Pokaż pełną wersje : 95-99 ED warlocks
Hm, ten film to prawdziwe dzieło sztuki : D. Wbijam kolejno 96, 97, 98 i 99 (4 lvle) poziom expiąc na wrl. Loot jest świetny więc myślę, że warto zobaczyć chociaż kawałek, bo wątpię aby ktoś wytrwał do końca : P. Niestety nie mogłem wrzucić na tibicams bo film dwunastokrotnie przekracza dopuszczalny limit 2mb : P.
http://www.chomikuj.pl/Rybzor/Tibicam_files/demona(2).rec
Jeżli komuś nie chce się czekać do końca, a chciałby zobaczyć całkowity loot, to tu:
http://foteka.pl/full/ed6070bfc27c1b7f7b6c6bd9d2cbb0ff.jpg
Have fun : DDDD
Z checia to obejrze :) Takiego filmu jeszcze nie widzialem... szacunek;)
Ten hunt był "solowy" czy z pomocą blokera?
25 mb film .rec hahahahaha zapadam
Ten hunt był "solowy" czy z pomocą blokera?
Solo, obejrzyj to zobaczysz : >
Też miałem beke z tego : P
Budy_Maximus
15-01-2008, 12:35
A to na jednej sesji robiłeś czy łączyłeś filmy?
Loot wypas
A to na jednej sesji robiłeś czy łączyłeś filmy?
Loot wypas
Na jednej sesji.
Brawo ryba porządny z ciebie gracz :p ja kiedyś na moim sorku miałem nadzieję że też będę miał okazję bić wrle.. niestety moja "kariera xD" tibijska zakończyła się na 85 lvlu potem przyszedł hak i 20 lvli w plecy i żal.pl _/ dobrze że innym się układa nie życzyłbym nikomu straty 900k~po haku
panie, powiedz pan skad ty takie tło masz? widzialem niektore tla czarne , pochodzace od tbi ale to twoje chyba troche sie rozni..
Obejrzalem caly film ;D Moglbys napisac dokladnie ile poszlo sd, mf a ile kasy z loota?:D btw loot miales z kosmosu.....
Gz i pozdrawiam :)
Obejrzalem caly film ;D Moglbys napisac dokladnie ile poszlo sd, mf a ile kasy z loota?:D btw loot miales z kosmosu.....
Gz i pozdrawiam :)
Prawdę mówiąc nie chce mi się liczyć, wiem tylko, że wyszło LEKKO na plus.
panie, powiedz pan skad ty takie tło masz? widzialem niektore tla czarne , pochodzace od tbi ale to twoje chyba troche sie rozni..
Sie gra, sie ma : P.
paluch89
15-01-2008, 13:46
Też mnie ciekawi ile zeszło mf i sd. Zrób to dla nas i policz :D
Film jest zajebisty. Pierwszy raz widze coś takiego.
GZ
Balance _/
CIIcho, bo przyjdzie tu jakiś druid i cie pobije ;<<<<
Przecież wszystko jest teraz sprawiedliwe O.o
MatImmortal92
15-01-2008, 14:04
Mogles uzyc tibiacam tv. Gz loootu i lvli :cup:
Smerf.Secura
15-01-2008, 14:09
No rzeczywiście nice.
Marze o takim locie.
534 Minuty filmu ;o
Budy_Maximus
15-01-2008, 14:17
@2 up
do nagrywania chyba płatne
@edit
Troche mi to otsa przypomina ta tibia 8.1;/
Przed update nie było mowy żeby siedzieć 9h I TO Z SDKAMI na takim lvlu na wrl, nie mówiąc o wbijaniu 4 lvl na raz. Ale i tak szacun dla Ciebie.
Shass Enre
15-01-2008, 14:18
No No Rybcia zaszalałeś :)
Szacunek
Magiczny lvl twojej postaci jest trochę, że tak powiem Yhm mały XD
Lord Wlodek
15-01-2008, 14:24
9h tłucenia Wrl <3
Nie no, muszę obejrzeć cały ;oo
Najszczersze gratulacje.
Iron'Xar
15-01-2008, 14:47
Całkiem fajnie tyle, że coraz to więcej osób teraz bedzie sie tam pchalo :p
Loot tez ladny ale zawsze moze byc JESZCZE lepiej :p
Dla tych co mówią, że 8.1 to ots. Może i tak, ale śpiewałbyś inaczej, gdybyś miał ~140 mastera i wastował wszędzie nie licząc dragów. Gdzie twoi koledzy, którzy wcześniej mieli podobny level mają teraz po 180~ i jadą na frostach z assasinów bez waste.
Szkoda mi tylko leczenia u knightów bo tzw. czołg stał się najszybciej padającą ofiarą. Reszta jest wreszcie w jakimś stopniu ZBALANSOWANA.
