Pokaż pełną wersje : Pomocy chyba mnie hakuja!!
PRobuje sie zalogowac na mojego chara stoje w kolejce a tu ip blocked for 30minutes. Please wait. I tak ciagle gdzie po 10minutach. POmocy boje sie ze mnie hakna. Robilem skana av nic nie znalazl sprawdzilem logi z hijacthis na stronie producenta i tez nic. POmocy co mam robic?
Kleczajek
14-01-2008, 21:41
Nie panikuj ;pp To pewnie nie hack. Odczekaj 30min i sprawdź.
Nawet jak to hack to plate seta szybko odrobisz.
Marcin24
14-01-2008, 21:43
Proponuje poczekać pół godziny. Jeżeli jest to zbyt trudne została ostatnia opcja: http://forum.tibia.pl/search.php
IP blocked występuje wtedy gdy ktoś wpisuje kilkakrotnie złe hasło po ten sam numer konta.Może sam nie pamiętałeś hasła i wpisywałeś kilka razy błędne?
nie wpisalem ani razu zle normalnie niby sie loguje i nagle to wyskakuje;/ I nie plate seta tylko wszystko warte jakies 150k. I odczekujeto juz 3x i ciagle to samo
nie wpisalem ani razu zle normalnie niby sie loguje i nagle to wyskakuje;/ I nie plate seta tylko wszystko warte jakies 150k. I odczekujeto juz 3x i ciagle to samo
Przeczytałbyś FAQ zamiast spamując forum to byś się dowiedział, że masz stałe IP i jakiś baran z sieci wpisuje źle pasy.
Powiedz nam tylko czy masz osiedlowego neta? ;]
neo ma stale ip od kiedy ^^ jako wrozka nie zarobisz.
@Weczer Nie
I właśnie chciałem mówić o stałym IP.... Nie musiałeś Droga Rypko mnie wyręczać...
neo ma stale ip od kiedy ^^ jako wrozka nie zarobisz.
@Weczer Nie
Tak to jest kiedy nie potrafi się precyzyjnie opisać swojego problemu. "Nie działa mi help plx co robic". Faktycznie dużo nam to mówi.
Kicia_Druid
14-01-2008, 22:32
zalezy z czego masz internet w niekturych sieciach trzeba zaplacic zeby ip odblokowali . oprucz tego mogles sie pomylic kilkakrotnie w pisaniu passów niepaniku na bank niemasz haka
up@
taaa a potem napisze temat: "Zamówiłem itemki na allegro i ich nie ma jeszcze help plx"
Gdyby to był hack to by pisało "Your account number or password is not corect" no chyba że ktoś haknął ci konto,zgubiła mu się kartka z passami i blokuje ci ip bo ma taki sam jak twój
Smile zaloguj się o 02:00 w nocy i zmień hasło jak przestanie to napisz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.