zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 32lvl Paladin klepie Dragi kolo Veno

Kamilloo90
15-01-2008, 03:27
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36198
Tu chciałem przedstawić mój pierwszy filmik nagrany przez TibiCam!
Kometować plx...
PS: pod koniec napisalem coś takiego "to mój pierwszy hujt dragów' (sry chciałem >hunt<):D

Kamilloo90
15-01-2008, 05:08
Naprawdę, mógłbyś się powstrzymać od pisania takiego posta!

Kamilloo90
15-01-2008, 08:30
Słuchaj, jesli nie grasz paladynem, to sie nie wypowiadaj, ja chcialem wyrazic ze dla mnie paaldyn i tak jest wyj***sty, mimo tego, ze po Ziomowym Update, sporo stracił, a niewiele zyskał. 2 Część twoich cytatów jest wyrwana z kontekstu. (wiec chyba nie znasz gramatyki) sty...

Aruna
15-01-2008, 09:15
@ up
istnieje taka opcja jak edytuj :<

@ film
nie ściągnąłem jeszcze:<

szymon287
15-01-2008, 11:18
Słuchaj, jesli nie grasz paladynem, to sie nie wypowiadaj, ja chcialem wyrazic ze dla mnie paaldyn i tak jest wyj***sty, mimo tego, ze po Ziomowym Update, sporo stracił, a niewiele zyskał.

Wiem ze schodze z tematu i zacznia sie klotnie co do profesji, ale...
Powiedz mi co stracil (procz sqm spirow), a ile zyskal :> To wlasnie w tym upku pall, stal sie najmocniejsza profesja... i kto tu nie gra palem ;)?

Fulcrum
15-01-2008, 12:32
@ up
istnieje taka opcja jak edytuj :<

@ film
nie ściągnąłem jeszcze:<

:topic:To po co piszesz ?? Boże nienawidzę nabijaczy postów:topic: Moim zdaniem za to powinien być warn :(

Naprawdę "hui na dragach"

o boze.. po chuj dajesz takie filmiki? Bardzo Ciekawe 30+ palek expi na dragach <mysli>

Ten film zrobił abyśmy podsumowali co robi źle, aby zobaczyć czy owy 32 poziomowy paladyn poradzi sobie z smokami po update itp.A co może wolisz ciągle oglądać anihilatora??...

Jeżeli chcesz 'expić' na smokach to najlepiej jakbyś oczyścił jakąś jaskinie na dole (tam gdzie były 3 smoki) i wtedy czekał na jednego smoka i w między czasie poszedł poziom wyżej wybić tego na lądzie :D
I byś miał dragów że tak powiem cały czas :D. A co mnie rozbawiło na maksa ,,Robie za wafla" xD

Salarigoth
15-01-2008, 12:59
Filmik fajny ale eq slabe masz .

Kamilloo90
15-01-2008, 13:05
Odp: dla kolegi ktory nie zrozumial moich intencji...Mialem przed update palka na serwie Menera, wiec wytlumacze ci o co mi chodzi w moim opisie(co mnie zabloalo) chociaz nie powinienes sie do tego czepiac...Mysle ze prze tibia 8.1 wiekszosc paladynow do bicia all potworow na poh uzywalo RS poniewaz mialy zasieg na pelny ekran i mogles nois tarcze. Teraz po up wiadomo ze pare sqm. Jak wiadomo na serwerze stanow zjed. wiekszosc polakow ma laggi teraz z Royalami na tym serwerze nie bylo by sensu bic GSow et., a ja niestety rzadko uzywalem beltow. Dlatego retired!
Teraz po prostu mnie "pogoniles" (moj 1 filmik skomentowany negatywnie)
Jesli ktos chce komentowac movie to bardzo plx...
Doradzcie czy bedzie mi sie oplacac expic w ten sposob na dluzsza mete?
I na mniej wiecej jakim lvlu moge wchodzic glebiej(oczywiscie oprocz DLow)...

Un$i
15-01-2008, 14:19
mi ise osobiscie filmik podobal.. nie gralem w tibie od roku i nie obczajam do konca tych wszystkich nowosci wprowadzonych w update. Oczywiscie byly 2 pomylki zwiazane z neckiem :P no i koncowymi napisami ale tak to fajne... no i gz dropa :p

Budy_Maximus
15-01-2008, 14:24
Filmik fajny ale eq slabe masz .

