Pokaż pełną wersje : Warlock
orschabal
09-01-2008, 21:06
Mam pytanie dowiedziałem się że najsilniejszym monster dla Facc jest Warlock.
Dowiedziałem się też że występuje on na Północny-wschód od Carlin.
Mam pytanie czy to prawda a jeżeli tak to jak z nim walczyć i czy mój 33lvl sorcer(facc) sobie z nim poradzi.
Napiszcie czy trzeba brać jakies Sd czy coś w tym stylu8o
Kubusssek
09-01-2008, 21:09
Uhahahahahha
Odrazu tym swoim 33 facc idz na orshabaale
Po 2. Sd jest od 45 lvl Wiec połaskkotaj go Hmm-ami :)
Biovital
09-01-2008, 21:11
To miałbyć żart nie?
Po. 1 Na wrl można iść na 60lvl(bramka lvl) po drugie zanim byś tam doszedł byś padł xD Po.3 You are dead. ;] a po.4 nie będzie deda bo tam nie dojdziesz ;D :D :D
knight-bertol
09-01-2008, 21:12
to sie nazywa "dziecko neo" chlopie jak ci sie poszczecsi to do niego dojdziesz bo jest bramka na 60lvl ;p a pozatym jak masz mega HIPER DUZE WIELKIE szczescie to cie weznie na 2 hity :o
orschabal
09-01-2008, 21:13
Ale na tym 60lvl będe mógł chodzic na te Warlocki.(Na facc)
Kubusssek
09-01-2008, 21:15
Zanim ty wbijesz 60 lvl na faccu to jeszcze w h**(długo) :D
@down
Możesz iść ale to zalezy czy UMIESZ GRAC
Pojdziesz z rozczka i sd i co ci to da ?
Kup Pacc i Exori mort i bedziesz latac --.--
orschabal
09-01-2008, 21:18
ale odpowiedz ktoś do krówki mać czy na tym 60 levelu będe mógł iść na FACCU na te Warlocki!!!!!!
Pomocny Murzyn
09-01-2008, 21:23
Posrało cię do reszty?
Nie dasz sobie z nimi rady, teraz moje pytanie:
Czy ekipe 75 palek, 60 najt i 60 elder dadzą sobie rade z tymi wrl na banashee quest? Czy jeszcze kogoś sprowadzić :P
orschabal
09-01-2008, 21:26
Posrało cię do reszty?
Nie dasz sobie z nimi rady, teraz moje pytanie:
Czy ekipe 75 palek, 60 najt i 60 elder dadzą sobie rade z tymi wrl na banashee quest? Czy jeszcze kogoś sprowadzić :P
A kto ci powiedział że ja tam sam będe expił.
Tylko mi ktoś wkoncu powiedz czy na tym 60lvl moge iść na Warlocka
PS: nie pisac że nie mam szans
to powiedz z jaka ekipa idziesz a nie -.-
orschabal
09-01-2008, 21:31
to powiedz z jaka ekipa idziesz a nie -.-
APELUJE DO NORMALNYCH LUDZI ODWIEDZAJĄCYCH TE FORUM.
CZY NA 60 LEVELU MOŻNA IŚĆ NA FACCU NA WARLOCKA.(CZY MOŻN PRZEJŚĆ JAKOŚ TAM BRAMKE LVL0
PS:NIC NIE DODAWAĆ TYLKO ODPOWIEDZCIE.!
~~AnpeR~~
09-01-2008, 21:34
@up
oczywiscie ze mozesz :) jesli Ci sie pofarci to moze nawet zsolujesz ^^ . Co do wszystkich @up
Wy zawsze wszystko wiedzieliscie?
orschabal
09-01-2008, 21:42
@up
oczywiscie ze mozesz :) jesli Ci sie pofarci to moze nawet zsolujesz ^^ . Co do wszystkich @up
Wy zawsze wszystko wiedzieliscie?
Dzięki ci mądry człowieku.(wkońću ktoś udzielił mi odp.)
Cześć wszystkim.
@down
Możesz iść ale to zalezy czy UMIESZ GRAC
Pojdziesz z rozczka i sd i co ci to da ?
Kup Pacc i Exori mort i bedziesz latac --.--
Widać, że także masz pojęcie. Teraz więcej osób biega z sdkami, są 3 strzałowe, a co za tym idzie, 3x bardziej opłaca się z nich bić.
Dwimenor
09-01-2008, 21:47
O ile mnie pamięć nie myli:
Bramka poziomowa na Banshee quest jest tuż przed samym final roomem, na Warlocki można iść na dowolnym poziomie, o ile jesteś na mainie. Są trzy ale:
To nie jest normalny spawm, ale trigger(wyzwalacz) - przechodzisz przez pewne miejsce i przyzywa wrl
tych wrl jest 2 na raz
jedna osoba może tylko raz uruchomić ten wyzwalacz.
Pomocny Murzyn
09-01-2008, 21:48
@Up
Tylko, że jeden strzał kosztuje ~110 gp, więc tą ekipą uwale wrl (75 palek, 60 elder, 60 kina)?
orschabal
09-01-2008, 21:50
O ile mnie pamięć nie myli:
Bramka poziomowa na Banshee quest jest tuż przed samym final roomem, na Warlocki można iść na dowolnym poziomie, o ile jesteś na mainie. Są trzy ale:
To nie jest normalny spawm, ale trigger(wyzwalacz) - przechodzisz przez pewne miejsce i przyzywa wrl
tych wrl jest 2 na raz
jedna osoba może tylko raz uruchomić ten wyzwalacz.
Czyli nie moge expić na Warlockach ile chce?
Tylko te 2 moge zabić.
