Pokaż pełną wersje : Teraz moje faki
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:03
Oto moj fake komiks zrobiony w ots i poprawiony w paincie :
http://img121.exs.cx/img121/8060/UO0001.jpg Nasz bohater przemierzal droge gdy nagle usłyszal :
Wiesniak : RATUNKUUUUUU!!! OKRADL MNIE!!!!! I UWIEZIL!!!! O TAM!!!!
God : zajme sie nim
Uwolnil wiesniaka i pobiegl za kryminalistą.
http://img121.exs.cx/img121/3241/UO0002.jpg God krzyknal glosem rozwcieczonego<nie wiem jak sie pisze :P > demona a zlodziej oslupiał
http://img121.exs.cx/img121/3470/UO0003.jpg
God zparaliżował złego kryminaliste...
http://img121.exs.cx/img121/4665/UO0004.jpg
I zniszczyl go laserowym spojrzeniem...
http://img121.exs.cx/img121/4818/UO0008.jpg
A po łotrzyku została tylko kupka popiołu i krwawiący szkielet.
God oddał wiesniakowi jego własność.
THE END
Weź skończ. Jak dla mnie to zje.bany ten fake
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:14
jak jestes taki mądry to zrob lepszy wtedy pogadamy ..I.. O_o ..I..
X( X( Chyba na tYM FORUM nie można mówić tak i wyzywać X( X( X(
A co do komiksu fajny laser z GM Oczów ,uśmiałem się jak nigdy ..... ;)
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:18
X( X( Chyba na tYM FORUM nie można mówić tak i wyzywać X( X( X(
A co do komiksu fajny laser z GM Oczów ,uśmiałem się jak nigdy ..... ;)
hehe....pierwszy mnie chwalisz za prace na tym forum :D
Ja nie umie robić fake, i się za to nie biore. A tobie chyba chodzilo żeby komentować?! A więc mówie co myśle
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:22
Ja nie umie robić fake, i się za to nie biore. A tobie chyba chodzilo żeby komentować?! A więc mówie co myśle
Nie wiesz jak robic fake? aha...to dlaczego oceniasz jak sam nie wiesz jak to robic...???Nie wiesz jak to jest...to troche trudne...trzeba wszystko przygotowac
Dr.Unknown
04-11-2004, 20:26
']jak jestes taki mądry to zrob lepszy wtedy pogadamy ..I.. O_o ..I..O boże...jeszcze raz tak ktoś odpowie...To, że ktoś nie umie lepiej, nie znaczy że ma wychwalać...
@Topic
Takie sobie, 3/10 za pomysł
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:29
O boże...jeszcze raz tak ktoś odpowie...To, że ktoś nie umie lepiej, nie znaczy że ma wychwalać... boshe... jak nie umie to niech to zachowa dla siebie jak nie umie....a nie rozglasza to na forum...@edit : albo powinien powiedziec ze mu sie nie podoba i koniec a nei przeklina moja prace...
Nosfe Draconis
04-11-2004, 20:32
Nie jest takie tragiczne, ale gdzieniegdzie nie wiadomo o co chodzi.
Zwale pomysl z pusktacja od Unknowna i dam Ci 4/10 pkt. Teraz zapraszam do mojego tematu fake'i i oceniac, oceniac, oceniac ... :)
Vegefa Ziom
04-11-2004, 20:32
Ja osobiście znam lepsze zastosowania dla panita pro shopa, jedyn e co zrobiłeś to zrobiłeś ssy z test servera i pomixowałeś troszkę w panicie i gdzie tu cała "trudność", i co trzeba takiego wielkiego przygotować? Panita? LOL:p
Pomysł: 4/10
Wykonanie:4/10
Oryginalność:3/10
Ogólnie: 3/10
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:33
Nie jest takie tragiczne, ale gdzieniegdzie nie wiadomo o co chodzi.
Zwale pomysl z pusktacja od Unknowna i dam Ci 4/10 pkt. Teraz zapraszam do mojego tematu fake'i i oceniac, oceniac, oceniac ... :)
poprawie to ;)
Boże czy ja mówie że nie umie?! A komentuje bo widzialem dużo lepszych!!!
Avager Niebieski
04-11-2004, 20:36
Off topic (do kłótni że jakiś noob powiedział że kiczowate faki i potem sie rozpoczeło):
Słuchajcie qwa !!! Każdy może mieć własne zdanie , ja bym morwiego (jak każdego nooba którego spotkałem w RL... a spotkałem 2 ;) ) skopał na spie******om morwe !!! (sorka morwi ale jestem wkurzony ;) ... jakiś noob mi spamował gg :P )
Topic:
Iż jestem nub (każdy to wie) ocenie po mojemu , 9/10 !!!! (oceniam za pomysł tym razem ...). Jest on raczej RZADKI (hyhy) jak na to forum ( buk ratuje BOHATERA którego uwięził Biały krasnal... a gdzie białe króliczki plx plx ??? ) A co do wykonania... w paincie nieda sie zbytnio ładnie tego zrobić (efektów specjalnych) ale oco chodzi z tą strzałką (co wygląda jak waga) ???