BTW. Zauważcie, że hunt w takim stylu ma też swoje wady. Wbić mlvl tym sposobem to życze powodzenia... (Mam tu na myśli conajmniej 70+)
Kaspersky Internet Security 7.0
The requested URL http://www.chomikuj.pl/Rybzor/Tibicam_files/fuckuall.rec is forbidden
moze jakis rapid?
Czemu nie dojebałeś do 100 ;o
Czekam na next filmik z wrl ;P
Kolejne 9 h wyciete z zycia:)
Filmik zaraz obejze. No no no Ryba gratuluje loota!! I w ogóle lubie twoje filmy;)
Marecki666
15-01-2008, 16:39
Jak myślicie, uda mi się obejrzeć cały bez przyspieszania? (z siedzeniem problemu nie mam, tylko czy wytrwam XD)
Jak myślicie, uda mi się obejrzeć cały bez przyspieszania? (z siedzeniem problemu nie mam, tylko czy wytrwam XD)
musialbys miec ostro najebane w bani
GZ Soul! Kurde też miałem w planach taki hunt...
Kileros fire'son
15-01-2008, 16:59
Ja pierdole... tylko mi nie mów, że sam siedziałeś te 9h przed kompem ;s
ja bym pierdolca dostał Xdd
Fajny loot, nice exp Xdd
Pirate Cutthroats
15-01-2008, 17:00
Jak to zajmuje aż 25 MB to zrzuć to na Youtube bo tam można szybko przwinąć film a 25 MB rec to pewnie jakieś 10 godzin albo coś. Nie ściągam póki co bo nie mam czasu tyle to oglądać. W każdym razie to chyba choroba tyle grać żeby wbić 4 lvle na jednej sesji (żartuje, ale w pewnym sensie to racja)...
Salarigoth
15-01-2008, 17:01
Wiecie co wam powiem . Film fajny ale loot slaby masz.
wezme sobie piwko i obejze caly xD
ryba pgzor lol xD
http://img147.imageshack.us/img147/3263/imagesgp6.jpg
Kolega mi zaproponował mi taki hunt , w ferie idziemy na 1500x sd :P
on kupuje sd , ja strzelam : P
Eh probuję ściągnąc...
ale mi nie wychodzi ;]
hail neostrada
mialem juz 88% i sie zacieło sciaganie ;]
teraz sciagam z predkoscią 4 kb /s a mam łącze 1 mb
pozdro
a loocik nawet fajny , prawie 400k
a waste nie wiem jakie ,
po ile stoja sd u was?
Ryba możesz mi powiedzieć ile kosztują lighting legi na twoim świecie?? Bo właśnie znalazłem w dead humanie i nie wiem za ile opchnąć.
Ryba możesz mi powiedzieć ile kosztują lighting legi na twoim świecie?? Bo właśnie znalazłem w dead humanie i nie wiem za ile opchnąć.
Eee nie wiem.
Fajnie, że komuś się podobało.
A co do "get a life" itp, to myślę, że w ferie, raz na ruski rok, chyba można sobie pozwolić ;)
http://img147.imageshack.us/img147/3263/imagesgp6.jpg
harpun, get a mózg - sucho Ci sie w gardle zrobilo jak to zobaczyles czy co? to chyba logiczne ze nikt sam nie jest w satnie expic 9 h w nocy non stop, wiec Ty i co niektorzy nie mogli sie zdobyc na to by wymyslec, ze to jednorozaowyyy wypad, mozna rzec eksperyment
a dla ryby, gz, wiadomo ;* gdyby nie padl 5 minut przed rozpoczaeciem tego hunta przez gUpiego kicka to by mial pare % do 100 teraz ;<
Jak to zajmuje aż 25 MB to zrzuć to na Youtube bo tam można szybko przwinąć film a 25 MB rec to pewnie jakieś 10 godzin albo coś. Nie ściągam póki co bo nie mam czasu tyle to oglądać. W każdym razie to chyba choroba tyle grać żeby wbić 4 lvle na jednej sesji (żartuje, ale w pewnym sensie to racja)...
brecht z typa xd wez pomyśl 5x zanim coś napiszesz.
Ps. Gz ja przed upg jak jeszcze grałem marzyłem tylko o expieniu na wrl z exori ofc, bo o sd na warlockach to sie nawet największym wasterom nie sniło.
Smash-Shady
15-01-2008, 17:58
W morde jeza! gz xD musimy sie tam przejsc razem haha xD
K.a.c.z.k.a
15-01-2008, 18:20
Z tego co widze to filmik zajebiaszczy wiec właśnie sciągam i z tego co widze to masz wiecej filmów na tej stronce wiec tez sobie chetnie obejże :D
@szkoda ze nie grasz juz na galanie ;/
Może kiedyś przebijesz Nobztrakta :D
Mietek919
15-01-2008, 18:49
Film bardzo fajny sposób na wrl też co mogę powiedzieć
Gratz
Ryba Ty serio masz kuku ^^? caly dzien na wrl? :S Eh.. Ryba Ryba :P
Ryba ty masz wolne czy co xD?
