Pokaż pełną wersje : Mag 20lvl i 22mlvl
Zwariowany kibol
04-11-2004, 21:34
Co zrobic:
Inwestowac w mana fluidy??
Od czego zalezy to ile mana fluid daje many??
Jka robic runki gdy expie czy stac pic mana fluidy i spokojnie czekaj??
Z góry thx.
Nightwalker
04-11-2004, 21:47
Co zrobic:
Inwestowac w mana fluidy??
Od czego zalezy to ile mana fluid daje many??
Jka robic runki gdy expie czy stac pic mana fluidy i spokojnie czekaj??
Z góry thx.
1. Jak chcesz
2. Zdaje sie ze od MLv, albo od MLV i LV
3. Jak chcesz mozęsz expic i robić runki, a możesz pić mana fluidy (np. jak są lagi)
To wszystko zależy od ciebie :)
1. Na tym lvl nie ma sensu, lepiej zakup inne czary.
2. Od farta.
3. Cisniesz na roty i robisz runy. A jak nie masz czasu, ew. nie chce Ci sie to stajesz przed domkiem/depo/ulubionym miejscem i wcinasz jedzonko robiac runki.
Zwariowany kibol
05-11-2004, 14:09
NA jakich potworkach moge expic a na jakie chodzic np. z hmm czy gfb??
Acha i tak nawiasem mówiac jak zamiescic obrazek pod zwoja nazwa??
expic tak spokojnie mozesz na trolach, waspach, rotach i na zwyklych dwarfach...
z gfb mozesz latac na mino zamek(np. na zerki), inne krasnale, cyce, amazonki, valkirie itp (szybko zabijasz i duzo expa)
a obrazek wrzucisz jak w panelu uzytkownika wejdziesz w avatry i sobie jakis wybierzesz
Najt of Destrukszyn
05-11-2004, 16:47
2 warianty: stoisz i robisz sd (sorc) lub uh (drut)
1.nie
2. musisz miec szczesce
3.stoj i rob, jesli chodzi o expienie to rotwormy , najszybszy exp, a jezeli chcesz jkaiegos lepszego loota wychaczyc to np zerk z niewidziualnoscia albo dsy
Nightwalker
05-11-2004, 20:25
@Up i Upup
CZT WY DO CHOLERY NIEROZUMIECIE< ZE MOŻNA ROBIĆRUNY BIJĄC ROTY? <---to jest najbardziej opłacalne! Jeśli masz lagi lub ci sie niechce to stoisz przy depo...
Zwariowany kibol
05-11-2004, 22:59
Nabilem 25mlvl (nareszcie) i mam dalej 20lvl na jakie potworki moge z SD chodzic i jakie moge summowac??
Cors Ent
05-11-2004, 23:03
zrob 27-28lvl. wtedy mozesz sumonowac monka i ds. z monkiem i hmm to juz na guardy bedziesz mógł chodzic
z SD nie chodzi sie na potwory. [ tzn te 3bp sd zawsze nosze ale nie expi sie sdkami - tylko na hunt zeby "dobic" szybko w razie wypadku. albo sd zeby zabic jakiegos natreta co by cie zaatakował ]
chyba ze demony exp - ale to z Twoim lvl raczej nie ;)
Zwariowany kibol
06-11-2004, 10:54
Od jakiego lvlu i mlvlu moge do ghostlandu chodzic expic i z jakimi runkami??
Acha i czy móglby ktos mapke zamiescic gdzie w ghosylandzie sa jakies fjne miejsca??
Z góry thx.
ja tam laze na gsy (bo roty itp som monotonne) niby duzo expa ale wolny resp i duzo kasy zchodzi na 1-ego pana gsa (cos kolo 1 k i 10 sd)
Ja mialem hacka :/ ale to nic takiego bo slaba postac. Teraz gram 3 dni na nowym koncie... mam 11 lvl i 5 mglvl, ale mglvl nabijam caly czas i jakos idzie, planuje miec 12 lvl i okolo 20 mglvl, bo teraz zwalniam z expieniem :| :) 8o B) :)
Zwariowany kibol
07-11-2004, 13:14
Ja tez tak mysle teraz caly czas mlvl nabija bo mnie to wnerwia ze moi kolezy chodza na dragon lordy z blokerem na moim lvlu a ja nie moge.
