PDA

Pokaż pełną wersje : Co do czcionki

Voltar
04-11-2004, 19:56
Cze.. :)

Moje fake'i robie fajne nawet, tylko czcionka zbytnio nie wychodzi. robie Tahome, pogrubioną, wielkosc 11, i prawie wszystko jest dobrze ale nie do konca ;( wie ktos jak Black Sheep na swoich screenach robi taka fajna czcionke?? Plz nie usuwajcie tematu to mi jest bardzo potrzebne :(

Hail Moderators!! ^^

Dzięki z gory chlopaki (i dziewczyny:>>) ;) :) :D

Avager Niebieski
04-11-2004, 20:51
Ja tez to obczaiłem że Tachoma niepasuje zbytnio, ja to robie tak :

1) wchodze na osterwa i wpisuje acc (242568) i pass (r2kk1k97)
2) Pisze np: St.Peter says: (tu daje spacji troche żeby następne wyrazy były w niższej linijce) Omg fuck off from the gate ! (daje enter by wysłało)
3) ide troche niżej by ten napis niewchodził na mnie...chociaż to niema różnicy
4) robie SS i otwieram SS-ka Paintem przerabiam (kopjuje ten tekst tylko to co ma dla mnie znaczenie), daje na np. Czerwone tło i wymazuje trawke itp. potem kopjuje na mojego fake-a i wklejam (tak by ten czerwony był tym kolorem tło... wiesz oco chodzi)

I koniec ;) szybsze to jest niż obramowywanie w paincie Tachomy... Give me 5$ plx.

Racon
04-11-2004, 20:55
1) wchodze na osterwa i wpisuje acc (242568) i pass (<tu byl pass>)
LOLX plx :P Dzienki

Avager Niebieski
04-11-2004, 21:08
Up : Hyhyhyhyyhy ... jeśli myślisz że to prawdziwe konto :D Jestem mega Fake-owcem wtedy ;) ... Niedługo zamieszcze screena z moimi fakami (2 ... ;P ) Trzymajcie sie swoich psów (a jak niemacie psa to nawet nieoglądajcie moich fakeów ... chodzi mi o właścicieli kotów ;) ) .

Nosfe Draconis
04-11-2004, 21:49
Jezeli robisz fake'i w paincie to sobie sciagnij alfabet z mojego tematu na fake'ach albo wypisz wszystkie znaki jak bedziesz gral w tibie, wcisnij enter i szybko print, wejdz do painta, wklej obraz i sobie powycinaj wszystkie literki :P

Dosyc zmudny i pracochlonny sposob ale bedziesz mial wszystko w orginalnym rozmiarze :)

besn
04-11-2004, 21:59
http://www.olsztyn.mm.pl/~besn/rozne/source.jpg