Pokaż pełną wersje : Internal Error. Closing connection.
Internal Error. Closing connection.
To mi wywala, jak się zaloguje. Nawet nie zobacze listy postaci tylko:
"Internal Error. Closing connection.". Wybieram inne konto i loguje mnie normalnie... co jest?:(
Manislaw
12-01-2008, 12:50
Kurcze mi tez to samo sie dzieje ;( .Nie moge juz grac od wczoraj 14;00Nie wiem ile jeszcze musze czekac.Ajak loguje sie na innym koncie na tym samym swiecie jest wszystko ok ;(;( Prosze o odpowiec:(.
Smilemanek
12-01-2008, 13:12
Pewnie cipsoft ma znowu problemy z atakami ddosa (jak nie wiecie co to jest to polecam tą stronę http://pl.wikipedia.org/wiki/Strona_główna ) Ja miałem dokładnie to samo ale już jest wszystko w porządku zwłaszcza problemy mieli jak dali tydzień 2x exp kolejki na non-pvp 500+ i nie umieli tego na swocih serwach utrzymać caly czas kicki lagi itp.Spróbujcie się zalogować godzinke poźniej albo jak nie będzie kolejek.;)
Manislaw
12-01-2008, 13:18
Czekam 10 godzin gram na pvp i tam nie ma nigdy kolejek ;(:(
Słyszałm że to przez ataki DDoS. Ale Cipsoft nic z tym nie robi... niektórzy tracą tu Premium Days :]
Manislaw
12-01-2008, 13:27
I co mam robic ?;( Poradzcie prosze :(
Manislaw
12-01-2008, 17:10
Prosze o pomoc co mam robic z tym internal error nie moge grac od przeszlo 12 godzin :(:( .Gram na Eterni gdy zalozylem nowe konto zeby sprawdzic co sie dzieje spokojnie moglem grac :(:(
PROSZE O POMOC
Manislaw
13-01-2008, 13:07
Czy moze mi ktos wrescie pomoc?Od 2 dni juz nie moge grac bo ten glupi Internal Error.Closing connection wyskakuje Prosze o pomoc w tej sprawie!!
mam ten sam problem od dwoch dni to samo :(
wazna_sprawa
13-01-2008, 21:08
Pomylka, przepraszam chlopcy
Buahahahah!
No chyba Cię popitoliło. Co ma DirectX do pakietów? Co ma DIRECT do internetu w ogóle?!
Nie pobierajcie pliku! Na 100% to virus.
Żal.pl lamo.
DirectX 9.6 bodajze najnowszy <- nie jest najnowszy ;].
Cyber Mech
13-01-2008, 21:21
Jak widzimy, załosnych i poniżających się Polaków, chłopie, masz 125lvl w podpisie(chyba z allegro) i takie teksty piszesz?
Ojj żarcik się nie udał...powodzenia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.