Ocena za pomysł - 9/10
Ocena za wykonanie - 6/10 (no bo w paincie)
P.S. Wszystkie (2 lub więcej) są zrobione przeze mnie ! i posiadają Prawa Autorskie !
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:36
Ja osobiście znam lepsze zastosowania dla panita pro shopa, jedyn e co zrobiłeś to zrobiłeś ssy z test servera i pomixowałeś troszkę w panicie i gdzie tu cała "trudność", i co trzeba takiego wielkiego przygotować? Panita? LOL:p
Pomysł: 4/10
Wykonanie:4/10
Oryginalność:3/10
Ogólnie: 3/10
Poprawka : z open tibia serwera czyli wiesz.... crashe,ciezka praca...
Mowilem zebys sie za to nie bral. Mnie sie nie podoba. Zreszta mogles wycinac tak, zeby ekwpinuku nie bylo widac i chata, a nie tak glupio zamazywales. Zreszta efekty krwi itp. sa do kitu... Wez najpierw popatrz jak inni cos robia, poucz sie troche, dowiedz sie wiecej co i jak i dopiero cos rob ! :baby:
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:38
Off topic (do kłótni że jakiś noob powiedział że kiczowate faki i potem sie rozpoczeło):
Słuchajcie qwa !!! Każdy może mieć własne zdanie , ja bym morwiego (jak każdego nooba którego spotkałem w RL... a spotkałem 2 ;) ) skopał na spie******om morwe !!!
Topic:
Iż jestem nub (każdy to wie) ocenie po mojemu , 9/10 !!!! (oceniam za pomysł tym razem ...). Jest on raczej RZADKI (hyhy) jak na to forum ( buk ratuje BOHATERA którego uwięził Biały krasnal... a gdzie białe króliczki plx plx ??? ) A co do wykonania... w paincie nieda sie zbytnio ładnie tego zrobić (efektów specjalnych) ale oco chodzi z tą strzałką (co wygląda jak waga) ???
Ocena za pomysł - 9/10
Ocena za wykonanie - 6/10 (no bo w paincie)
P.S. Wszystkie (2 lub więcej) są zrobione przeze mnie ! i posiadają Prawa Autorskie !
To jest lawa wyciekajaca ze szczeliny...a jak nie czytales textu to nie wiesz ze to hero czy wiesniak
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:39
Mowilem zebys sie za to nie bral. Mnie sie nie podoba. Zreszta mogles wycinac tak, zeby ekwpinuku nie bylo widac i chata, a nie tak glupio zamazywales. Zreszta efekty krwi itp. sa do kitu... Wez najpierw popatrz jak inni cos robia, poucz sie troche, dowiedz sie wiecej co i jak i dopiero cos rob ! :baby:
wiesz...mam inny pomysl..fontanna krwi z glowy...dobre?
Fake nawet spox, ale mógłby być lepszy;)
A i n00bie posty sie edytuje. :topic: :baby:
Mam nowa pasje ^^ Wkurzanie Stratosa =]
Stratos[PL]
04-11-2004, 20:48
spie.przaj cfaniaku :glupek:
Avager Niebieski
04-11-2004, 20:57
']To jest lawa wyciekajaca ze szczeliny...a jak nie czytales textu to nie wiesz ze to hero czy wiesniak
ehkm, czytałem ale... na screenach co innego jest ;) ... prasie niewieże ... BY UWIEŻYĆ MUSZE ZOBACZYĆ i zobaczyłem herosa ;) ... to już mogłeś dać CTRL + N by nicki znikły i wtedy im pozmieniać na np.
Villager i takie tam. Cya i RZYCZE ci MNUSTWA POWIEDZEN XD XD me evul analfabetia !!! MUAHHAHA
Dr.Unknown
04-11-2004, 21:02
']spie.przaj cfaniaku :glupek:"Spieprzaj"..sorry chciałem sprawdzić czy wygwiazdkuje, apropo looknijcie na temat cFaniaka z barbarzyńcami i zobaczcie post autora TEGO tematu~
']spie.przaj cfaniaku :glupek:
U roxx. Kazdy sie przed toba ugnie. Wymiatasz. Jestes najlepszy na forum i wiesz wszystko. Taaa....
Fake taki sobie ale bardzo niepodoba mi się że jest taki duży :\
Co do fakow to mi sie wydaja zje.bane (nie mow mi potem zebym zrobil lepsze jak jestem taki madry).
Jak do czegos nie czujesz smykalki poprostu sie za to nie bierz
To tylko moje zdanie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.