Pokaż pełną wersje : Gdzie zarabiac knightem ?
Pavel321
08-01-2008, 19:03
Uwaga ! odrazu mowie ze szukałem i pisałem w specjalnie przyklejonym temacie lecz nie znalazłem i nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie =/.
No wiec mam 33 knighta ze skilami 72/71 eq bs , p amulet , k-set , warrior helmet , vamp shield.
Moje pytanie jest następujące czyli gdzie mogę zarabiać knightem na tym lvl bo nie mam już bladego pojęcia ;/ od razu mowie ze pacc nie mam i nie wchodzi w gre Mintwallin , DC i EF poniewaz również są przeludnione ;/
Na smerfach ... jak nikt nie odpowiada w przyklejonym temacie to myślisz pewnie ze to powód aby zakładać nowy temat -.-
lecz nie znalazłem i nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie =/.
To mnie rozj*bało.
(Już chyba nie warto jakich kolwiek zakładać-takie odpowiedzi...:evul:):evul::evul:
Pavel321
08-01-2008, 19:41
To mnie rozj*bało.
I co stanął ci ?
Kurwa szukałem i nie znalazłem wiec zakładam nowy temat -.-
wiec poznaj moje dobre serce bo ja ci odpowiem gdzie zarabiac
ahh... nie masz pacc wiec sie sprawa komplikuje troszku
wiec.......................... poza dc/ef/mintwalin nie ma miejsc na facc gdzie mozesz zarabiac, tak wiec ja radze osobie twej:
-przestac pisac durne posty
-przestac pytac sie innych graczy czy im stanal
-wziac swoje leniwe cztery litery i poszukac samemu
co prawda wymaga to pewnych inwestycji aby odnalezc swoje "dream plejs" ale moge ci poradzic abys zaladowal na siebie wszystko co ci pomoze sie leczyc i wyruszyc w wyprawe po rozbudowanym, ciekawym, interesujacym, PELNYMUKRYTYCH WSPANIALY-JESZCZE NIE ODKRYTYCH-ZAPOMNIANYCH-WOLNYCH miejscowek :>
minosy na lewo od kop dwarfow
Pavel321
08-01-2008, 20:26
minosy na lewo od kop dwarfow
Dzieki ;] <10znakow>
Ja osobiscie polecam takie jedno miejsce:
Jest to miejsce dodane po tym update, znajduje sie ono pod Cycami na Mount Stearum. Zostal tam zrobiony taki maly "tomb"; ). Mnostwo ghouli skele itp oraz mumie crypty i beho na nizszych poziomach. Kasa ladna oraz exp przyzwoity. Sam tam czesto teraz expie.
P.S
Sa tam rowniez 4 dragi jednak wszystkie pod pickiem:P
Pavel321
09-01-2008, 15:41
@Up
Wybiorę sie dzisiaj w ta miejscówkę i zobaczę jak będzie szlo a dragi to nie są już dla mnie problemem
Sunblade Fun
09-01-2008, 19:08
Minosy na Senjii. Poszukaj sobie poradnika na tibia.pl jak do nich dojść, bo mi się nie chce opisywać drogi. Są tam różne minosy, slimy i beholedry. Raczej mało ludzi tam zagląda, i możesz sobie robić lootbagi i z Senjii wysyłać :P
Ja osobiscie polecam takie jedno miejsce:
Jest to miejsce dodane po tym update, znajduje sie ono pod Cycami na Mount Stearum. Zostal tam zrobiony taki maly "tomb"; ). Mnostwo ghouli skele itp oraz mumie crypty i beho na nizszych poziomach. Kasa ladna oraz exp przyzwoity. Sam tam czesto teraz expie.
P.S
Sa tam rowniez 4 dragi jednak wszystkie pod pickiem:P
Jak tam dojść ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.