Mati1298
15-01-2008, 19:09
Nice exp and loocik:D GZ Ryba, ale mógłbyś się podzielić i powiedzieć czym zmieniłeś wygląd okna tibi, chociaż podaj nazwe:p
Gratz!
no real life plx? xD
Duch Niespokojny
15-01-2008, 20:12
Zawsze wydawało mi się, że Demona jest okupowana 24/7... W jakich godzinach ty tam byłeś?
A z tą exurą to chyba lekka przesada - nawet mając żółte hp żałowałeś many na exurę gran. Choć przy okazji pokazuje to jak bez sensu Cipsoft postąpił zabierając potworom combosy, skoro już druid na 95 lvl może bić dwa warlocki na raz, lecząc się exurą...
Zawsze wydawało mi się, że Demona jest okupowana 24/7... W jakich godzinach ty tam byłeś?
A z tą exurą to chyba lekka przesada - nawet mając żółte hp żałowałeś many na exurę gran. Choć przy okazji pokazuje to jak bez sensu Cipsoft postąpił zabierając potworom combosy, skoro już druid na 95 lvl może bić dwa warlocki na raz, lecząc się exurą...
Co do godziny, 1-9 : P
Co do exury, sytuacja wygląda tak, że warlock systematycznie zadaje po 100hp co ~2-3 sekundy, fakt, że można użyć grana, ale w sumie nie widzę takiej potrzeby skoro można sobie systematycznie spamować exurą, przy groźniejszych akcjach używam grana (np jak są 2 wrl, ale to też nie zawsze : D).
Jeśli chodzi o paradoks combo po update to fakt, 2 warlocki 95 drutem na klate to faktycznie może i przesada (przed upem można było się spokojnie od jednego poskładać), ale who cares?: D.
Zal patrzec co sie zrobilo z tej gry, dobrze ze juz nie gram. Oceniam po komentach nie chce mi sie sciagac.
@ryba
gz cierpliwosci i samozaparcia lol zeby nie powiedziec brzydko
Mazur199
15-01-2008, 21:06
tak tak tak tylko ze musialby to zrobic w najlepszej jakosci bo na jatabie gowno widac i wtedy film zajmowałby ze 150mb wiec gz logiki
Rypcia jak zwykle nas nie zawiódł słabymi filmami!
gratz tych lvli loota i samozaparcia :D
Budy_Maximus
15-01-2008, 22:11
Zal patrzec co sie zrobilo z tej gry, dobrze ze juz nie gram. Oceniam po komentach nie chce mi sie sciagac.
Święte słowa, tibia 7.92 moim zdaniem była najlepsza, może były już runy na hot keyach ale nie było takiego przegięcia jak 8.0-8.1
W 8.0 :
palek 45 lvl 20 royal sperów i poh = 2 gs silks sporo expa
knight 170~ po 8 frost dragów na raz i exori gran
w 7.92 palkowie + bolty = mały waste na leczeniu, duży waste na amunicji
knight też sobie radziły a sorc/druid optymalne hity
W 8.1 noob elviska żeby nie skłamać 20~ lvl ed chyba, bez utamy kroi dla i stojąc w miejscu....,
300 ek pada w kilkadziesiąt sec.
no i ten filmik;] wrl z sd. Wcześniej wrl tylko exori mort
Za tibi 7.92 nikt nie narzekał na swoją profesje tak jak to ma miejsce teraz
Salarigoth
15-01-2008, 22:58
E tam jeszcze nie jest tak zle ciekawe co bedzie za 4 update.
E tam jeszcze nie jest tak zle ciekawe co bedzie za 4 update.
tego nie wiedzą nawet najstarsi górale ;]
(...)
Nie no super było. 65-70 MS expił sobie z chorym profitem na hero/GS/dragach lub BK (tak tak, wystarczyło posiedzieć i bić umiejętnie a kasa lała się strumieniami) podczas gdy knigt od 20 do 80 lvlu bił zółwie czasem lizardy/małpy a dragi to tylko jak miał nadmiar gotówki do zwastowania. Dalej - 140 MS kosił uber ilości expa/kasy na demonie ewentnualnie hydry/behe/poi dl z blokerem a knight modlił się by nie mieć waste na venore d lair.
Koniec offtopu.
Fajny film bo można powiedzieć, że odbiega od tego co zazwyczaj tutaj widzę. Ofc nie oglądałem nawet połowy ale i tak mi się podobało.
@up
Zapomniałeś dodać że venore d lair i edron d lair są ewenementami, więc jednocześnie na dragach mogło expić max 3 knightów na servie, nie zapominając o tym, że ed/ms/rp też zajmowali dragi.
@
jak już mówiłem OtS
ryba czyli jak w 8h zrobiles 4 lvle ? bo piszesz ze od 1-9
Tak .
Jucha Furora
16-01-2008, 00:04
1,2,3,4,5,6,7,8,9-cała dziewiąta moze jeszcze.
