Pokaż pełną wersje : Exp ED
Witam chciałbym poznać wasze propozycje na exp dla 45 ed. Niedawno kupiłem swojego pierwszego pacca i nie za bardzo wiem gdzie mógłbym expic zeby nie bylo zbyt wielki waste. Dziękuje za odpowiedzi.
Ps. Przepraszam że tu ale w przyklejonym nikt nie odpowiada.
Zalgadis
12-01-2008, 01:19
Apdejt roooxs?
allegro.pl roxs?
WON DO PRZYKLEJONEGO!
NIEODPOWIADAJA BO ZOBACZ KTORA GODZINA IDZ SPAC !
@ up
Wyjdź i zamknij drzwi.
Zalgadis
12-01-2008, 02:08
up@
Nie no weź, tylko mnie nie bij.
A tak wogóle to zobaczysz że twój temat bedzie jutro rano (dzisjaj rano)
albo zamknięty albo usuniety ( no albo cie zbesztają ) .
Żeby nie było że sam offtop:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=4075
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=160728
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=160692
PS.
Daj linka do twojego posta w przyklejonym, bo szukałem ale niemogłem znaleźć.
Chyba że tylko tak napisałeś żeby nas wzięło na litość :s
Deaf Scream
12-01-2008, 10:35
Apdejt roooxs?
allegro.pl roxs?
WON DO PRZYKLEJONEGO!
NIEODPOWIADAJA BO ZOBACZ KTORA GODZINA IDZ SPAC !
Pogratuować inteligencji... a moze jej braku ?:>
Czy kzdy kto gra na facc i w koncu kupi paca musi znc kazde expowisko ?.. pomys troche zanim oskarzysz kogos o kupowanie chara. Nie kazdy ogląda filmiki na tibicam a ze zdjec ie zawsze sie czlowiek moze dowiedziec co i jak a przedewszystkim ile:]
Co do tematu.. poradzilbnym zassac jakies filmiki z tombow i obejzec co i jak..przereklamowane ale jednak dobre;PP
Piraci, mozliwe ze z dragonami nie będzie szlo tak strasznie, moze lizardy..ale tego pewien nie ejstem..tylko slyszalem ze dobre ale sorcem swoim tam jeszcze nie expilem, ancient scarby moze byc waste i duze ryzyko ded ale exp miodzio;)
a i cyclopolis to chyba na tyle :)
DuRi_Zmc
12-01-2008, 11:18
Ziomuś,ja na tym lvlu śmigałem na Tarpida albo Ancienty.Ogólnie teraz tylko ancienty bo nigdy tam nie jestem waste
Nekro?XD fajny exp
Poh szybki exp jezeli masz bohy, gdy gs hastle to ty tez utani hur i cie nie dogoni
Hero jak masz duzo kasy to czemu nie
Jesli chodz o tomby to w miescie za tp z bacpackiem gfb mozna duzo expa wbic
Pambinho
12-01-2008, 12:39
Piraci,tar tomb -2 i -3 2 ds i jazda,hydry jak znajdziesz ekipe,dragi.
Bylo duzo tematow o tym samym czasem trza poszukac.
Pogratuować inteligencji... a moze jej braku ?:>
Czy kzdy kto gra na facc i w koncu kupi paca musi znc kazde expowisko ?.. pomys troche zanim oskarzysz kogos okupowanie chara.
I może mi powiesz że tym druidem gra od dawna. Przesiadł się pewnie bo drud roxior, prawda?
@top:
Jakbyś poszukał to byś znalazł, sam coś takiego pisałem...
- Larvy - 20-30k/h (exp), 1-2k/h (kasa),
- Scaraby - 30-35k/h (exp), 1-2k/h (kasa),
- Barbariany - 20-30k/h (exp), 1,5-2k/h (kasa),
- Chayoki - 17-22k/h (exp), 2-2,5k/h (kasa),
- Piraci - 30k/h (exp), 1-1,5k/h (kasa),
- Tomby - 20-22k/h (exp), 2-2,5k/h (kasa),
- Lizardy - 25-30k/h (exp), 1,5-1,8k/h (kasa),
- Roty - 20-25k/h (exp), 2-3k/h (kasa),
- Dworki - 20-24k/h (exp), 1k/h (kasa),
W najgorszym wypadku:
- Małpy - 30-40k/h (exp), 1-2k/h (kasa),
- Culty - 20-30k/h (exp), 1-2k/h (kasa),
- Zółwie - 20-25k/h (exp), 1k/h (kasa).
dodatkowo możesz necro, hydry, dragi, ghostland na darashi, wyvki.
Deaf Scream
12-01-2008, 20:57
I może mi powiesz że tym druidem gra od dawna. Przesiadł się pewnie bo drud roxior, prawda?
czy sie przesiadł czy nie to nieistotne, ja sam sie "przesiadłem" z palka na sorca z prostego powodu..dzieki systemowi leczenia palek jest teraz slaby, i w pvp ssie..zbyt latwo padnie a nie zadaje wcale takich super obrazen+ pudla... i to naprawde niszczy przyjemnośc gry, pozatym zwiększone ceny boltow...w efekcie koncowym zmieniają strasznie oplacalność huntów..a biegac z r sperami na 3 kratki mi się nie uśmiechało.
Zresztą co ja się tłumacze..moj sorcerer byłzrobiony jeszcze przed update z wandami, i porpsotu do niego wróciłem.. z tego powodu że palkiem nie widze dla siebie perspektyw..fakt moge solowac nadal mocne stworki lecz co mi potym jhak ktoś sie na mnie wkurzy i bez większych problemów mnie ubije?:] ..
zreszta nigdsy nie wiadomo, może to jego pierwsza postac, skąd możesz o tym wiedzieć? znasz go czy jak ?.. więc dlaczego g o to posądzasz...i wogóle śmiesza mnie osoby piszące że dzieci neo itd..
chcieli się przeżucić to się przezucili i tyle..ja gram dla zabawy skoro palek nie dawl mi już przyjemności z gry to miałem przy nim zostac tylko dlatego że mam nim ten 68 poziom? bezsensu ..wolałem wrócić do mojego 35 sork i miec frajde z gry.
Zresztą nie każdy będzie umiał magiem grac więc wielu już zrezygnwałeo i jeszcze wielu pewnie zrezygnuje..bo każdy zapomina że sorc/druid jest bardzo kapitałochłonny jakby na to nie patrzec..może nie ammy już tak wiekiego waste zawsze..ale nie zarabiamy tez kokosów:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.