Pokaż pełną wersje : Ban/Delete Acc
Witam ;) mam takie pytanko odnośnie Ban/Delete Acc
a mianowicie : jeśli na tym samym acc mam 2 chary i kiedyś tam dostałem bana na 1 chara za pk a ostatnio dostałem 2 bana ale na innym charze to czy za 3 banem nie zależnie na jakim charze konto zostanie zdeletowane ?
wiem ze troszkę nie po polsku ale mam nadzieje ze zrozumiecie :D
Vanhelsen
14-01-2008, 09:27
bany dostaje się na konto nie na postacie... to wszystko chyba wyjaśnia...
_LorDZIQ_
14-01-2008, 10:23
Za 3 banem stracisz konto.:p
zależy jakie to bedą bany jak 3x za pk to obojętnie jakim charem je zrobiłeś konto pójdzie do kasacji
gdzies dzis czytalem ze po pol roku automatycznie wszystkie bany sie kasuja B) to znaczy ze moge od nowa wbic 2 bany ?:baby::baby:
gdzies dzis czytalem ze po pol roku automatycznie wszystkie bany sie kasuja B) to znaczy ze moge od nowa wbic 2 bany ?:baby::baby:
Po 6 miesiacach kasuje ci sie cryminal record... I wtedy mozesz od nowa dostac banny, masz czyste konto. Po 6 miesiacach od ostatniego banna ofc. Zobacz na tibia.com, czy masz wpis.
Po 6 miesiacach kasuje ci sie cryminal record... I wtedy mozesz od nowa dostac banny, masz czyste konto. Po 6 miesiacach od ostatniego banna ofc. Zobacz na tibia.com, czy masz wpis.
dziekowa o to wlasnie chcialem wiedziec :*
jeszcze jeden wątek :)))
bana dostalem Jul 20 2007, 16:31:32 CEST
moje pytanie brzmi : kiedy ten ban zostanie usuniety z rejestru ?
Vanhelsen
15-01-2008, 11:31
moje pytanie brzmi : kiedy ten ban zostanie usuniety z rejestru ?[...]Po 6 miesiacach od ostatniego banna ofc. Zobacz na tibia.com, czy masz wpis.Czytanie ze zrozumieniem sie kłania...
moje pytanie brzmi : kiedy ten ban zostanie usuniety z rejestru ?
Wlasnie, czytane ze zrozumieniem ;P. Jakos na poczatku lutego (na poczatku miesiaca po uplywie pol roku). Moglam sie ofc pomylic w liczeniu ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.