@
nie mam czasu ogladac ale mam szacunek do Ciebie za wytrwałosc.
co do tego"koloru"tibii to sciagnijcie tibie.pic(?)o ile sie nie myle jest spr i pic sobie robilem z nudow :D
@Łypka a ile wypiłeś kaw albo napoi energetyzujących? xD
*Vjefroon*
16-01-2008, 00:26
@up
wystarczyłaby 1/3 fetki
Master-Mada
16-01-2008, 01:57
Boże, co Wy się tak jaracie tymi 9 godzinami, ludzie grają po 30 z rzędu i żyją, nie sharując .. Poświęcić jeden dzień życia na tibię to dla normalnego człowieka skraj idiotyzmu, ale ludzie grający w tibię normalni nie są, a Ryba nagrał filmik z takiego dnia i całe forum go kocha :D
Nie no super było. 65-70 MS expił sobie z chorym profitem na hero/GS/dragach lub BK (tak tak, wystarczyło posiedzieć i bić umiejętnie a kasa lała się strumieniami) podczas gdy knigt od 20 do 80 lvlu bił zółwie czasem lizardy/małpy a dragi to tylko jak miał nadmiar gotówki do zwastowania. Dalej - 140 MS kosił uber ilości expa/kasy na demonie ewentnualnie hydry/behe/poi dl z blokerem a knight modlił się by nie mieć waste na venore d lair.
Koniec offtopu.
Nie wiem czemu, ale wolałem tamte czasy, bo ten '80/180/280/380 knigt' nie padał po 5/10/15/20 sekundach od paru magów spamujących hotkeye od SD. -|-|
Święte słowa, tibia 7.92 moim zdaniem była najlepsza, może były już runy na hot keyach ale nie było takiego przegięcia jak 8.0-8.1
W 8.0 :
W 8.1 noob elviska żeby nie skłamać 20~ lvl ed chyba, bez utamy kroi dla i stojąc w miejscu....,
;o Nawet widze swoj nick, to byl 29 ed ;)
Na 7,4 bylo najlepiej i kropka ;p
Jak można manualnie grać w tą grę 9h non-stop??
Pozatym wszyscy narzekacie że sorc bije kokosy wszędzie, pal nie ma waste-i chuj z tym?
Zamiast spokojnie sobie grać to wszyscy są nastawieni z tej grze na exp, idąc na hunta myślą tylko czy będzie "waste", a jak jest, to dostają zawału prawieże.....
Hail 7.4 -.^
Boże, co Wy się tak jaracie tymi 9 godzinami, ludzie grają po 30 z rzędu i żyją, nie sharując .. Poświęcić jeden dzień życia na tibię to dla normalnego człowieka skraj idiotyzmu, ale ludzie grający w tibię normalni nie są, a Ryba nagrał filmik z takiego dnia i całe forum go kocha
Sam mam na psko parę rekordzików-ost np. 18h bodajżem i powiem jedno- Hail BlackD:l
Pozdro dla wszystkich exp-monsterów-buhahaha
Pzdro;c
W 8.0 :
najlepsza byla tibia od 7.4-7.6:)
coOkie88
16-01-2008, 08:23
To teraz Rybciu policz sobie ile lv byś wbił w 9h, 5 tibia ver. temu ^^
Gdyby MDW zaczął expić to by pewnie wbił 500lv w niecałe pół roku ^_^
Ryba Ty serio masz kuku ^^? caly dzien na wrl? :S Eh.. Ryba Ryba :P
Ryba ty masz wolne czy co xD?
jakbyś zobaczył moje hunty rok temu z ferii i ilość godzin online to było w streszczeniu tak...
5-9 rano hero [ potem szybki wypad z psem na dwór ]
9.20 - 14 hero [ obiad xD! ]
15-19 hero
ale się opłaciło bo zarobiłem na softy ;o czasami można sobie taki obszerny hunt zrobić :D ( dla osób , które mogą mieć problemy ze zrozumieniem tekstu - na softy zarobiłem oczywiście po WIELU WIELU huntach a nie po jednym xD )
@Edit oczywiście na hero nie było expa na taką skale jak na wrl :D ale loot był całkiem nice ;p średnio na jednym huncie 1-2 c-leg , c-armor też był prawie zawsze , red piece często , fs czasami a crown shield mi nie leciał prawie wcale ;o
best loot jaki miałem na hero to : 3 c-legs , 3 c-armors , 4 red piece , fs , war hammer , might ring , kasa :D
Salarigoth
16-01-2008, 09:32
Pewnie 3 kreski strzelil i gral z nieswiadomosci
psyhopatka
16-01-2008, 10:16
Zacznę oglądać ;p ale nie wiem czy skończę .
