nareszcie odkrylem kto mowil ten tekst :p

vuxes
13-02-2008, 19:56
Kolega jest knajtem i wali z axa a ja [Stonhard] jestem druidem i wale z rozdzki.

Nareszcie odkrylem kto mowil ten tekst :p

To nie on, bo to było nagrywane w dzień, a on tylko nocki na pokruszonym apapie robi shushushus. Pozatym on jest mistrzowskim czarodziejem a nie starszym druidem afffff.

Dalv_2k7
13-02-2008, 22:47
To nie on, bo to było nagrywane w dzień, a on tylko nocki na pokruszonym apapie robi shushushus. Pozatym on jest mistrzowskim czarodziejem a nie starszym druidem afffff.

Ty starszych druidów zostaw w spokoju, królewski paladynie.

Kusy_Kazakov
13-02-2008, 23:46
Ty starszych druidów zostaw w spokoju, królewski paladynie.

Powiedział "starszy" druid... :@@@@

Dalv_2k7
14-02-2008, 21:09
Powiedział "starszy" druid... :@@@@

Z powołania i wyboru :)

Kusy_Kazakov
14-02-2008, 22:48
Och takie buty ;O A to weri sorri PQP SIM :S

krytyk44
17-02-2008, 11:11

gdybym nie byl w ultimation to moze bym uwierzyl;)

Hevender
19-02-2008, 19:19
Chcialbym zaznaczyc ze odszedles z Ultimation rok temu i na ventrillo siedziales prawie caly czas tylko z ethiellantem na prywatnym kanale. Od tamtego czasu bardzo wiele sie zmienilo.

PS. Spytaj sie Blademorta jak Szwedzi traktuja polakow :D

Maksous
19-02-2008, 19:33

Nareszcie odkrylem kto mowil ten tekst

A ja jestem palem i wale z "krulewskiego spira" xD......

Dark_Moniek
20-02-2008, 00:11
@vuxes aka kogut
powinienes nieco updatowac staty
"Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vuxes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No tengo nada cargando
Świat: Selena
Poziom: 110
Skille: WERI
Poziom mag.: 19
iTrader: (0)"
wczorajsza "2x morda w piachu" zmienila Ci nieco poziom ;)

vuxes
20-02-2008, 00:16
Nie chce mi się wchodzić do panelu kontrolnego użytkownika.

Iomer Thunderblade
20-02-2008, 06:04
mam 7 kilowego koguta w lodówce wtf

Marczio
21-02-2008, 15:35
mam 7 kilowego koguta w lodówce wtf

ukatrup go tym sztyletem ktory trzymasz w reku =/

Iomer Thunderblade
21-02-2008, 17:10
juz jest ukatrupiony hej hej siekierką hej

Marczio
21-02-2008, 23:32
juz jest ukatrupiony hej hej siekierką hej

dobra dobra wszystko gra w porzadalku, nie martw sie hydra ma tylko 3 glowy

KotiConqueror
05-03-2008, 00:07
@vuxes aka kogut
powinienes nieco updatowac staty
"Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vuxes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No tengo nada cargando
Świat: Selena
Poziom: 110
Skille: WERI
Poziom mag.: 19
iTrader: (0)"
wczorajsza "2x morda w piachu" zmienila Ci nieco poziom ;)

Ty wez sie mnie lepiej czep, co tam Vuxes - 5 leveli w ta czy w ta :D

Stonhard
05-03-2008, 00:43
Ty wez sie mnie lepiej czep, co tam Vuxes - 5 leveli w ta czy w ta :D

Co tam Marcin u Ciebie słychać? Przykro mi z powodu Twojego chara :(.

Eneris
05-03-2008, 03:34
Koti nie peguj tak bo mnie wyprzedzisz :<

Marczio
05-03-2008, 10:49
Co tam Marcin u Ciebie słychać? Przykro mi z powodu Twojego chara :(.

Marcin wpadaj do mnie mam speeeeda wciagniemy i pojdziesz na guardy odrobic

Stonhard
14-03-2008, 22:31
Marcin wpadaj do mnie mam speeeeda wciagniemy i pojdziesz na guardy odrobic

Marczio masz cos z dupa czy z glowa? Rodzice cie nie kochaja, czy moze kochaja ale tylko w nocy. Pan wielce inteligentny... Żal czlowieku twoja samo ocena jest inna niz stan rzeczywisty. Jezeli uwazasz sie za bardzo madrego inteligentnego czlowieka to co ty robisz na forum tibia.pl? kolegow szukasz...

A'Kret
15-03-2008, 11:19
On szuka protektorów bo PA everiłer!

Marczio
18-03-2008, 09:03
Marczio masz cos z dupa czy z glowa? Rodzice cie nie kochaja, czy moze kochaja ale tylko w nocy. Pan wielce inteligentny... Żal czlowieku twoja samo ocena jest inna niz stan rzeczywisty. Jezeli uwazasz sie za bardzo madrego inteligentnego czlowieka to co ty robisz na forum tibia.pl? kolegow szukasz...

Dzieki, ze doceniasz moja inteligencje. Szukam kolegow wsrod takich jak ty zeby sie dowartosciowac