Odpowiem Ci od początku do końca :
1. Nieinwestuj w mana fluidy, no chyba że masz jakąś wielką kase. Mana fluidy sie kupuje na hunty zeby dlużej MAGICZNA TARCZA działała...
2. Zależy to od lvl mlvl...
3. Najlepiej jest expić i robić runy np. (sorkiem SD, drutem UH), ale przez to można sie rozkojażyć... Więć narazie najlepiej stuj na ulubionej miejscówce i rub runki B) !!!
4. Z twoim lvl i mlvl to spoko możesz na POH na cyce chodzić (wlisz z GFB i dobijasz z HMM, ale to napewno wiesz :baby: ).
5. Z 20lvl i 25 mlvl możesz skuteczniej na cyce chodzić, ale SD nieużywa sie do ekspienie jak jusz ktoś powyżej napisał...
6. A co możesz summonować to zależy ile masz many...
7. Od 30 lvl i 35 mlvl możesz sie spokojnie po ghoustlandzie woźić :evul: ...
8. A mapki niekce mi sie zamieszczać, a i dobrych miejscówek niepamietam dawno mnie tam niebyło...
--------------SRY ZA ORTOGRAFIE JESTEM DYSLEKTYKIEM------------------
od poniedziałku mam PACCA jupi!!! :]
Zwariowany kibol
07-11-2004, 14:24
Dzieki wlasnie o to mi chodzilo takich odpowiedzi potrzebowalem thx wszystkim :)
Tylko wnerwia mnmie to ze inni takie wysokie mlvle na niskich lvlach maja a ja co 20lvl i 25mlvl co to mam byc kpina??
Zwariowany kibol
07-11-2004, 15:54
Mam jescze male pytanko mam facca czy mgo jakos dostac sie na darashie i na darama jaktak to z kada tam jechac i skad jechac na ghostship????
Mam jescze male pytanko mam facca czy mgo jakos dostac sie na darashie i na darama jaktak to z kada tam jechac i skad jechac na ghostship????
nie mozesz sie dostac na DARAME majac FACC.
i wez rob m lvle... stoj przed DP albo przy jakims stawie gdzie sa rybki i rob runy ! duuzo run !
ja na 19 lvlu mam 31 m lvl i nie jestem jakos super extra zadowolony z m lvla aczkolwiek nie jest to najgorszy wynik ^^
Zwariowany kibol
08-11-2004, 14:24
Ja wole bardziej tówno mlvl nabijac i lvl wtedy chyba czary sa mocniejsze bo z tego co wiem sila czaru zalezy i do lvlu i od mlvl..myle sie??
Ja wole bardziej tówno mlvl nabijac i lvl wtedy chyba czary sa mocniejsze bo z tego co wiem sila czaru zalezy i do lvlu i od mlvl..myle sie??
Nie mylisz sie ale mag lv daje wiecej dmg niz zwykly lev(cos gdzies pisalo ze lv=2% a maglv=3%).Lepiej teraz porob SD i zarob na eq czy cos tam(zwiekszy sie mag lv) lub jak wolisz expuj i rob runy tylko miej mane na vite(nigdy nie wiadomo).
Na ghoustland mozesz wziasc GFB i hmm i pare uh na wrazie czego.
Zwariowany kibol
08-11-2004, 15:25
Gdzie w ghostlandzie jest jakies fajne miejsce na expienie z gfb i hmm???
Moge prosic o mapke??
Ja mam podobny problem. Otoz mam narazie 16 czy tam 17lvl. Dobije do 20 na rotwormach i dwarfach (-2 poziom w kopalniach kazz). Bede mial ten przypuscmy 25mlvl. I co dalej? Jakos nie chce mi sie nabijac 20k na rotwormach i dwarfach szczegolnie jak te n00by przyjda i moje potworki zabijaja. Czesto jest tak, ze po 5 osob na kopalniach. Kolega jeden poszedl na HellGate, ale nie wiem czy to jest dobre rozwiazanie szczegolnie, ze tam by trzeba troche posiedziec a ja czasem nistad nizowad mam lagi.
