zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mój pomysł na kolejny update

Light-r
12-01-2008, 22:46
Witam szanownych użytkowników Tibia.pl

Oglądam tematy i wnioskuje że update trochę się wam nie podobał.Tak więc postanowiłem założyć topic w którym wstawie mój pomysł na kolejny update.

Knight

- Jeśli ma PACCa i 150lvl może za 500cc wykupić blessa nieśmiertelności na 3 dni
- Podwyższyć szybkość wzrostu skilli Sword/Club/Axe o 10%
- Weapon niszczył by się po pewnym czasie i żeby go naprawić knight musiałby iść do kowala.
- Nie mógłby używać żywiołów
- Używa tylko czarów Find Person,Light Healing,Antidote oraz Levitate i Light

Paladyn

- Zasięg broni zależny od dysta
- Używa czarów do robienia broni,exury,światła,exivy,antidote oraz levitate.
- Odebrać palladynowi czary ofensywne
- Assainki kończą się tak jak strzały itp.

Druid

- Może robić zarówno health jak i mana potiony
- Może robić tylko runy lecznicze
- Używa tylko czarów leczniczych i Light oraz Exiva i Levitate
- Nie może summować potworków
- Może zawładnąć tylko nad zwierzętami
- Odebrać czary ofensywne
- Odebrać laski

Sorcerer

- Jeśli ma 150lvl i zda jakiś tam test otrzymuje tytuł Warlocka i może przyzywać 1 Demona:) i zawładnąć nad Warlockami8o
- Może tworzyć wszystkie runy ofensywne
- Niech odbiorą te inne ue i zostawią tylko te co przed upem było
- Mlvl rośnie o 30% szybciej
- Ma stałe capacity które wynosi 600
- Z każdym levelem otrzymuje 50 many i 5 hp

Inne:

- Zmodernizować questy czyli aby wykonać jakikolwiek quest trzeba udać się do odpowiedniego NCP który da nam zwój z misją
- Zlikwidować system czaszek i tych co duża zabijają zamykać w więźieniach na wyspie GMów.
- Czary nie są zależne od poziomu ale aby go uzyskać trzeba się go nauczyć ze zwoju ..... kiedy kupujemy czar uzyskujemy zwój i dopóki linia nauki czaru nie zapełni się nie możemy czaru używać.

Knight: 1% co minutę
Paladyn: 5% co 5 sekund
Druid: 5% co 3 sekundy
Sorcerer: 5% co sekundę

- Zwiększyć siłe Demonów o 30% i dragów o 10%
- Walki mogą się odbywać tylko na arenach walka poza areną będzie karana więzieniem(czyli znikłaby samowola noobów )
- Można by było latać na smokach:D Sork i druid oswajaliby smoka

I tyle i bardzo proszę żeby nie wyzywać mnie od nooba bo pierwszy raz jestem.Na forum nie ma takiego tematu.To dobry dział więc a i nie mam błędów ortograficznych.Mam taki pomysł co o nim sądzicie

Pozdrawiam Tibię.pl:)

Milten Magician
12-01-2008, 22:49
HAHAHAHAHAHHAA

Rozjebałeś mnie koleś, sorc przywoływać demce i wrl, hahahah? Głupszego tematu to chyba nie widziałem...

Jeśli taki update by wyszedł to bym chyba wywalił monitor przez okno.

:rotfl:

Lodzio
12-01-2008, 22:52
Ogolnie to za dlugo juz chyba siedzisz przed kompem idz sie poloz....

Light-r
12-01-2008, 22:53
up@

Ja.....dopiero co weszłem:p

...Kikeli...
12-01-2008, 22:54
Nonono 150lvl sorc przywoluje sobie 2 demony albo lepiej niech orshaballe przywołuje i potem pekować znimi

Arcan
12-01-2008, 22:56
Knight nieśmiertelność na 3 miechy? Sorc przyzywający demony i dostający prawie wszystko? :o
Myślałem, że balans Cipsoftu jest beznadziejny, ale twoja wersja mnie powala :D.
Na serwach nie byłoby drutów, ani paladynów, sami knight'ci i sorce...

Milten Magician
12-01-2008, 22:57
up@

Ja.....dopiero co weszłem:p

To wyjdź...

