Pokaż pełną wersje : Co lepsze na guardy?
Bs+demon shield czy dragon slayer?
Xardasus
14-01-2008, 19:30
mysle ze jakbys podal lvl i skille to byloby latwiej ;] no i reszte eq tez by sie przydalo bo jak masz chodzic goly to bierz tarcze :D
A po co ci bronie? Wand/rod w łapkę i jazda.
@Down: Nie napisał, że jest knightem. Niczego konkretnego nie napisał.
Xardasus
14-01-2008, 19:39
boze dziecko z jego postu wynika ze to knight to jak on ku$#@ ma brac wanda/roda i bic? ty pewno w realu z miotla szczury ganiasz i teraz takie glupoty piszesz -.-
Avallach
14-01-2008, 19:41
A po co ci bronie? Wand/rod w łapkę i jazda.
tak? nie kazdy jest dzieckiem update -.-
Piranezi
14-01-2008, 19:42
dobijają mnie takie tematy , napewno masz tyle capa ze mozesz se tego dragonslayera wsadzic w slot na strzaly, nie? Idz zabij 10 guardow z tarcza + 1 reczny miecz i zabij 10 z dwureczna.... Porownaj waste/exp/kasa i juz,
Na guardy lepiej z tarczą, ale jak masz małe skille to i ona nie pomoże
czyli wybrales guardy na zarobienie tych 200k ;p
Moze byc jednak ciezko, a bez lootbaga wrecz niewykonalne. Przynajmniej mi tam nie szlo za specjalnie.
czyli wybrales guardy na zarobienie tych 200k ;p
Moze byc jednak ciezko, a bez lootbaga wrecz niewykonalne. Przynajmniej mi tam nie szlo za specjalnie.
Krok po kroku i jakoś dojdę. ;) Znaczy tu lepiej idzie exp i kasa jest wartością drugorzędną. Lootbaga wynoszę zawsze, nikt nie kradnie. Zrezygnowałem z mintwallin, bo: 1. Nie mam postmana. 2. Ostatnimi czasy chodzą tam pk. 3. Wynieść lootbaga stamtąd ręcznie graniczy z cudem. :)
@Topic: eq: rh, dsm, k legi, bohy, platinum amulet, bs, demonka. Skille 75/75, 45 lvl.
@Piranezi: Pytałem, bo nie byłem pewny czy warto KUPIĆ dragonslayera, a nie, że już te miecze mam i nie wiem, co wybrać.
Wydaje mi się, że zarobek będziesz miał całkiem konkretny, a dużo fluidów nie stracisz, z guardów wypadają małe life fluidy- ostatnio w 2h uzbierałem tego prawie cały bp.
Wydaje mi się, że lepiej zarobisz na tym niż na minoskach.
Wydaje mi się, że zarobek będziesz miał całkiem konkretny, a dużo fluidów nie stracisz, z guardów wypadają małe life fluidy- ostatnio w 2h uzbierałem tego prawie cały bp.
Wydaje mi się, że lepiej zarobisz na tym niż na minoskach.
Od szczęścia zależy. Mi na 3h najczęściej wypada 1-3 tych fluidów.
witam czemu moge nosic bright sword ktory pisze ze jest dostepny od 30 lvl a ja mam 17 :/ cos tracic ? jak go nosze terAZ
po_prostu_ja
15-01-2008, 16:32
@up
jak jakaś broń jest od jakiegoś lvl, to nie znaczy że na mniejszym nie możesz nosić, tylko zadajesz mniejsze obrazenia, niz gdybyś miał wymagany lvl.
witam czemu moge nosic bright sword ktory pisze ze jest dostepny od 30 lvl a ja mam 17 :/ cos tracic ? jak go nosze terAZ
Tracisz 2% ataky broni na lvl więc raczej nieopłaca Ci się tego nosić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.