PDA

Pokaż pełną wersje : Jak mam wyjsc z wyspy z banshe quest?

Krystiann
10-01-2008, 14:19
witam zaczelem robic banshe quest no i do tego questu jak kazdy wie nalezy plynac na wyspe gdzie znajduje sie swiatynia z NPC monkiem do ktorego trzeba odpowiedzio zagadqac w celu rozpoczecia zadania... no i problem wyglada w tym ze 2 pietra wyzej w tym samym budynku znajduja sie monki ktore atakuja podczas kontaktu z toba jak normalne potwory no i ja zabilem monka w tej swiatyni a teraz nie moge powrocic statkiem do Carlin... nie moge sie wydostac z tej wyspy... prosze niech ktos mi powie co mam zrobic zebym mogl wrocic... i jeszcze w przyszlosci przyplynac na te wyspe aby dokonczyc ten quest... prosze o pomoc.;(

Voon
10-01-2008, 15:14
Było, szukaj idioto...

żeby nie było że spamuje:
1. ded>świątynia
2. tp>świątynia
3. kumpel z kasą>''Karlin''

...

Kurizu
10-01-2008, 17:52
Było, szukaj idioto...
żeby nie było że spamuje:
1. ded>świątynia
2. tp>świątynia
3. kumpel z kasą>''Karlin''
...
grzecznością nie grzeszysz :P

Jeśli masz dostęp pod podziemia schodzisz i zbierasz w zależności od lvl 1 ,5 lub 10k i płacisznpc na wyspie wtedy będziesz mógł wrócić stamtąd
"aby npc się odezwał mówisz crime"

btw na banshee quest wcale nie trzeba mieć dostępu na isle of kings powiedziałbym nawet, że zaczynanie questa od isle of kings jest bardzo nie na ręke

Krystiann
11-01-2008, 16:15
Dziekuje za odpowiedz
ps. bez urazy,

prosze o zamkniecie tematu przez admina.

Voon
11-01-2008, 18:07
grzecznością nie grzeszysz :P
Nie widziasz że to głupek? Nie orientuje nawet co to pisanie na biało. A wszystko mu napisałem...

mc200
11-01-2008, 22:24
@up No poprostu świetnie mu to wytłumaczyłeś, że o dupe takie rady obić

Ufocznik
12-01-2008, 01:49
@up No poprostu świetnie mu to wytłumaczyłeś, że o dupe takie rady obić

a ja popieram Voon Arculin, temat byl walkowany milion razy, nie mowiac juz o tym, ze gdyby autor tego tematu posiadal umiejetnosc myslenia + podstawowa znajomosc j. angielskiego, ew obslugi slownika, to nie musialby zadawac takich pytan