Pokaż pełną wersje : Problem z MLevelem :|
Elo! Mam problem z mlvl a dokładnie z tym jak o niego zadbać... Obecnie mam 19lvl i 24mlvl, sęk w tym, zeby moje dlugie godziny trenowania mlvl nie poszly na marne:confused: Od początku miałam w planach, żeby posiadać taki mlvl na 19lvl, ale nie chce zeby to tak szybo sie zrownalo:p Zmierzam do tego abyscie podpowiedzieli mi jaki miec dalej mlvl na danym lvl i czy to moje katowanie mlvl wogole mi sie oplaci;)
Nie opłaca się trenowac mlvla bo sam ci wskoczy w czasie expa i nie martw się o to, że się zrówna z lvlem. ;p
Up -LOOOL ,a potem bedzie walil po 40 z visa....
Taki m lvl ci starczy dobij sobie 25 lvl i porob hmm. Na 25 lvl-u miej z 29,30 m lvl styknie ci. Przypominam ,ze w czasie expa tez ci rosnie M LVL.
PZDR KASTIA. JAK TAM??
@up
Ty chyba rookstayer jesteś, albo knight i nigdy sorcem nie grałeś, że masz na 19Lvcu 19Mlev.
@2xup
Mlevel w Twoim przypadku efektywnie skilluje się na life ringach lub jeśli posiadasz 100k w nadmiarze (+ ok 100k na naprawy) to na soft bootsach. Ewentualni możesz inwestować w manaski.
Gdzie ja ci tu napisalem ,ze mam 19 lvl i 19 m lvl ??
Juz chybazakladales taki temat no ale dobra mniejsza o to :baby:
<>Jesli chodzi o trenowanie m lvl-a na twoim lvl-u to radze ci pop prostu expic i zdobywac odswiadczenie bo na malym lvl-u i tak nie musis miec dobrego magic lvl-a wiec spoko loko :D
bb
Undeadzik
15-01-2008, 14:26
Lol ja od ~20lvl chodzilem na amazonki i i tak ciagle mi mana zjezdzala do 50-100 tym samym rosl mi mlvl szyciej niz lvl B)
Jedyną legalną i normalną metoda jest exp. Nie chodzi o exp na rotach czy innym syfie tylko na czymś na co idzie Ci dużo many. Schodzi mana > mf > wpada m lvl. Idzie przy tym troche kasy ale za 'błędy' (jakim jest trenienie m lvla) sie płaci.
Btw BYŁO
Rantrave
15-01-2008, 18:09
wystarczy ze latasz i expisz ze swoja rozdzka/rodem
bezsensu jest robic runki zeby miec mlvl, powinienes tak dobierac hunta zbeys mogl np uzywajac wanda poexpic, zarobic
i za to co zarobisz kupic mf+pare runek i jeszcze miec cos na +
lepiej miec lvl i wtrakcie dobijac mlvl'a niz specjalnie tylko robic mlvl
statyczne trenowanie mlvla sorcem jest strata czasu ^^
Monsword
15-01-2008, 18:21
do 30 lvl wystarczy expic a mlvl sam będzie rósł.. potem kup pacca i promo a o mlvl nie musisz się tmartwić przez dłuższy czas..
OldSlayer
15-01-2008, 18:59
@up
Ty chyba rookstayer jesteś, albo knight i nigdy sorcem nie grałeś, że masz na 19Lvcu 19Mlev.
@2xup
Mlevel w Twoim przypadku efektywnie skilluje się na life ringach lub jeśli posiadasz 100k w nadmiarze (+ ok 100k na naprawy) to na soft bootsach. Ewentualni możesz inwestować w manaski.
Sie nie ośmieszaj ja druidem na 19lvlu miałem 6mlvl i jakoś mam teraz 43lvl i 45mlvl na takich low levelach nie ma sensu trenować mlvl
wystarczy ze latasz i expisz ze swoja rozdzka/rodem
bezsensu jest robic runki zeby miec mlvl, powinienes tak dobierac hunta zbeys mogl np uzywajac wanda poexpic, zarobic
i za to co zarobisz kupic mf+pare runek i jeszcze miec cos na +
lepiej miec lvl i wtrakcie dobijac mlvl'a niz specjalnie tylko robic mlvl
statyczne trenowanie mlvla sorcem jest strata czasu ^^
Właśnie później ci ustanie taki i się dziwi czemu wbił 30lvl w pół roku jak cały czas pod dp stał
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.