Pokaż pełną wersje : Duel do śmierci
Rikimaru
04-11-2004, 21:20
Duelowalem się(Kuroishi -54 royal) z Disasterem da'rose(51 royal)
www.rikimaru.prv.pl/disaster_vs_kuro.rec
Miłego oglądania;)
nawigator
04-11-2004, 22:43
Powiem jedno...
Ten Disaster czy jakos tak... full wypas cheater...
Bot uzyty byl tak mi sie wydaje...
obejrzyjcie filmik jeszcze raz.. a zobaczycie .. ze uhal sie mniejwiecej po takiej samej straconej ilosci hp ..
Pozadym ta jego kolezanka wiesniara co stala obok ... pod sam koneic filmiku .. jak padl .. chciala go uhnac .. ale nie trafila .. bo pojawila sie na niej chmurka .. wiec byc moze wczesniej go jeszcze uhala
Poprostu Kuro gratz dla Ciebie ladnie sie z nim lales ... ale na Twoim miejscu wsparl bym sie e bombkami :] lub f bombkami ;]
Aha ... tutaj informacja dla wszystkich ..
duel byl z powodu zabicia Kurosihiemu sd-makera ...
Diuaster sie na niego zgodzil .. to oc wypadlo z kazdego z nich moglo zostac zabrane przez przeciwnika ..
natomias .. Disaster niedosc ze CHEATOWAL i ktos go uhal .. msgnal swojego kolege Neon da'rose który kazal oddac uhy które wypadly z didsastera .. ia strzaszyl kurosishiego rookiem ...
POZALOWAC TYLKO TYCH Power Abuserów CO TAM MCIE KURO ..
A ty Disaster bedziesz moim dostawca uhów na test serwie :D hahahah :D
Pozdro dla titani
Dla :
Kuroishiego.
Parsirfal
I wielkie caluski dla Neit ;-)
no cóż duel byl niezly szkoda ze konsekwencie slabe neon focha zazucil i lipa ale coz dobrze ze sie dobzre skonczylo bynajmniej nie dla disastera;]
PS: a ty der padniesz na tescie tak samo xD
nawigator
04-11-2004, 23:30
ES ES I JOT ,,, kajzer .. aj tu dla Ciebie pozdrowiania a Ty tak do mnie tak ? masz taka gówniana postac i dalej sie wozisz.. pozatym swoja postacia Ci tteraz nic nie zrobie .. bo mojemu bratu druta hakcneli i wyniesli mi domek..
i Ty wiesz i ja wiem .. ze padl bys jak szmata na podloge .. ale Ty jestes zbyt dumny zeby to przyznac... nie jednego elite pogonilem .. jak sam wiesz nawet paru 80 + leveli .. a Ty z do mnie z tym noob charem ? którym jedyne co mogl bym robic to lowic sobie rybki na train.. ? miejsce psa jest w budzie .. wiec siedz i z tamtad nie wychodz.. bo tkos Cie przetraci..
cya .. myslalem ze kiedys sie zmienisz i da sie z Toba pogadac..
Rikimaru
05-11-2004, 00:29
Chlopaki dajcie se na luz, a ty kajzer rzeczywiscie powinienes byc troche milszy, derlik cie pozdrawia a ty go jedziesz, oj nieladnie;)
omg pzeciez zartowalem;] der nie przyjmuj do serca tego przeciez buzke wstawilem jak trza:) Miałem na mysli cos w stylu ze jako jestem noobkiem i nigdy ci nie dorownam. Moim marzeniem jest sie kiedys z tobą zmierzyc i pokazac cie na co mnie stac :]
mowilem zeby nie dawac tego filmu na forum u_u
prax zastrzega sobie prawa autorskie :D
Rikimaru
05-11-2004, 13:33
Ta, tyle że ociągałeś się z wstawieniem, więc zrobiłem to za ciebie:P\
Very nice duel tylko very niedobrze że gościu oszukiwał i jeszcze kolegów powzywał co za przegraniec kompletny
Disaster
05-11-2004, 22:44
Wiec po pierwsze chcialem zaznaczyc ze Kuroishi ma dobry pvp i szacunek dla niego ze podjal walke.