Obejrzałem pierwsze podejście;p
kamosblue
16-01-2008, 10:19
omg ryba ty naabie
gz prosto z serca xd
To teraz Rybciu policz sobie ile lv byś wbił w 9h, 5 tibia ver. temu ^^
Gdyby MDW zaczął expić to by pewnie wbił 500lv w niecałe pół roku ^_^
5 tibia ver. temu prawdopodobnie nie dałbym rady expić na wrl, więc jakieś 2 lvle max : P.
ale się opłaciło bo zarobiłem na softy ;o czasami można sobie taki obszerny hunt zrobić ( dla osób , które mogą mieć problemy ze zrozumieniem tekstu - na softy zarobiłem oczywiście po WIELU WIELU huntach a nie po jednym xD
Hero to fajna sprawa bo można huncić praktycznie za darmo, ale exp jest do bani i c legi sie po updt praktycznie nie sprzedają, więc zarobek z tego to chyba tylko poc i c-set selnięty u djina? ;)
btw. Nie przepadam za kawą i tym podobnym : P.
Tensz-in
16-01-2008, 12:12
Chyba bym sie zesral jakbym mial bic wrl przez prawie 10h.
Szybki'lols
16-01-2008, 12:13
O ja jebie 25 mb czeka mnie dłuuuugie oglądanie... ;)
Budy_Maximus
16-01-2008, 12:22
Tak tylko jakby knight wtedy expił w takim tempie jak sorc/druid to byłby najlepszym vocem i by było znowu narzekanie że jest za mocny bo:
-na warach z uhami wytrzymywał najdłużej
-może bloczyć super duper ja pierdziu potworki typu emony, hydry i zbijać na tym niezła kasę
Coś kosztem czegoś, sorc na mana shieldzie nie wytrzymywał długo bo leczył mane po 80~ a nie tak jak to ma miejsce teraz, dlatego szybko expił i na tym to polegało.....
Ktoś chce być knightem ale wolno expić bierze knighta ktoś chce mieć mało hp ale mieć duże hity bierze sorca, ktoś chce mieć pośrednio hp i bić na dystans bierze palka. Teraz ktoś kto chce wymiatać bierze sorca/druida a kto niechce wymiatać bierze knighta...
@elvisek
Gramy na tym serwie to mi utkwiłeś w pamięci ;p
Co do tego dla to zczaicie czy na tibia 7.4-7.92 29 ed zabił dla bez utamki nie uciekając? paranoja
@ci co mówią że tibia 7.4-7.6 najlepsza
Pewnie chodzi wam o te runy na hotkeyach. Cip soft nie chciał dać za wygraną botom i dlatego to zrobili. Ja wiem że prawda o dobrym pvp wychodziła na jaw właśnie w tych ver. ale i tak wielu osób używałom aim-botów więc na jedno wychodziło. A grafika tibi 7.92 a 7.6 nieco się różni dlatego jestem fanem 7.92
he czemu juz nie dobiles 100?;p ~2.5h na lev
Elo Ryba, niezly loocik.
Widzialem Twojego screena i chcialbym sie zapytac jak sie nazywa Twoj styl windowsa, chyba ze to vista, ale nie wydaje mi sie xD (kilka razy go widzialem i bardzo mi sie podoba, ale nie moge sie dowiedziec jaki to styl)
z góry dzieki za odpowiedz.
Elo Ryba, niezly loocik.
Widzialem Twojego screena i chcialbym sie zapytac jak sie nazywa Twoj styl windowsa, chyba ze to vista, ale nie wydaje mi sie xD (kilka razy go widzialem i bardzo mi sie podoba, ale nie moge sie dowiedziec jaki to styl)
z góry dzieki za odpowiedz.
Sure, to BLACKXP. (wygląda trochę ładniej jeśli ktoś nie bawił się w plikach systemowych)
he czemu juz nie dobiles 100?;p ~2.5h na lev
Nie miałem ochoty dłużej expic : P.
@down
Zedytowałem plik tibia.pic
Filmik miodzio nie widziałem jeszcze zeby ktos na jednym filmiku wbił tyle lvl. Mógłbys napisac jak zmieniłeś wygląd tibi??
Salarigoth
16-01-2008, 13:46
Tak tylko jakby knight wtedy expił w takim tempie jak sorc/druid to byłby najlepszym vocem i by było znowu narzekanie że jest za mocny bo:
-na warach z uhami wytrzymywał najdłużej
-może bloczyć super duper ja pierdziu potworki typu emony, hydry i zbijać na tym niezła kasę
Coś kosztem czegoś, sorc na mana shieldzie nie wytrzymywał długo bo leczył mane po 80~ a nie tak jak to ma miejsce teraz, dlatego szybko expił i na tym to polegało.....
Ktoś chce być knightem ale wolno expić bierze knighta ktoś chce mieć mało hp ale mieć duże hity bierze sorca, ktoś chce mieć pośrednio hp i bić na dystans bierze palka. Teraz ktoś kto chce wymiatać bierze sorca/druida a kto niechce wymiatać bierze knighta...
