Pokaż pełną wersje : Internet.
Ema mam taki problem posiadam radiówkę 10mb/s i przez ostatni czas mam przeogromne lagi pisłem do providera poprawił cos ale nie do końca.
Jeżeli chodzi o ping 10-20 nie większy.
Fps 40-70 i są lagi.
Na servie ogólnie nie ma lagów bo moi qmple nie maja moze czasem.
Z tąd moje pytanie czy niska temeratura mogła "zamrozić" antene na dachu mojego wierzowca co jest powodem tych wielkich lagów<<X(
Z góry THX.
Ema mam taki problem posiadam radiówkę 10mb/s
No właśnie.
Undeadzik
11-01-2008, 20:43
No właśnie.
No Właśnie.... ;-)
Ps: Tak na przyszłość pisze się STĄD :pB)
Wydaję mi się, że nie ma radiówki o tak dużej szybkości. Wcześniej miałeś lagi ? Byc może wiatr przesunął antenę w stronę, z której nie możesz odbierać sygnału.
P.s. Ogólnie rzecz biorąc radiówki są bardzo zawodne i czasami sygnał przerywa etc.
Ping masz w porządku, radze sprawdzić jak jest u Ciebie z gubieniem pakietów, to może być główna przyczyna.
Nie wytykajcie mi błędów ort. xD
A neta mam takiego bynajmniej tak pisze ;] przepustować sieciówki mam 100mb/s i z tego 10mb/s jest urzywane.
A wczesniej nigdy nie miałem takiego problemu expiłem bez lagów nigdy mnie nie lagowało od jakiś 2tyg jak są te mrozy to mnie atakują lagi.
A z przesunięciem sie anteny Hmm możliwe wejdę na wieżowiec jak wyzdrowieje xD
Wielkie thx.
Nie wytykajcie mi błędów ort. xD
A niby to czemu? Chcesz to masz - używane : )
A powód lagów: Radiówka ssie nie ma to jak normalny kabel. Sieć radiowa w polsce jest jeszcze na takim etapie że... że Twoje dzieci już napewno będą się nią cieszyły.
Mówisz że mrozy przyszły a razem z nimi lagi... to chyba kwesta wiatrów(?) atmosferycznych.
A we wchodzeniu na wieżowiec życze powodzenia ^^'
@down:
Ej, no, wiesz może co do ironia? Napisał wieżowiec to mu wieżowiec odpisałem. Widac humor Cie nie opuszcza...
@2up
Gościu, nie mów mi, że ty sprawdzasz szybkość neta najeżdżając na ten komputerek obok godziny w windows'ie ? Jak chcesz sprawdzić szybkość to wpisz sobie w przeglądarce jakąś stronę odpowiednią do tego, np. www.ip.wp.pl . Jest tego naprawdę dużo.
@up
Przecież on nie miał na myśli wchodzenia na wieżowiec, tylko na dach własnego domu, żeby przestawić antenę... ehh.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.