zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Skrzynia z mojimi różnościami

Stratos[PL]
04-11-2004, 14:09
Tutaj będe zamieszczal swoje grafiki a oto pierwsza : http://img107.exs.cx/img107/6276/masterminddaggerulepszony.jpg Mastermind dagger
dmg : 36 def : 16
Opis : Silny w ataku ale slaby w obronie.Jego część jest zatruta zeby zwiekszyc obrazenia.
Sztylet posiada wielka moc.
Wypada z : Warlock,beholder,elf arcanist

Ps: proszę nie oceniac surowo bo to moja pierwsza grafika@Edit : sorki ze takie ogromne ale sie ucze@Edit2 : tera jest mniejszy

Dr.Unknown
04-11-2004, 14:17
Stary, bez obrazy, zagłosowałem na Obciach, ale to za łagodnie, tragedia. I jest temat na pierwsze grafiki, i po chu.ja wacława to takie wielkie?!?!
']Ps: proszę nie oceniac surowo bo to moja pierwsza grafikaI ch.uj? Trzeba mówić, że jest źle jak jest źle i że jest dobrze jak jest dobrze.
Czekamz niecierpliwością na BK:]

Stratos[PL]
04-11-2004, 14:18
Stary, bez obrazy, zagłosowałem na Obciach, ale to za łagodnie, tragedia. I jest temat na pierwsze grafiki, i po chu.ja wacława to takie wielkie?!?!
Sorki ale to moj pierwszy raz ;( ;( ;( ;( ;( ;(

zar3k`
04-11-2004, 14:20
eee... totalna porazka. Moja grafika wygladala zdecydowanie lepiej. Sorka ale to jest jakies takie duze, niedokladne, nieestetyczne

szopenfeldziarz
04-11-2004, 14:24
Ehhh... sorry, ale takie rysunki w Paincie (a ja swego czasu jeszcze w Paintbrushu) to robią 5-6 latki...

Dr.Unknown
04-11-2004, 14:24
mojimiN/C
@Topic
Chociarz byś symetryczny zrobił...
Czekam na BK:]

Stratos[PL]
04-11-2004, 14:29
troszeczke poprawilem ale nadal tandeta...nie znam innych programow do robienia takich rarytasow@Edit : Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 4, gości: 0)
Shanhaevel, Walrock, Iris on Eternia
juz pisza posty aby mnie skompromitowac ;(@edit2: Zeby ktos zaglosowal ze to jest pomistrzowsku....TEGO SIE KOMPLETNIE NEI SPODZIEWALEM 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o </me placze ze szczescia> a...a kto to zaglosowal?

Linek
04-11-2004, 14:35
Buahahahahaha... jaja sobie robisz?? Bo jak nie to gratuluję talentu... Ja jak miałem 7 lat, bawiłem się taty laptopem (wiadomo jakie są myszki w laptopach) to robiłem lepsze! Człowiek... weź najpierw pokaż znajomym, bo jak masz takim czymś zawalać forum to... wywal komputer i nie rysuj... już w ogóle. Porównywałeś to z jakimikolwiek grafikami oprócz tych, które rysowały dzieci z pobliskiego przedszkola??

Iris on Eternia
04-11-2004, 14:38
Eee... niebęde się wypowiadał na teamt pracy.

@Stratos[PL]
Przeczytaj artykuł pt "Khan przedstawia potęgę Painta"

Stratos[PL]
04-11-2004, 14:38
Widocznie jeszcze musze popracowac :( ok...prosze modera aby zamknal temat

Shanhaevel
04-11-2004, 14:39
@up
A po gwizdka jakieś bajer progi?? MS Paint jest nawet 2x lepszy niż potrzebujesz! :P Tylko trza go umieć używać...

@topic

http://members.lycos.co.uk/shanhaevel/OMG.gif

Z CZYM DO LUDZI (jak by to ujął BK)?! Starałem się ocenić Cię jakoś po miłemu, ale przeszło mi po dwóch sekundach. :/ Jak to jest pierwsza, to nie chcę widzieć następnych...

Aval'yah
04-11-2004, 14:40
OMG! Jak mozna cos takiego opublikowac? Lepsze rzeczy rysowałem jak w przedszkolu byłem. Największy żyg jaki kiedykolwiek widziałem na tym forum. matko, jaka tandeta.:///

Dr.Unknown
04-11-2004, 14:45
']Widocznie jeszcze musze popracowac :( ok...prosze modera aby zamknal tematNie wiem czy warto marnować czas...Umie się rysować lub nie umie, po pierwszej pracy to widać, zajmij się i rozwijaj coś co umiesz.
Gratulacje dla ludzi którzy zagłosowali w sondzie, że im się podoba, w ten sposów wcale mu nie pomagacie.

Ashlon
04-11-2004, 14:46
']@Edit : Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 4, gości: 0)
juz pisza posty aby mnie skompromitowac ;(@edit2: Zeby ktos zaglosowal ze to jest pomistrzowsku....TEGO SIE KOMPLETNIE NEI SPODZIEWALEM 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o </me placze ze szczescia> a...a kto to zaglosowal?
Ty jakis kompleks masz? Pisza posty, bo moga.Jesli chca napisac cos o pracy - tez moga. I nie "skompromitowac" tylko "ocenic".Bo nikt nie chce kompromitowac, tylko ocenic wedlug wlasnego uznania. Ale robisz postepy.Widzisz, ze nie robisz tego po mistrzowsku.Ja na religii o wiele ladniejsze sety recznie robie (moze niedlugo zeskanuje? ;) Na razie mam set samuraja, niedokonczony :) Ale jutro godzina wychowawcza :P No i zolnierza SS mam ;) ). Moglbys potrenowac, a nie "ciach - mach" w paincie i od razu na forum....

