Pokaż pełną wersje : Fire sword i dragon shield.
Master of Usul
04-11-2004, 16:50
Co kupic pierwsze: dragon shield czy fire sword? I jeszcze pytanie jaka jest srednia cena tych itemow na Samerze?
tibia.cv
04-11-2004, 17:21
tez sie zastanawiem ile powinienem zaplacic za FS ale dam ci rade najpierw trzeba sobie zrobic lepszy level np: 17-20 zebys nie zgina tak szybko i przypadkiem nie stracil FS bo ja bym sie chyba zalamal ;/ tyle zbierania kasy i wszystko zamarne
Master of Usul
04-11-2004, 18:15
tez sie zastanawiem ile powinienem zaplacic za FS ale dam ci rade najpierw trzeba sobie zrobic lepszy level np: 17-20 zebys nie zgina tak szybko i przypadkiem nie stracil FS bo ja bym sie chyba zalamal ;/ tyle zbierania kasy i wszystko zamarne
Hehe znam to na low levelu mialem k arma stracilem i sie załamalem.
Mam 16 poziom a jak uzbieram na fs to bede mial pewnie 17 level.Dzieki za radę Rankor kupię pierwszego fsa. A czy może ktoś wie ile kosztuje fs na Samerze?
Ceny nie znam. Kup to co chcesz najpierw. Potrzebujesz shielding , a załóżmy biegasz w Dwarven Shield no to kup Draggy . Tak samo mieczyk...
To jest Twój wybór.
ceny fire sworda wachają się pewnie od 8-15k (różne widziałem rzeczy), a drag shield kupisz za około 5-9k (zależy czy sprzedawca chciwy)
...słuchajcie BBC World Service!
mój kolega ma już 5 fsa :miecz: prawie za każdym deadem mu wypada... i jeszcze gra
szopenfeldziarz
05-11-2004, 15:31
Ja najpierw kupiłbym tarczę. Tak zrobiłem, biegam teraz z dragon shieldem i serpent swordem, ql. Tylko, że fs na securze u mnie kosztuje ok. 6-8k.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.