Wiec zwracam sie do was szanowni forumowicze - gdzie expic? :mag:
takich tematow byly setki... na gh mozesz se poexpic z hmm, ale lepszym mijscem wg. mnie jest amazon camp itp. powodzenia
Kurde, ale wy macie problemy. Zupełnie was nie rozumiem, masz czas na expienie nie masz run, idziesz na roty i robisz runy + exp, masz czas na expienie masz runy idziesz na mocniejsze potworki, nie masz czasu na expienie (ewentualnie chęci itp) stoisz robisz runy. Proste no nie ? I nie martw się o to, że masz dopiero 25mlvl na 20lvl, a koledzy na tym lvl mają większy mlvl, kasę lepiej przeznacz na eq i runy a nie na manafluidy, znacznie łatwiej potem nabić będzie mlvl niż trzaskać lvl.
lukaszgo3
09-11-2004, 18:46
Mana fluidy dodajom ci od30 do 100 many zalezy od szczescia i tylko od tego nie oplaca sie kupowac manasow po to by robic runki lepiej isc se np. na rotwormy i jesc to co leci i robic wtedy runki. A jesli chodzi o uzywanie HMM itp. to minimum 25lv 30 mlv mozna ozywiscie terz szybciej ale slabiej sie hita co jest srtatom HMM.
Zwariowany kibol
09-11-2004, 19:11
teraz sobie do gh chodze i jest mi tam dobrze robie sobie hmm i gfb od razu ich uzywam i jest super a przy okazji nawed duzo kasy z ghuli jest...
Koper000
10-11-2004, 15:54
Najlepij cos mocnego np. jerzeli masz niewidke to slimy, cyce, fire debile. :)
Zalerzy na czym ci bardiej zalerzy LOOT czy EXP.
Jak niemasz to wyklucz jednostki strzelajace i jak cie zaczna gonic to lepij uciekaj :PPP
Zwariowany kibol
10-11-2004, 17:06
Zalezy mi na szybkim expie z niwielkimi nakladami kasy na co mam chodzic???
Czy w ghostlandzie jest cos takiego??
Acha tylko nie mówcie za mam na roty chodzic :)
Zalezy mi na szybkim expie z niwielkimi nakladami kasy na co mam chodzic???
Czy w ghostlandzie jest cos takiego??
nom na ghostlandzie schodzisz na niewidce zabijasz fd schodzisz nizej sa 2 slimy pozniej obok jest 1 ds ;p jak wystarczy to pozniej sa 4 dsy ale trudno to zabic wsomei na 1 niewidce
ja mam 45 lv i nadal chodze na roty...... nudze sie chce porobic runy wybieram sie na roty mam fooda pelno i na blanki jest ;p roty na darashi rox
Zwariowany kibol
10-11-2004, 21:10
Dlaczego wiekszosc magow wybiera bronie obuchowe.Dowiedzialem sie ze ze wzgledu na Skull staf dlaczego on jest taki wazny??
KaziuAldora
10-11-2004, 22:21
a jesli zalezy mi na loocie to jakie potworki? ;)
Ponury Krasnolud
11-11-2004, 03:06
................................:::::::::::::::::: :EXPIC:::::::::::::::::::::::.............
Jak chcesz se zrobic szybkiego expa to idz na folde albo do jaskin kolo ab tam sa: roty , dwarfy , soldki , Guardy .
Twoja decyzja gdzie pojdziesz....
sorcki wybieraja cluby poniewaz sa tanie.
to teraz ja ;p
Mieszkam w Venore mam 12lv i 20mlv i nie wiem gdzie mógłbym expić (potrzebuje 15lv żeby wejść do gildii i robić SDki :P)
Z góry dzienki - Thx from mountain ;p
sorcki wybieraja cluby poniewaz sa tanie.
Nie tylko, takze dlatego ze Skull Staff bardzo malo wazy
@re:up
Expuj na swamp trollach/rotach kolo veno
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.