Chyba sobie tą jego propozycje na ścianie powieszę z podpisem, najgłupsza rzecz świata xD

Light-r
12-01-2008, 22:57
Co do tych Demonów to tak:

Sork by przywołał takiego demona lecz miałby bardzo dużą stratę many....nad warlockiem misiałby zapanować.

No co to by było fajnie takiego demona przyzwać

up@

Taaa nie jestem takim idiotą żeby napisać że sork bossy przywołuje Xd

Patton
12-01-2008, 23:03
Ja mam dobry plan : zlikwidowac to cale skilowanie i zrobic tak zeby knight i pall z kazdym levelem walili mocniej z broni i tak samo sork i drut wraz ze wzrostem lvl walil mocniej z rozgi tyle samo

Mapa_Europy
12-01-2008, 23:06
Ja mam dobry plan : zlikwidowac to cale skilowanie i zrobic tak zeby knight i pall z kazdym levelem walili mocniej z broni i tak samo sork i drut wraz ze wzrostem lvl walil mocniej z rozgi tyle samo
Masz rację, bronie i tak mają tak jak magowie od danego lvl

Light-r
12-01-2008, 23:07
Patton wtedy klimat tej gry by zniknął........

a reszta zamknąć się.......przyzywanie demona(POWTARZAM 1 DEMONA)nie jest zła a pkować to TYLKO na arenach.

Demon na 150lvl zabierałby CAŁĄ DOSTĘPNĄ mane

A walki na arenach byłyby lepsze bo czy nie wnerwia was PK pod dp ???

ZEDYTOWAŁEM:

Nieśmiertelność na 3 dni
Można tylko 1 demona przyzwać

PASI WAM -.-

Barosa7
12-01-2008, 23:14
"- Jeśli ma PACCa i 150lvl może za 500cc wykupić blessa nieśmiertelności na 3 miesiące" kthxbye

"- Weapon niszczył by się po pewnym czasie i żeby go naprawić knight musiałby iść do kowala." NAWET NIE MYŚL!

"- Używa tylko czarów Find Person,Light Healing,Antidote oraz Levitate i Light" To samo co powyżej

"- Nie mógłby używać żywiołów" to samo

"- Zasięg broni zależny od dysta" popieram, ale: 10dysta 0 kratek
a 111 dysta 3,5 dlugosci monitora??

"- Assainki kończą się tak jak strzały itp." no to poco by były w tej grze??

"- Używa czarów do robienia broni,exury,światła,exivy,antidote oraz levitate." Czary do robienia broni i czarów?? czyli, że wpisuje exura i dostaje exure??

"- Może robić zarówno health jak i mana potiony"
.......

"- Używa tylko czarów leczniczych i Light oraz Exiva i Levitate"
To samo co z czarami knighta

"- Nie może summować potworków" n/c

"- Odebrać laski" dobra walnij też sorkowi różdżki i będziemy kwita

"- Odebrać czary ofensywne" to samo co ^... zabierz sorkowi exure, exure gran i exure vite

"- Jeśli ma 150lvl i zda jakiś tam test otrzymuje tytuł Warlocka i może przyzywać Demony i zawładnąć nad Warlockami" Ty chyba aż za bardzo kochasz sorków.....

"- Może tworzyć wszystkie runy ofensywne" ale zero leczących....

"- Niech odbiorą te inne ue i zostawią tylko te co przed upem było" chociaż raz coś mądrego.. poco kilka rodajów tego samego

"- Ma stałe capacity które wynosi 600" pffff

"- Z każdym levelem otrzymuje 50 many i 5 hp" a druuuiiiid??

"- Mlvl rośnie o 30% szybciej" powyżej

"- Zlikwidować system czaszek i tych co duża zabijają zamykać w więźieniach na wyspie GMów." nom.... CO TY CHCESZ PVP ENFO TU ZROBIĆ??
btw. co do aren... Błagam nie chce OTSa!!! (chodzi mi o APO)

"- Czary nie są zależne od poziomu ale aby go uzyskać trzeba się go nauczyć ze zwoju ..... kiedy kupujemy czar uzyskujemy zwój i dopóki linia nauki czaru nie zapełni się nie możemy czaru używać." bez sensu!