Tylko ze mysl troche logicznie gdzie 50 druid mogl siedziec z zyskiem i srednia mozliwoscia smierci to 150 ek modlil sie zeby mu sie zwrocilo a ty mi mowisz cos kosztem czego ? Poknij sie wczajnik cos kosztem czegos sorc non stop jest najlepszy a zasrany cipsoft gowno z tym robi on chce zarobic. Zobaczcie obiektywnie oni robia specjalnie tak zeby latwo sie expilo i szybko lvl wchodzil bo czym latwiejszy poziom gry tym czesto wiecej ludzi ale to na krotka mete dziala.
Demona rox :p Wbiłam tam wczoraj 2.5 lvl xd Gratuluje loota :)
@ci co mówią że tibia 7.4-7.6 najlepsza
Pewnie chodzi wam o te runy na hotkeyach. Cip soft nie chciał dać za wygraną botom i dlatego to zrobili. Ja wiem że prawda o dobrym pvp wychodziła na jaw właśnie w tych ver. ale i tak wielu osób używałom aim-botów więc na jedno wychodziło. A grafika tibi 7.92 a 7.6 nieco się różni dlatego jestem fanem 7.92
Wg mnie wtedy gra byla prosta, palkowie z boltami, sorc z hmmami, kina z melee.
I nikt nie narzekal, na nic.
Gralo sie fajnie, przyjemnie. I mniej sie myslalo o expie. Teraz to wyscig szczurow...
Jacek Chan
16-01-2008, 14:19
Jednak powtórze pytanie. ile poszlo sd i mf?
Hero to fajna sprawa bo można huncić praktycznie za darmo, ale exp jest do bani i c legi sie po updt praktycznie nie sprzedają, więc zarobek z tego to chyba tylko poc i c-set selnięty u djina? ;)
ja biłem je przed up c-legi po 16-18k chodziły teraz all mają blue legi czy jak to tam sie nazywa ;D
Jednak powtórze pytanie. ile poszlo sd i mf?
Nie liczyłem, sprawdź na filmie :P
paluch89
16-01-2008, 18:01
Policz Ty.
Nie no ladnie :D
Gratki :p:cup:
SkateElement
16-01-2008, 18:53
To dziękuję, nie chcę zasnąć :P
A byłem przekonany, że go przegonię :D
Kaspersky Internet Security 7.0
The requested URL http://www.chomikuj.pl/Rybzor/Tibicam_files/fuckuall.rec is forbidden
moze jakis rapid?
Wyłącz kontrolę rodzicielską w kasperskym XD
o ile ci mamusia pozwoli :P(żart)
Oooooooo boshhe rybbaaa ;DD rooxoxxx Etoric pewnei calyyy zobaczy bez przyspieszaniaaa ;DD
Dopiero teraz zobaczylem skrina i mozesz mi powiedziec jak zrobiles taka Tibie?:P Mam Viste czy dalbym rade cos takiego zrobic, bo to jest przyjemniejsze dla oka :)
Napisz co trzeba zrobci jesli sie da.
Pozdrawiam.
Batman666
16-01-2008, 20:56
Ryba jak zrobiles ze masz czarny ten pasek startu ?
Valariazz
16-01-2008, 21:18
9h przy kompie? Normalka : D
Oooooooo boshhe rybbaaa ;DD rooxoxxx Etoric pewnei calyyy zobaczy bez przyspieszaniaaa ;DD
dostanie pierwszej w zyciu erekcji XD!
Wyłącz kontrolę rodzicielską w kasperskym XD
o ile ci mamusia pozwoli :P(żart)
lol zapomialem ze jest wlaczone:S
tak sie zastanawialem czemu pornixy nie chodza...
Budy_Maximus
16-01-2008, 22:14
Tylko ze mysl troche logicznie gdzie 50 druid mogl siedziec z zyskiem i srednia mozliwoscia smierci to 150 ek modlil sie zeby mu sie zwrocilo a ty mi mowisz cos kosztem czego ?
@edit
Ale 150 ek siedział bez ryzyka śmierci ;] i o to mi chodzi, ten ma dobry exp ale może paść a ten ma dobry exp większy waste ale nie padnie trudno
Vardesaavre
16-01-2008, 22:32
Ryba to ty jakiś nałogowieć tibijski jesteś 9h przed kompem na samych Worlockach mi by to sie znudziło tylko worlocki...
Filmik nudny...
T3H_VirUs
16-01-2008, 22:32
Tia...obejrze sobie jutro bo widzac jak moja neostrada sobie radzi z pobieraniem.. (4kb's/sek) to mnie kurvvica strzela.
: P
@ss
Fajny lut!1
Glon Elriel
16-01-2008, 23:41
btw. podaj przykład gdzie ed mógł siedzieć ze średnim ryzykiem śmierci a knight w tym miejscu musiał się modlić o brak waste
80 ed a 80 ek -> Dragi .
