zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem windows,gg, tibia.

obosh_zal
10-01-2008, 18:54
Witam! Mam taki problem otóż, zrobiłem format systemu po czym zainstalowałem potrzebne mi programy. Zainstalowałem różnego typu programy takie jak GG, tibia itp itd. Po jakims czasie, przy instalacji Bitdefender 10 coś chyba kliknełem niechcący i gg mi sie zchrzaniło. Gdy odpalam aplikacje wyświetla mi się komunikat:"Błąd MFS02. Program wykonał nieprawidłową, operację i nasąpi jego zamknięcie. Czy chcesz ponownie uruchomić gadu-gadu z domyślnymi ustawieniami?" Poczym klikam "Tak" i wyświetla się następny komunikat: "Uszkodzona instalacja programu. Zainstaluj program ponownie, lub ściągnij i zainstaluj aktualną wersję ze strony www.gadu-gadu.pl" Tak samo mam z tibią tylko oczywiście inne komunikaty. Podejżewałem na początku firewalla, lecz po dodadniu tychże programów do listy zaufanych aplikacji, nic się nie zmieniło. ściągałem wielokrotnie, ze stron producentów lecz problem się powtarzał. A system był instalowany na nowo więc może system nawalił? Prosiłbym o odpowiedzi, ludzi którzy wiedzą coś na ten temat. Zbędna krytyka będzie tutaj niemile widziana. Z góry dzięki.:)