Po drugie Charone mnie nie uhal a jesli nawet ( to od czego ma sie kolegow ^^) : moi kochani przeczycie samym sobie :jezeli charo by mie uhal to powinienem czasem dostac 2 uhy naraz bo jak ktos to powiedzial uzywalem Bota wiec zawsze sie uhalem automatycznie ,a czy widzieliscie ze dostalem 2 uhy na raz? ,a propo bota to jezeli bym go uzywal to nie ma opcji zebym padl a padlem ...czemu? widac bylo wyraznie ze nie rozlaczylo mnie ani nie mialem laga ,wyskoczyl mi raport o bledach i tibia spadla na pasek ,i tu gratz dla Kuroishi ze wykorzystal ten moment, a jak pewnie wiekszosc z was wie ze tibia bot dziala niezalznie od togo czy tibia jest aktywna czy nie .Wiec zastanow sie najpierw jeden z drugim zanim kogos obrazisz
Po trzecie nie nazywajcie nikogo cheaterem bo kazdy z was lole uzywa tibia gg a to jest tak jak powiedziec "ja nie jestem narkomanem bo pale tylko trawke i waham klej "
Po czwarte : Kuroishi musial mi oddac uhy nie zaleznie od tego czy padl jego sorc czy nie bo jak wiecie w tibii i w zyciu codziennym warunki narzuca silniejszy ,albo ten co ma silniejszych kolegow.
Po piate i najwazniejsze : nie nazywajcie Neona ani mnie power abuser ,poniewaz jezeli rzeczywiscie by tak bylo to nie walczyl bym z Kuroishi 1 vs 1 , bo jak pewnie zwiekszosc z was debile zauwazlya ze mialem od kuro mniejszy lvl,distance,magic lvl ,p seta jedynym atutem bylo to ze mialem wiecej uh a w takiej walce wygrywa ten co ma wiecej runek i nie ma laga a nie ten ktory ma ladniejszy outfit....
Ps : ciekaw jestem tylko czy ktorys z was cfaniaki odwazyl by sie na 51 lvl z red skullem na taka walke ......hmmmmmm...... mysle ze zaden z was a jesli to chcialbym to zobaczec na filmie
Good luck & have fun
Rikimaru
06-11-2004, 00:26
No coz, respekt dla disastera za walke, reszty lepiej nie skomentuje:P
nawigator
06-11-2004, 01:38
Disaster... i kogo z siebie robisz w tamtym poscie ? wielkiego bohatera ? tez mi bohater co broni sie kolegami... nie masz honoru... a przegrales bo byles zbyt pewny siebie.. a z teog co wiem BOT nie otwiera bp ... xD wiec skonczyly Ci sie uhy w jednym bp a bot nie otwortzyl nastepnego... dziwnie sie uhales .. takim pallem uhasz sie praktycznie za wszystko .. wysttarczylo poczekac az mial bys 200-250 hp i sie uhnac .. a Ty sioe uhales majac jakeis 300+ moze troszke wiecej.,i praktycznie co taka sama strate hp
ale nvm .. ustepuje sie glupszemu :D
co do tibi gg .. tak uzywam jej i co z tego ? Ty tez uzywasz albo czegos innego co daje swiatlo .. gralem pallem i raczej przydatne to bardzo jest dla palla ..
ale pamietaj .. swiatelko nigdy Cie nie uhnie podczas walki ;)
NIE używam tibi gg nie masz nawet dowodów więc nie obrażaj mnie na filmiku widać tą chmurkę chciała cię uhnąć...pozatym nie wiem jakie były zasady duela ale moim zdaniem wygrany bierze wszystko
Disaster
06-11-2004, 13:24
co do tibi gg .. tak uzywam jej i co z tego ? Ty tez uzywasz albo czegos innego co daje swiatlo .. gralem pallem i raczej przydatne to bardzo jest dla palla ..
ale pamietaj .. swiatelko nigdy Cie nie uhnie podczas walki ;)
To z tego ze tibia gg jest illegal spytaj Gm i dostajesz bany za nia tak samo ak za kazdy inny software kolidujacy z tibia,a jak bys troche pogral palkiem to nauczyl bys sie uhac na 300 hp bo z moim mlvl i lvl i tak wiecej niz 350 hp z uha nie wyciagne .
"swiatelko nigdy Cie nie uhnie podczas walki ;)" ty lolu ,ale bez swiatelka nie trafisz z sd!!!!!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.