K.a.c.z.k.a
17-01-2008, 01:12
Niestety dużo ludzi ma teraz racje :/
- Pallek stracił zasięg czyli to co najgorsze dla niego w tym upie ;/ ( przed updatem siedzialem pallkiem na poh bijąć gsy przez cały ekran z royalkow a teraz musze siedziec na guardach ;/) Jedyne co zyskał to to że assasin stary nie niszcza sie po 1 strzale.
- Knight nic nie zyskał tylko stracił ;/ Jedyne co mozna powiedziec ze zyskał to te nowe zaczarowane bronie ale i tak są do dupy ;/ Stracił na leczeniu i to duzo. przed upem 80~ Ek który ma swojego uhmakera mogl pojsc na D-lair i bez problemu tak expic poniewaz uhy ma za darmo a po upie musi kupowac jakies health potiony które sa droższe i gówno dają ;/
- Sorc i Drut chyba wiedza wszyscy co zyskali i ze nic nie stracili na tym upie ;/
Według mnie jesli chodzi o wmiare zabalansowanie profesji to powinni zrobic tak żeby połączyc wszystko co mial sorc na tibi 7.92 i to co mial knight i pall na tibi 8.0 a druida ewentualnie trosze polepszyc zeby byl na poziomie sorca i była by gitara ;/ ale nie..... cipsoft musi wymyślać jakieś gowna i robic z tibi Lineage albo inne tego typu gry ;/
Tibia schodzi na psy ;/
Pozdrawiam
cipsoft musi wymyślać jakieś gowna i robic z tibi Lineage albo inne tego typu gry ;/
Pozdrawiam
Selfowned. Nigdy nie grałeś w L2, gówno wiesz a porównujesz. Gdyby Tibia była w 1/3 jak L2 to by było extra.
Śmieszny jesteś stawiając gre, w którą gra kilkanaście milionów osób na równi z pixelowatymi ludzikami, gdzie średnio jest 40-50tys osób online.
Btw. akurat tam nie ma takich durnot jak w tibi, a żeby sensownie poexpić trzeba mieć party (nikt nie lata solo po najsilniejszych mobach z big zyskiem w dodatku mając medium lvl) 0.o
80 ed a 80 ek -> Dragi .
chyba 50 ek a 50 ed ^^ 80 ek prawie zawsze sie zwraca a nie wiem jak 80 ed mogl by pasc na dragu bez kicka
myślałem o 8.1 :)
paluch89
17-01-2008, 03:49
To jest temat o upie czy o huncie na wrl? Bo straciłem orientacje. :|
Davido16
17-01-2008, 08:50
Hah, ładny exp ;] Tak, to tylko zwierzęta potrafią ;<
btw. gz 100 lvl :)
@edit3
Jak widzę na razie 14-15 bp sd było na początku i 6 bp great mana potions. Po dwóch i pół godziny następne 13 bp sd i 7 bp potionów. Po 120 minutach (około 290 min filmu) next 13 bp sd i 7 bp manasów. W międzyczasie sprzedał gs silka xP. 439 minuta - chyba ostatnia wyprawa po runy i potiony i znowu 13 bp sd i 9 bp manasków.
08:11 Using one of 115 great mana potions...
08:05 Using one of 838 spell runes...
08:34 Using one of 779 spell runes...
08:36 Using one of 140 great mana potions...
08:54 Using one of 782 spell runes...
08:57 Using one of 134 great mana potions...
09:14 Using one of 783 spell runes...
09:17 Using one of 179 great mana potions...
@down
Problemy techniczne ;P
Hah, ładny exp ;] Tak, to tylko zwierzęta potrafią ;<
btw. gz 100 lvl :)
to dlaczego Tobie sie jeszcze tak nie udalo?:p
Glon Elriel
17-01-2008, 11:49
chyba 50 ek a 50 ed ^^ 80 ek prawie zawsze sie zwraca a nie wiem jak 80 ed mogl by pasc na dragu bez kicka
Rozmawiamy o Tibii ver. 7.92 czy 8.0 bo moja wypowiedź dotyczyła Tibii 7.92 >.<
LDS 129 ek wastuje na D-lair edron >.> ofc 7.92
http://i12.tinypic.com/5xxfdcy.jpg
@edit3
Jak widzę na razie 14-15 bp sd było na początku i 6 bp great mana potions. Po dwóch i pół godziny następne 13 bp sd i 7 bp potionów. Po 120 minutach (około 290 min filmu) next 13 bp sd i 7 bp manasów. W międzyczasie sprzedał gs silka xP. 439 minuta - chyba ostatnia wyprawa po runy i potiony i znowu 13 bp sd i 9 bp manasków.
08:11 Using one of 115 great mana potions...
08:05 Using one of 838 spell runes...
08:34 Using one of 779 spell runes...
08:36 Using one of 140 great mana potions...
08:54 Using one of 782 spell runes...
08:57 Using one of 134 great mana potions...
09:14 Using one of 783 spell runes...
09:17 Using one of 179 great mana potions...