"Druid: 5% co 3 sekundy
Sorcerer: 5% co sekundę" ZNOOOWUUUUU

"Knight: 1% co minutę" ......

"Demonów o 30%" I jednocześnie zwiększyć bramke lvlowa na anni do 150 ta??

"- Można by było latać na smokach Sork i druid oswajaliby smoka".....
Wtedy możnabyłoby latać wszędzie i na facc.... I poco będą statki?? I poco będzie postman quest?? (oprócz skrzynek)??

Czy jesteś noobem?? ja mówię że nie. Następnym razem przemyśl 3 a może nawet 4 razy to co napiszesz i nie dyskryminuj druidów....

PS. w czasie pisania mojego postu zeszły 4 innych

Maks14
12-01-2008, 23:22
Widac ze dziecko chcialo urodzic sie sorcererem nie czlowiekiem...

Light-r
12-01-2008, 23:26
Czy nie wydaje się wam że druid powinien być tylko od leczenia he?
Wy chyba nie chcecie prawdziwego klimatu RPG

Barosa7
12-01-2008, 23:30
Tylko wiesz... jakby druid miał same leczące to jak mógłby expić (na dodatekBEZ LASKI)???
W zamian za to legiony sorków by biegały po mieście z "pupilkami" i ubijali (w końcu jest PVP ENFO) druidów jak sie da (w końcu jak możnaby było expić)?? TO ma być RPG?? Na serio przemyśl to...

Aha.. a potem niestarczyło by miejsc w więzieniu....

Wujo_12
12-01-2008, 23:35
Czy ty chcesz z reala zrobić OTS??

Co to wogóle za pomysły są.

Mógłbym się z tego brechtać całymi dniami. :D:D

Patton
12-01-2008, 23:36
Patton wtedy klimat tej gry by zniknął........
Ale profy by byly zbalansowane!

@dOWN: CO TY CHCESZ JA TEGO NIE POWIEDZIALEM O TYCH PRZYZYWANYCH DEMONACH I NIESMIERTELNOSCI NA 3 MIECHY??!!

Bykunn
12-01-2008, 23:41
Cały czas mam nadzieję, że to tylko sprytna prowokacja .. Pomysły są bez sensu, serio chłopie... nawet ich nie broń, bo się pogrążasz. A jeśli to prowokacja to uzyskałeś ciekawy efekt

Light-r
12-01-2008, 23:54
Muszę wyjaśnić bo nie tu wyśmieją totalnie.

@Barosa7
Tu Ci szczerze przyznam racje co do lasek.Niech będa.

@up
Ty wiesz co to prowokacja ja jakoś nie mam charakteru do prowokacji -.-

Sork może przyzwać JEDNEGO demona i zżra mu cała manę !
Smoki mogłyby latać TYLKO na lądzie a nie na morzu i tylko w pobliżu ich lęgowisk.

ehhh pierwszy raz ktoś mnie wyśmiał ale glupie uczucie a chciałem dobrze :(

xPoniaTx
12-01-2008, 23:55
O boże... ten "pomysł na kolejny update" to normalnie pro evul żal.pl :P:P przeczytałem i ledwo na kibel zdąrzyłem :P widać ze autor tematu za dużo grał sorcerem :P:P śmiech na sali normalnie xDxD

@Do Autora Tematu:
Idź że spać, zrób se tydzień wakacji, pograj z kumplami w piłke, czy jeden Bóg wie co innego porób bo za dużo grasz w tą gre i wypisujesz takie głupoty ze zal 4 litery ściska od czytania tego...

To tyle ode mnie pozdro....

Light-r
12-01-2008, 23:57
up@

Wiec że ja już w Tibię nie gram.......znudziła mi się ta gra i wiec dużo straciłem w rl świecie;)

xPoniaTx
13-01-2008, 00:00
Wiec czy wiedz?? bo ciezko sie rozczytac ;P;P ale nie ważne.... Skoro tyle straciłes w rl zyciu to zacznij to nadrabiać a nie wymyslasz chore pomysły na next update... Skoro juz nie grasz to myslenie nad next update tez se odpuśc bo na co Ci to.... Szalej w rl life zeby nadrobic stracony czas w Tibii ;]