Słabe? Palek nie musi mieć dobrego eq. Ja na 70 lvlu mam takie same tylko bohy jeszcze o.o

Salarigoth
15-01-2008, 14:58
To ladnie przynoobiles w tej chwili ja nie moglbym grac bez eq co ladnie wyglada . Jeszcze 1 tracisz 200 +/- capa ;*

Sklej
15-01-2008, 17:17
A ja powiez ze ladnie nawet jak na tak krotki huncik ;]
I loot dopisal hehehe ;]

poreda
15-01-2008, 17:23
Powiedz mi co stracil (procz sqm spirow), a ile zyskal :> To wlasnie w tym upku pall, stal sie najmocniejsza profesja... i kto tu nie gra palem ;)?

Gdybym się upierał to... KNIGHT TEŻ ZYSKAŁ! xD!

Aruna
15-01-2008, 17:33
:topic:To po co piszesz ?? Boże nienawidzę nabijaczy postów:topic: Moim zdaniem za to powinien być warn :(

Lol weź się jebnij typie ;o może nie miałem czasu? napisałem wyraźnie "jeszcze nie ściągnąłem" ;o :| jebnij się ;o jak będę miał czas to obejrzę ;o i commentne ;o

Dementiev
15-01-2008, 18:36

Nie zgadzam się z Tobą. Paladyn stracił to, co było jego sporym atutem mianowicie leczenie i nie można tego pomijać. Mocna stroną Palka wczesniej byly np solo questy ktore teraz owszem moze wykonywac dzieki assasin starom ale widać to np po Annihilatorze nie tak jak przed update. A speary to tylko kropla w morzu.

szymon287
15-01-2008, 19:31
Gdybym się upierał to... KNIGHT TEŻ ZYSKAŁ! xD!

Oł ye, zystak 3 mega potiony <zonk> xd

Nie zgadzam się z Tobą. Paladyn stracił to, co było jego sporym atutem mianowicie leczenie i nie można tego pomijać. Mocna stroną Palka wczesniej byly np solo questy ktore teraz owszem moze wykonywac dzieki assasin starom ale widać to np po Annihilatorze nie tak jak przed update. A speary to tylko kropla w morzu.

W porownaniu do starego systemu leczenia, leczy sie troche drozej i slabiej (w porownaniu do ek, to i tak lajt :>) No, ale to twoje zdanie i mozesz sie nie zgadzac ;)

czolgowy
15-01-2008, 21:07
Nie źle ! Gratz lootu :)

Sam sie chyba wybiore kolejny raz, kiedys padlem tam od pierda uciekajacego smoka...

No i bez boh'ów dajesz rade :)

A co do eq... to moze b-robe ? wiecej capa, ale z drugiej strony k-set jak sie bierze draga na klate ?

Granteon
15-01-2008, 21:10
Około 30% lvl'a w około 30 minut z około 30 Mana Potionami.

No i wyszedłes na plus :D

Budy_Maximus
15-01-2008, 22:13
To ladnie przynoobiles w tej chwili ja nie moglbym grac bez eq co ladnie wyglada . Jeszcze 1 tracisz 200 +/- capa ;*

Ale nie tracę 50k +/- przy dedzie expiąc na fibuli gdzie zdarza się na full respie po 2 dle i 4 dragi o.o

Salarigoth
15-01-2008, 22:28
Ale nie tracę 50k +/- przy dedzie expiąc na fibuli gdzie zdarza się na full respie po 2 dle i 4 dragi o.o

Zawszemozna kupic hotm i blue robe zyskujesz 100 cap a duzo nie tracisz.

Sir'Matek
15-01-2008, 22:39
rzadko piszę jakiekolwiek posty na tibia.pl, no ale dobra

Filmik spoko, tylko exp jak dla ciebie bezsensowny....
ryzyko jest i to dosc duże,
wprawdzie nie biegają 20 lvle, ale jest zagrożenie PK przez ~50+ lvle

wyliczyłem sobie:
w 0,5 h wbiłes 15 k expa
czyli
30/k h
na takim dystansie, ryzyku deada i możliwosci nie wyrobienia z manasami, jak i ich nagle skonczenie to jest bezsensu

ja bym tam se znalazl blokera i szukal jakiegos pozadnego huntu
albo nawet szedl na twoim miejscu na mintwalin albo guardy (serw pvp, jakas tolerancja sie należy)

ale jak na filmik instruktażowy to nawet spoko, powodzenia w dalszej grze
i naprzyszłosc, nie pchaj sie gdzies gdzie cie nie chcą (chodzi mi o tą wpadke zlurowania 2 dragów na +1 a następnie resp hatchlinga)
@czepiających się eq
no i co z tego....
to jest serwer pvp, może ma jakies porachunki, zagrożenie albo stan wojny czy PA
ja jak grałem na pvp to smialo chodziłem palkiem w p secie i bohah, zmniejszając wielokrotnie koszt straconych itemów przy deadzie, a dodatkowo gotówka na amunicje się zwiększa i inne rzeczy na przyszłosc.
Jak to się mówi, grosz do grosza a będzie kokusza...... (kokosza?)

