Pokaż pełną wersje : Płacenie za husky
Aevolana
10-01-2008, 16:03
Nie wiedziałem do jakiego tematu to dac, a do inne balem sie troszke ze zatonie wsrod smieci. Tak więc: Zabiję husky na svargrond i musze płacić 1,5k . Chciałbym po :
1)wiedzieć jakie npc (to znaczy czy na svargrond tylko, czy na innych wyspach też ) nie będą ze mną rozmawiały
2)gdzie mogę zapłacić, aby móc normalnie już działać, z góry dzieki
Ja zapłaciłem u NPC Iskan -właściciela psiego zaprzęgu w północno-wschodniej części miasta.
Aevolana
10-01-2008, 16:37
a co oznacza ze nie tylko na svargrond nie beda do nas gadac npc? cazy jak mnie po uptade przeniesie do thais do nie ma juz wyjscia i do konca zycia juz nie bede mogl gadac z npc?
Zalgadis
10-01-2008, 16:39
Up@ twój podpis mówi sam za siebie
Niewydaje ci się to idiotyczne?
To tak jak dawać skrzynke questową na środek lawy gdzie nie prowadzi żaden tp ani droga
Aevolana
10-01-2008, 16:46
Up@ twój podpis mówi sam za siebie
Niewydaje ci się to idiotyczne?
To tak jak dawać skrzynke questową na środek lawy gdzie nie prowadzi żaden tp ani droga
wydaje mi sie idiotyczne, ale chce wiedziec te 2 punkty ktore dalem w temacie
jeśli zabijesz husky przez zrobieniem testu na barba nic nie płacisz jeśli zabijesz husky po zrobieniu barb testa to za każdego zabitego przy npc płacisz 500 gp a jedyne npc które się tego czepiają to npc u którego robimy testa i osoba z zaprzęgu... zasadniczo można więc olać sprawe jeśli jesteśmy po misji lekarstwem dla zwierzaków (wtedy ham w bp i przenosimy się zaprzęgiem) lub jeśli chcemy ten quest zrobić to musimy zapłacić niestety
Aevolana
10-01-2008, 20:04
jeśli zabijesz husky przez zrobieniem testu na barba nic nie płacisz jeśli zabijesz husky po zrobieniu barb testa to za każdego zabitego przy npc płacisz 500 gp a jedyne npc które się tego czepiają to npc u którego robimy testa i osoba z zaprzęgu... zasadniczo można więc olać sprawe jeśli jesteśmy po misji lekarstwem dla zwierzaków (wtedy ham w bp i przenosimy się zaprzęgiem) lub jeśli chcemy ten quest zrobić to musimy zapłacić niestety
nie za duzo zrozumialem... lekarstwem dla zwierzakow? czyli? o co chodzi?
a przenoszenie zapomoca zaprzegu to jest poprostu teleportowanie no nie?
Aevolana
11-01-2008, 12:17
za każdego zabitego przy npc płacisz 500 gp
a nie 1500 gp?
szaman of ring
11-01-2008, 13:49
Nie. Kurizu wyraźnie napisał, że za każdego zabitego Husky płacisz 500gp... Czyli w praktyce ty musiałeś zabić 3... No nie ?? :S
Pozdro.
Aevolana
11-01-2008, 14:19
Nie. Kurizu wyraźnie napisał, że za każdego zabitego Husky płacisz 500gp... Czyli w praktyce ty musiałeś zabić 3... No nie ?? :S
Pozdro.
ta... ale nie kapuje o co chodzi z tym lekarstwem...
szaman of ring
11-01-2008, 14:36
Co do tego "lekarstwa" zapewne chodzi o Ice Island Quest i zrobienie wszystkich misji włączne z tą odblokowującą Grimlund... :)
Aevolana
11-01-2008, 16:22
Co do tego "lekarstwa" zapewne chodzi o Ice Island Quest i zrobienie wszystkich misji włączne z tą odblokowującą Grimlund... :)
aha, a o co tam chodzi?
Montharon
04-11-2008, 10:38
Ubiłem celowo husky, żeby odpowiedzieć wszystkim osobom zakładającym tego typu tematy.
10:20 Sir Montharon [98]: hi
10:20 Sirik: LONG LIVE JARL SVEN, THE YOUNGER!
10:21 Iskan: I was told you have been killing huskies here in Svargrond! Never do that again, okay? They are precious animals for us. Give me 500 gold and I will forget that incidentwithout telling it to Jarl Sven. Okay?
10:21 Sir Montharon [98]: yes
10:21 Iskan: Alright, we are even!
Myslę, ze wyjaśniłem troche temat...:p
nie wyrabiam jaki temat ten gisc nie kumaty czy co :D wezcie zamknicjcie temat niedobrze mi :baby: sr za wulgaryzm:) ponioslo mnie....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.