Walrock
04-11-2004, 14:52
']troszeczke poprawilem ale nadal tandeta...nie znam innych programow do robienia takich rarytasow@Edit : Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 4, gości: 0)
Nie chciało mi się pisac posta ale skoro tak na mnie naskakujesz to napisze.
Praca beznadziejna, zero samokrytyki, nastepnym razem popros kogos z rodziny o ocene i oszczedz nam ogladania tego co narysowales.

Stratos[PL]
04-11-2004, 15:36
Ok...po przeczytaniu artykułu khana jednak powroce...z lepszym obrazkiem a wy ocencie krótko i zwięźle.Jeśli wyjdzie że robie rysunki w paincie jak 5 letnie dziecko to nie bede robil poprostu a oto i moj energy lance :http://img107.exs.cx/img107/1413/energylance.jpg tylko ocienac nie pomysl tylko co jest tam narysowane a opis sie wkrotce pojawi.

KHAN NA PREZYDENTA

Dr.Unknown
04-11-2004, 15:51
]wejdz na moj post.....mam nowy obrazek.....o wiele lepszy od tamtego....potrzebuje oceny mistrza.....<puff>Prosisz więc jestem, tak:
-krzywe
-promienie nie teges
-cieniuj, cieniuj, CIENIUJ
-lepiej niż poprzednie na pewno, ale dalej duuuuuuużo brakuje do przeciętności

Stratos[PL]
04-11-2004, 15:53
<puff>Prosisz więc jestem, tak:
-krzywe
-promienie nie teges
-cieniuj, cieniuj, CIENIUJ
-lepiej niż poprzednie na pewno, ale dalej duuuuuuużo brakuje do przeciętności
zauwazylem nawet ze krzywe..... ok.....zrobie cos latwiejszego........jakiegos armora....

Rarisu|Klim
04-11-2004, 15:56
ehhh... nawet Khan Ci nie pomógł,chociaz jak na 3 latka nawet nawet :p
Oszczedzłem cie i nie zagłosowałem :p

cFaniak
04-11-2004, 16:09
@ 1 praca
Czlowieku ! To jest super ! ROb wiecej ! NAwet lepsze niz niektore prace Khana i Dr.Unknowna! Proosze chce wiecej. Plz plz plz. A i powiedz jak ty zrobiles tak fajnie ta rekojesc?

@2 praca

Nie no! Jeszcze lepsze ! Rob wiecej ! Wiecej!

A tak naprawde : rob w 32x32 ! TO JEST DO D.UPY ! W MOIM PODPISIE JUZ SA LEPSZE PRACE OD TWOICH A TO BYLY MOJE PIERWSZE !

A i jeszcze napisales wyzej(up up), ze armory sda latwiejsze! NAJPIERW SIE NAUCZ ROBIC BRON POZNIEJ TARCZE A POZNIEJ ARMORY!lol!

Stratos[PL]
04-11-2004, 16:14
@ 1 praca
Czlowieku ! To jest super ! ROb wiecej ! NAwet lepsze niz niektore prace Khana i Dr.Unknowna! Proosze chce wiecej. Plz plz plz. A i powiedz jak ty zrobiles tak fajnie ta rekojesc?Odrazu sie skapnolem ze klamiesz

Khan
04-11-2004, 16:16
WTF?!
Chcialem byc mily... ale nie dało rady. To pierwsze dagger costam wygląda jak skrzyzowanie trzydniowego gówna z rozkładającym się psim scierwem. To to rysowałeś lewą stopą po pijaku, czy jak?! Szlag - co za obrzydlistwo!
Ten drugi bazgroł już lepszy. Tzn, tez jest beznadziejny, ale na tle tamtego pierwszego przynajmniej widac jakąś poprawe. Jeśli chcesz rysować to ćwicz. I to CHOLERNIE DUŻO!!

Stratos[PL]
04-11-2004, 16:18
To pierwsze dagger costam wygląda jak skrzyzowanie trzydniowego gówna z rozkładającym się psim scierwem. wiem :tongue:

cFaniak
04-11-2004, 16:22
']wiem :tongue:

I to cie cieszy? lol =] Naprawde albo skoncz z tym albo zacznij robic w 32x32. Pozniej sie zajmij cieniowaniem

A tylko nie zaczynaj z fakami bo boje sie, ze ci to jeszcze gorzej wyjdzie
:topic:

Dr.Unknown
04-11-2004, 16:22
']wiem :tongue:TO PO CHU.JA WACŁAWA NA FORUM TO WRZUCIŁEŚ??

Stratos[PL]
04-11-2004, 16:24
kończe z rysunkami bo okazuje sie ze slabo robie rysunki....moze zajme sie czyms innym???....kiedys sproboje sil w fakeach

Zaglada
04-11-2004, 16:25
Riposta:

Gorszej pracy w zyciu nie widzialem.

Dr.Unknown
04-11-2004, 16:30
~Thread Closed...

Gimlos
04-11-2004, 17:13
Zamykam zeby sie nad toba dalej nie znecali