@up
taaa.... na niektórych droższych serwerach to tylko 25 k.... a co mi tam co nie?

Pozdro

Royek
15-01-2008, 22:46
Nie jest to tutorial, więc jak na moje oko, za dużo mówisz.Radze ci, abyś starał się exurować ile się da - mniejsze waste.Reszta była w porządku.

@Edit
21:52 Ro'Katsu [32]: robie za wafla
21:52 Ro'Katsu [32]: xD

Trochę nie ciekawie wyglądała ta akcja z tp, bo mieliśmy chyba oglądać drag hunt :>

@Up
Candia to Non-PvP, nie PvP.

Kamilloo90
15-01-2008, 23:06
Thx 4all za dobre podpowiedzi, teraz zbieram na Boh & B robe poniewaz posiadalem takie eq wlasnie starym palkiem, tylko sellnalem go, a nie pomyślalem ze mogę dać world trade(przynajmniej 100k), jak widac skromne EQ, bo od niedawna gram na Cadnii i myślę, że jest o wiele lepiej np. z tego względu ze na GER serwie nie ma tylu brazylijczykow, którzy nie wiem z jakiego powodu często share'owali mój Exp ;/ no i nie mam takich laggów;)

Budy_Maximus
15-01-2008, 23:20
że non-pvp to odrazu widać bo d lair przy veno w normalnych warunkach nie jest dla wszystkich ;]

@edit sorka oczywiście chodziło o non pvp

Kamilloo90
15-01-2008, 23:30
że pvp to odrazu widać bo d lair przy veno w normalnych warunkach nie jest dla wszystkich ;]
Candia - non pvpB)

Budy_Maximus
16-01-2008, 12:26
Zawszemozna kupic hotm i blue robe zyskujesz 100 cap a duzo nie tracisz.

Teoretycznie tak ale na razie expiąc na fibuli cap mi nie jest potrzebny bo speary biorę do wora a cała resztę upycham do bp ;]

Kamilloo90
16-01-2008, 15:41
Aktualne moje eq: c helmet, b robe, k legs, boh, medusa shield, p amy(zloocone), myślę ze starczy...;)

Fulcrum
17-01-2008, 16:33
Lol weź się jebnij typie ;o może nie miałem czasu? napisałem wyraźnie "jeszcze nie ściągnąłem" ;o :| jebnij się ;o jak będę miał czas to obejrzę ;o i commentne ;o

TO PO CO PISZESZ JAK NIE OBEJRZAŁEŚ ??

Aktualne moje eq: c helmet, b robe, k legs, boh, medusa shield, p amy(zloocone), myślę ze starczy...;)
Tak, takie eq zapewni Tobie spokój na kilka/kilkanaście poziomów. Powodzenia w Expieniu!

hapnik
17-01-2008, 17:40
@Kamilloo90
Widzę, że dużo skillowałeś. Możesz mi powiedzieć, na czym skillować od skilli 60/50? Gram na Pacerze (non-pvp) B)

@topic
Fajny filmik, obejrzałem go 2 razy, bo lubię hunty na dragach (szczególnie palkiem) :evul:

Kamilloo90
18-01-2008, 16:12
@up
do mniej więcej 55 shieldingu Dwarfy i Rotwormy w kazz, potem zrobilem desert i w takim eq jak na filmiku juz zacząłem skillować na slimach, tyle że najpierw nałowilem ok. 100 fish do baga i nie narzekałem na waste. 1 Matka starczała na ok 1h-1,5h. Teraz na eq wymienionym wyżej mogę skillować 2h-2,5h na jednej matce.
pzdr.

Withex
19-01-2008, 08:56
zes zjebal na tch dragach boisz sie 1 smoczka i jego mamy <lol2> ja nie wiem jak tacy ludzie moga grac w tibie

Vardesaavre
19-01-2008, 09:40
Eq masz dobre Musisz trochę poskillować a potem wystarczy expić!

Kamilloo90
20-01-2008, 00:14
zes zjebal na tch dragach boisz sie 1 smoczka i jego mamy <lol2> ja nie wiem jak tacy ludzie moga grac w tibie
omg, o ile dobrze pamiętam jeszcze 1 drag na górze, wolałem nie dostać combo