Volshio
13-01-2008, 00:03
Knight

- Jeśli ma PACCa i 150lvl może za 500cc wykupić blessa nieśmiertelności na 3 dni Smiech na sali
- Podwyższyć szybkość wzrostu skilli Sword/Club/Axe o 10% Czemu nie :P
- Weapon niszczył by się po pewnym czasie i żeby go naprawić knight musiałby iść do kowala. z SoVem do kowala? xD Bye
- Nie mógłby używać żywiołów czyli dokladniej?
- Używa tylko czarów Find Person,Light Healing,Antidote oraz Levitate i Light Nie

Paladyn

- Zasięg broni zależny od dysta (10lvl, 50 dista zasieg 1 krateczki, 100expa na h haha
- Używa czarów do robienia broni,exury,światła,exivy,antidote oraz levitate. nie
- Odebrać palladynowi czary ofensywne taaa na bank odebrac mu amunicje i wogole wszystko
- Assainki kończą się tak jak strzały itp. niech najlepiej tibia sie skonczy

Druid

- Może robić zarówno health jak i mana potiony i jeszcze czego?
- Może robić tylko runy lecznicze i bedzie z nich bil
- Używa tylko czarów leczniczych i Light oraz Exiva i Levitate hahahaha
- Nie może summować potworków hahahahahax2
- Może zawładnąć tylko nad zwierzętami lol
- Odebrać czary ofensywne odebrac wszystko wszystkim
- Odebrać laski i druid bedzie robil laski innym

Sorcerer

- Jeśli ma 150lvl i zda jakiś tam test otrzymuje tytuł Warlocka i może przyzywać 1 Demona i zawładnąć nad Warlockami OMG HAHAH glupota roku 2008-2456
- Może tworzyć wszystkie runy ofensywne bez komentarza hah
- Niech odbiorą te inne ue i zostawią tylko te co przed upem było dobra ok niech bedzie wola twoja
- Mlvl rośnie o 30% szybciej o 100% szybciej fast attak niekonczonce sie runy damrowy pacc
- Ma stałe capacity które wynosi 600 noob
- Z każdym levelem otrzymuje 50 many i 5 hp i miliard souli

Inne:

- Zmodernizować questy czyli aby wykonać jakikolwiek quest trzeba udać się do odpowiedniego NCP który da nam zwój z misją NIE
- Zlikwidować system czaszek i tych co duża zabijają zamykać w więźieniach na wyspie GMów. HAHAH kolejna glupota
- Czary nie są zależne od poziomu ale aby go uzyskać trzeba się go nauczyć ze zwoju ..... kiedy kupujemy czar uzyskujemy zwój i dopóki linia nauki czaru nie zapełni się nie możemy czaru używać. Leave

Knight: 1% co minutę
Paladyn: 5% co 5 sekund
Druid: 5% co 3 sekundy
Sorcerer: 5% co sekundę

- Zwiększyć siłe Demonów o 30% i dragów o 10% i tak nigdy draga nie zabijesz
- Walki mogą się odbywać tylko na arenach walka poza areną będzie karana więzieniem(czyli znikłaby samowola noobów ) lol? ktos ma hunta za okradniecie mnie to mu powiem cho na arane pokaze ci cos
- Można by było latać na smokach Sork i druid oswajaliby smoka
hahahahahahahah lec juz spac

do autora: sorka ale nie wiem jak innym ale wedlug mnie to beznadzieja, popracuj bardziej i moze cos z tego bedzie POZDRAWIAM

xPoniaTx
13-01-2008, 00:05
@Volshio:
Hehe respect ;] profesjonalne wyśmianie idiotycznych pomysłów :D:D no lepiej sie nie dało tego skomentowac ;P;P pozdro

Light-r
13-01-2008, 00:06
up@

No dobra.......chyba masz rację.Ale chyba mogę na forum pomagać.Wiesz troche tego grania było i mam co nieco wiedzy o Tibi może nie gram w Tibię ale będe pomagać początkującym tu na forum.To chyba mi to nie zaszkodzi.

Nie gram z powodu zdrowia również...podejrzewają padaczkę u mnie i ograniczam się przy kompie(teraz to tylko gg,blog,fora)a jak szkoła choć mamy ferie zimowe to wejde na wiki.....

Dobra można temat zamknąć ino BARDZO PROSZĘ nie wyśmiewajcie sie ze mnie proszę to bardzo głupie uczucie......

