Pokaż pełną wersje : Zarobek knightem.
Witam.
Potrzebuję jak najszybciej 200k. :) Mój knight ma skille 75/75(lvl 45). Niestety nie mam PACCa.
Moje pytanie: Gdzie najszybciej zarobić te 200k?
Mintwallin-kasa na pewno dobra, ale nie mam postmana i byłyby trudności z wyniesieniem lootbaga.
Dwarfy guardy-Exp nieziemski, kasa średnia. Lootbaga jeszcze nigdy mi nie ukradziono. Grając te 3h dziennie zwraca mi się za mf i jeszcze lootbag zawsze ok. 5k oz.
Folda, Senja-Nigdy nie byłem, także nic nie wiem.
Dwarfy(zbieranie hatchetów)-Opłaca się to robić?
Nie mam innych pomysłów. Pomoże ktoś?
Dzięki z góry. ;-)
Marcin24
13-01-2008, 17:41
Dwarfy Guardy/Mintwallin. Skoro z dwarfów masz taki dobry lootbag po trzech godzinach, to posiedź tam z 5.
sam sobie odpowiedziałeś :P jeszcze możesz spróbować na dragon lair :]
Mintwallin:
Od 5-7k zysku na godzinę, zależy czy używasz obsidian knife'a (nie liczę czasu potrzebnego na sprzedaż lootu) Jeśli boisz się o lootbag, to poproś znajomego z postmanem, żeby ci pomógł.
Dwarfy:
IMO strata czasu, bo 5k oz lootu/3h to śmieszny zysk.
Mino koło Kazordoon:
Dość dobra alternatywa, bo szansa na stratę lootu podobna jak w przypadku dwarfów (czyli niewielka - z tego co mówisz). Zysk pewnie około 5k/h, nie licząc czasu potrzebnego na sprzedaż lootu.
Jak masz kumpla z Djinn Questem to pobaw się w handel wtórny, potrafiłem tak sporo zarobić.
Proponuje EF na orchidach i blossom mozna duuuzo zarobic. Dodatkowo luki i woce. Ja posiedzialem tam chyba z 10lvli i zarobilem ~~400k
PandeSin
13-01-2008, 23:24
hmm na zbieraniu hatchetów raczej nie zarobisz 200k -.- Latanie z tym na Fibule jest poprostu czasowo nieopłacalne. Pozostaje ci zrobienie postmana i exp na Mintwin
Lechista
14-01-2008, 18:59
Schakuj sobie kogoś :D:D
Vasudanin
14-01-2008, 19:13
@up
albo allegro :confused:
@top
zebraj ^^
Vasudanin
14-01-2008, 19:15
@up
@top
zebraj ja w ciagu kilku dni nazbieralem 150k^^
ale juz nie gram
Vasudanin
14-01-2008, 19:15
@up
@top
zebraj ja w ciagu kilku dni nazbieralem 150k^^
ale juz nie gram
Ufocznik
14-01-2008, 19:55
jak chcesz miec latwy zarobek, to kup pieniadze na allegro -.-
edit. no dobra..
Witam.
Potrzebuję jak najszybciej 200k. :) Mój knight ma skille 75/75(lvl 45). Niestety nie mam PACCa.
Moje pytanie: Gdzie najszybciej zarobić te 200k?
Mintwallin-kasa na pewno dobra, ale nie mam postmana i byłyby trudności z wyniesieniem lootbaga.
Dwarfy guardy-Exp nieziemski, kasa średnia. Lootbaga jeszcze nigdy mi nie ukradziono. Grając te 3h dziennie zwraca mi się za mf i jeszcze lootbag zawsze ok. 5k oz.
Folda, Senja-Nigdy nie byłem, także nic nie wiem.
Dwarfy(zbieranie hatchetów)-Opłaca się to robić?
Nie mam innych pomysłów. Pomoże ktoś?
Dzięki z góry. ;-)
Mint - bez postmana, mozesz w zasadzie o tym zapomniec
D guardy - slaby zarobek
Folda, Senja - mino na senji, robisz lootbaga, na twoim lvlu z 5k/h zarobisz, loot mozesz wysylac, bo w miescie jest skrzynka
Zbieranie hatchetow - strata czasu, na dwarfach paletaja sie nooby ktore beda przeszkadzac, do tego noszenie hatchetow na fibule jest czasochlonne i nudne
Ja Ci radze dwarfy, soldki + guardy, wydaje mi się, że więcej z tego wyciągniesz.
Na minosy bez obsidian knife'a nie masz co iść z nim masz dodatkowe 2-3k na godzinę zysku.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.