Pokaż pełną wersje : Demon Hunted
demon huntd by 221 Ek i 114 Pall oto filmik jak widac loot tez jest dobry
http://rapidshare.com/files/83239892/Demon_Hunt***********
@up
a co w tym smiesznego, 12 latku?
Undeadzik
12-01-2008, 18:02
pisze mi: "File not found" :(:baby:;(
kto mi powie co zrobic zeby podzialalo ?
@up
trzeba miec dalsza czesc linka zamiast ***
@up
trzeba miec dalsza czesc linka zamiast ***
OH ! :O Odkryłeś Ameryke?: OOOOOOOOO !
@Topic "demon Hunted"? :O ze co Demon ma hunta :D???
Mumin121
12-01-2008, 19:27
Pewnie za to, że pozabijał tyle osób na Annihilatorze xD.
Tytuł wymiata, nie ma chuya we wsi.
Smerf.Secura
12-01-2008, 19:30
@up
To,że nie znasz angielskiego ?
@up
To pało, że jak już coś to "demon hunt". dorosły się znalazł ^.O
a założycielowi tematu, z końcówką exe podziękować.
tibia zone
12-01-2008, 19:54
Temat napisany poprawnie. Demon hunted - Demon upolowany
Nie sciagac tego, to nie jest filmik, prawdopodobnie KEYLOGGER.
@Dran'ek, Mumin121, Smerf.Secura, Misutti
Jest was trzech wiec nie wiem co mam powiedziec? Po co to piszecie jak sami nie znacie angielskiego. K***a Mac dzis jestem tak wkur***y i czytam cos takiego na forum musieliscie dzis wlasnie dzis takie gowno pisac??? Idzcie do szkoly zamiast siedziec na tym forum X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
P.S. Kupcie sobie slownik Angielsko Polski - Polsko Angielski. Nie ukrywam, ze mam taki i jak mam jakies watpliwosci wole tam najpierw zajzec. Radze to samo.
P.P.S. Misutti czy naprawde zazdroscisz mu paly? Pewnie zenska plec sie znalazla. Pomysl za nim kogos obrazisz
@Dran'ek, Mumin121, Smerf.Secura, Misutti
Jest was trzech wiec nie wiem co mam powiedziec? Po co to piszecie jak sami nie znacie angielskiego. K***a Mac dzis jestem tak wkur***y i czytam cos takiego na forum musieliscie dzis wlasnie dzis takie gowno pisac??? Idzcie do szkoly zamiast siedziec na tym forum X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
P.S. Kupcie sobie slownik Angielsko Polski - Polsko Angielski. Nie ukrywam, ze mam taki i jak mam jakies watpliwosci wole tam najpierw zajzec. Radze to samo.
P.P.S. Misutti czy naprawde zazdroscisz mu paly? Pewnie zenska plec sie znalazla. Pomysl za nim kogos obrazisz
Po pierwsze: łyknij nerwosol, bo ci nogawką poleci z tego zdenerwowania.
Po drugie: nie ucz mnie angielskiego, wiem co znaczy "hunted", wiem też, że przyjęła się nazwa "demon hunt'. widzisz żebym gdzieś napisał, że "hunted" jest źle? nie, więc stfu. Odpisałem "lololol" bo sam zadał mi pytanie.
Pały mu nie zazdroszczę, jeśli tak bardzo cię to interesuje i CH ci do tego jakiej jestem płci. Więcej tu nie pisze, bo temat z keyem idzie w górę, a modki chyba dzisiaj zrobiły sobie wolne.
@kox Zamknij pysk s*****elu
fenomen tego forum:
starasz sie zrobić jak najlepiej, ganisz idiotów zakładających tematy z keylogami, próbujących być kewl używając angielskiego, nie mając o nim pojęcia, a człowiek dostaje tylko wyzwiska(; SZOK. Co do poprawiających temat:racja, tak trzymać! Pierdołom* i xerdenom mówimy NIE!;]]
*xeR|{tru}
Demon Jest Hunted Oneone!!!!1
@Misutti
Wyjątkowo jestem zdenerwowany dzis i mam prawo do o***ania Ciebie, bo bez zastanawienia sie cos piszesz, a ja to czytam i k***cy dostaje, ze nie jestes zbyt uzdolniony intelektualnie.
Przeprasza o mastaszku, że cię zdenerwowałem:( w końcu jak mogłem śmieć prawda? ehhh...nie chce mi się z Tobą kłócić, możesz cieszyć się wygraną:) bo na pewno o to ci chodziło.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.