Barosa7
13-01-2008, 00:07
Sork może przyzwać JEDNEGO demona i zżra mu cała manę !

Dzięki przyzywaniu demonów praktycznie byliby sami sorkowie jeszcze nie rozumiesz??

Smoki mogłyby latać TYLKO na lądzie a nie na morzu i tylko w pobliżu ich lęgowisk.

Podobnie jak z pływaniem. Po krótkim czasie znowu się to wszystkim znudzi. Pozatym nie będzie można w spokoju na nich poexpić bo wszyscy będą chcieli latać...

xPoniaTx
13-01-2008, 00:09
@Light-r:
Skoro jestes taki doświadczony to owszem mozesz pomagac ;] ale lepiej 10000000x pomyslec nad tym czy sie dobrze pisze ;] przestales grac ze wzgledu na zdrowie? Bardzo dobrze ;] Jeśli chodzi o wysmianie... Coż siła wyższa czasami nie da sie skontrolowac woli jak sie jest niezle rozbawionym ;] ale człowiek uczy sie na błedach raz wysmiany nastepnym razem bardziej pomysli ;];];]

Podobnie jak z pływaniem. Po krótkim czasie znowu się to wszystkim znudzi. Pozatym nie będzie można w spokoju na nich poexpić bo wszyscy będą chcieli latać... tak tu sie zgodze.... Kazdy by latał na dragach a nie je zabijał ;/ tak wiec całkowity bezsens by byl

Donpeyot
13-01-2008, 00:10
Morkox to ty ???

xPoniaTx
13-01-2008, 00:12
Morkox to ty ???

całkowicie nie na temat -.- jak juz kierujesz do kogos pytanie to jakos to przedstaw bo nie wiadomo o co Ci chodzi... -.-

Barosa7
13-01-2008, 00:14
Właśnie (sorki nie mam dychy jestem spłukany :P)

@up i @down (aaa otoczył mnie) a moojeee komeeentyyy??? masz racje zamknąć ten temat!!

xPoniaTx
13-01-2008, 00:16
Proponuje temat do zamkniecia ponieważ zaczyna sie gadka całkowicie off-topic a sam temat chyba zostal całkowicie skonczony ;] a potem wszyscy sie dziwia ze na forum jest bałagan ;];];]

Donpeyot
13-01-2008, 00:34
Bądźmy szczerzy, z takim tematem nie trzeba się obchodzić z jakimś szacunkiem bo jest maksymalnie głupi i jutro go już nie będzie. Morkox to użyszkodnik, który zabłysnął takimi właśnie tematami oraz filmem " taki lvl a taki newbie"(warto obejrzeć), na sam koniec swojej kariery na forum zwierzył się w owionie, że ma padaczkę bo mu się ręce czasem trzęsą, przyjął bana na klatę i zniknął. A to jest chyba jego drugie wcielenie, brat bliźniak albo co najmniej pokrewna dusza.

@down: ja to nie ty to sry, ale nie bluzgaj mnie tutaj od debili i pomyśl dwa razy zanim założysz temat.

Light-r
13-01-2008, 00:50
Bądźmy szczerzy, z takim tematem nie trzeba się obchodzić z jakimś szacunkiem bo jest maksymalnie głupi i jutro go już nie będzie. Morkox to użyszkodnik, który zabłysnął takimi właśnie tematami oraz filmem " taki lvl a taki newbie"(warto obejrzeć), na sam koniec swojej kariery na forum zwierzył się w owionie, że ma padaczkę bo mu się ręce czasem trzęsą, przyjął bana na klatę i zniknął. A to jest chyba jego drugie wcielenie, brat bliźniak albo co najmniej pokrewna dusza.

debilu.....to nie znaczy że to ja nim jestem i co że mam drgawki w końcu ilu ludzi cierpi na padakę -.-"

Nawet jakbym miał dychę to bym Ci nie dał -.-'

Dram
13-01-2008, 01:03
@Light-r
masz chora wyobraznie.

Vil
13-01-2008, 01:03
moj pomysl na tematy z waszymi pomyslami jest taki - my sie tym nie zajmujemy, leccie z tym na tibia.com, tam wysmieja was dogłębnie.