Pomocny Murzyn
09-01-2008, 21:56
Jeszcze możesz expić na Demonie ;) (chyba, że tam jakiegoś pacc potrzeba czy cuś, ale znajduje się to na terenie dla facc więc chyba nie {ale czego ten cipsoft nie wymyśli}).
biorac pod uwage twoje pojecie o grze odradzam wybieranie sie na wrl gdzies do 120 levela.
orschabal
09-01-2008, 22:02
ej ale na mapie potworów na tibia.pl
Jest zaznaczone sporo kropek z mniejsceem na północ od Carlin gdzie występują Warlocki.
Więc mam pytanie do jakiegoś Pro który nie ma Pacca.
Czy można expić na warlockach swobodnie czyli iść tam na północ od Carlin z tym 60 levelem i expić na warlockach do woli?
orschabal
09-01-2008, 22:02
biorac pod uwage twoje pojecie o grze odradzam wybieranie sie na wrl gdzies do 120 levela.
Twoje rady interesują mnie tyle co fioletowy teletubiś
Pomocny Murzyn
09-01-2008, 22:12
Vil jak tu wpadłeś to mogłeś zamknąć/usunąć temat
Teraz słuchaj uważnie:
JESLI MASZ 60 LVL MOZESZ SOBIE ISC NA WARLOCKI I ROBIC TAM CO DUSZA ZAPRAGNIE. JESLI NIE MASZ 60 LVL MOZESZ SOBIE ISC UBIC 60 LVL (LUB ISC NOOBCHARAMI I JE CIAGLE ZABIJA, ALE CHYBA NIE CHCESZ ROBIC BANSHE QUESTA). JUZ WSZYSTKO ROZUMIESZ?
orschabal
09-01-2008, 22:17
Vil jak tu wpadłeś to mogłeś zamknąć/usunąć temat
Teraz słuchaj uważnie:
JESLI MASZ 60 LVL MOZESZ SOBIE ISC NA WARLOCKI I ROBIC TAM CO DUSZA ZAPRAGNIE. JESLI NIE MASZ 60 LVL MOZESZ SOBIE ISC UBIC 60 LVL (LUB ISC NOOBCHARAMI I JE CIAGLE ZABIJA, ALE CHYBA NIE CHCESZ ROBIC BANSHE QUESTA). JUZ WSZYSTKO ROZUMIESZ?
ok dzieki teraz wiem wszystko.
Teamt do zamknięcia
No to zlaczmy to wszystko:
Mozesz sobie pojsc na 60 lvlu na Warlocki na Facc, ale padniesz na 100%. Zanim wbijesz 60 lvl na FAcc minie pewnie z pół roku.
orschabal
09-01-2008, 22:38
No to zlaczmy to wszystko:
Mozesz sobie pojsc na 60 lvlu na Warlocki na Facc, ale padniesz na 100%. Zanim wbijesz 60 lvl na FAcc minie pewnie z pół roku.
Znając moje szczęście jak wbije 60 level to cipy zablokują warlocki dla Facc.
Geez, nie jest lekko...
Warlocki, które są na północ od Carlin są pod Plains of Glory. Trzeba przejść przez Maze of the Lost Souls, następnie przez bramkę levelową (60lvl). To takie dosyć sławne miejsce, co się Demonia nazywa. Opcja szukaj i będziesz wszystko wiedział.
Są też warlocki, które wyskakują przy robieniu seal'a do Banshee Quest'a. Jak nadepniesz na kratkę w podłodze to pojawiają się dwa warlocki, które cię zabijają. Na te warlocki nie musisz mieć 60lvl, "wystarczy" przejsc przez Ghostland, bądź Isle of the Kings.
Gl, niech ci golden armory lecą...
I to jest wlasnie madra wypowiedz:]
co cie tak te warlocki biora i tak ich niezabijesz majac facc
idz lepiej na gsy
orschabal
10-01-2008, 17:46
I to jest wlasnie madra wypowiedz:]
co cie tak te warlocki biora i tak ich niezabijesz majac facc
idz lepiej na gsy
lol prosił cie ktoś o wypowiedz!!!X(
co cie to obchodzi.!
A zwracałes się do kilku konkretnych osób? Zesrasz się nim zabijesz wrl na 60 lvlu, chyba z fartem i mega waste. A do tego czy jesteś newbie/noobem... twój nick mówi za siebie...
zanim do niego dojdziesz to i tak nawet na tym 60 lvl padniesz a zanim owy 60 wbijesz to już o nim zapomnisz :P
Twoje rady interesują mnie tyle co fioletowy teletubiś
Zacznijmy od poczatku.
Zanim uwezmiesz sie na zabicie czegos, powinienes sie najpierw zastanowic gdzie to cos mozna znalesc, poszukac samemu ( uwierz mi, nie wymaga to zadnego intelektu a czasu tez wcale nie duzo ) dodatkowych informacji odnosnie tego jak to cos atakuje, ile obrazen zadaje, w otoczeniu jakich potworow wystepuje, czy wysysa mane ( bardzo wazne ! ), czy paralizuje ( wcale nie mniej wazne ), czy ucieka oraz wogole w jaki sposob ustawiac sie do zabijania tego czegos. Biorac pod uwage, ze samemu nie zrobiles nic, interesuje cie tylko tyle czy przypadkiem nie stanie ci na drodze jakas bramka levelowa to proponuje wepchac sie do demony na 60 levelu i pasc zaraz po wejsciu na schody. Ewentualnie mozesz dolevelowac do 120+ zeby miec szanse przezycia do takiego momentu, w ktorym wogole bedziesz wiedzial co i w jakiej ilosci cie leje ( przypominam ze warlocki maja upierdliwa sklonnosc do robienia sie niewidzialnymi ).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.