@down
Problemy techniczne ;P
Lol, gratuluje wytrwałości : d. Mnie sie najbardziej podobał loot na początku 3 czy 4 podejścia, skull staff i legi w jednym wrl, skull staff w drugim, itp.
@down
Nie chce mi sie, juz 100 osob mnie o to pytało -.-''
Dopiero teraz zobaczylem skrina i mozesz mi powiedziec jak zrobiles taka Tibie?:P Mam Viste czy dalbym rade cos takiego zrobic, bo to jest przyjemniejsze dla oka :)
Napisz co trzeba zrobci jesli sie da.
Pozdrawiam.
Odpowiedz Ryba plix plix xD
@UP
To napisz 1 ogolny poradnik i nie bedzie wiecej pytan. :P
Czarne tło do Tibii ja miałem np. od ... BlackD Proxy ;d
Rybcia gz filmu !! :D
<< Jakbyscie mieli takiego ryja, to wolelibysscie spac w dzien i grac po nocach coby was nikt nie ogladal. Zdjecie ryby, thx etoric :*
<< Jakbyscie mieli takiego ryja, to wolelibysscie spac w dzien i grac po nocach coby was nikt nie ogladal. Zdjecie ryby, thx etoric :*
Jakbym miał takiego ryja jak ty to też bym wolal zdjecia innych w avatarze umieszczac :(
btw dzięki ze mnie promujesz, znowu będzie mi stado napalonych neokidów w twoim wieku spamowalo na gg ;*
K.a.c.z.k.a
17-01-2008, 20:39
Ryba Gratz 100 Lvl :D GoGoGo 150 - 200 - 250 -300 :D
@Przypomnialo mi sie jak graliśmy z bahą i revilsem na otsie tzn:
Baha , Revciu , Yks , Aquarel :D
Get-a-life !
Co Tibia robi z ludźmi..
MydlanaBanka
18-01-2008, 19:41
@up
Co za kretyn,on ma teaz ferie,wiec mzo sobie chyba na takie cos pozwolic,prawda?
Salarigoth
18-01-2008, 20:48
Jakbym miał takiego ryja jak ty to też bym wolal zdjecia innych w avatarze umieszczac :(
btw dzięki ze mnie promujesz, znowu będzie mi stado napalonych neokidów w twoim wieku spamowalo na gg ;*
Rozcwaniaczyles sie bo ci wszyscy w dupe wchodza ze po nim jedziesz czy o co chodzi?
A Ty byś się nie wkurzył jakby jakiś dzieciuch wrzucał twoje fotki i mówił, że wyglądasz jak lamus?
Boli was to, że posiedział sobie 9h przed kompem ^^? Sami, gdybyście mieli druta na 90+ lvl i kase, do tego wolny czas pewnie expilibyście ile wlezie. Ja tam go podziwiam, że dał radę.
SMietanowy
19-01-2008, 00:16
Humm filmu nie obejzalem, ale loocik nawet...
9h przed kompem robi wrazenie ja z 3-4h wysiedzialem max i to tez z nudow.. nigdy jakos nie mialem tak zeby isc i 'nie zejde dopoki nie wbije 90' czy cos w tym stylu
A co do niektorych co sie tak jaraja wyczynem (jednorazowym zreszta) ze 9h przed kompem... to popatrzcie osbie na Taifuna (oczywiscie kiedys) i na tego ownera co bardziej expil niz zabijal (ludzi) to chyba codziennie expil na wrl po mniej wiecej tez chyba tyle godzin...
PS tibia 7.4 najlepsza
gz i pozdro ;)
Jucha Furora
19-01-2008, 02:13
A Ty byś się nie wkurzył jakby jakiś dzieciuch wrzucał twoje fotki i mówił, że wyglądasz jak lamus?
Boli was to, że posiedział sobie 9h przed kompem ^^? Sami, gdybyście mieli druta na 90+ lvl i kase, do tego wolny czas pewnie expilibyście ile wlezie. Ja tam go podziwiam, że dał radę.
To serio Ryba czy nie?Lol jedni mowia tak jedni nie a ja czuje ze nie lapie ironii.
@offtop
Po napisaniu 500 postow licznik wiecej nie liczy?
Couranger
19-01-2008, 11:55
Z pełnym szacunkiem do ryby bo do niego nic nie mam ale jak by ktos inny dal taki filmik to komentarze byly by takie "LOL UZALEZNIONY IDIOTA DAJAC TAKI FILMIK POKAZUJESZ JAKIM JESTES DZIECKIEM TIBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WY **** Z TEGO FORUM" i inne tego typu komentarze.
Jucha Furora
19-01-2008, 12:01
Hahah to serio ryba, zaproszenia na melanże i randki proszę wysyłać na
[email protected]
Co do postów, można tak powiedzieć : P.
a autograf dostane?xD
Ja chce liczniki kur.wa
Ryba to ty jakiś nałogowieć tibijski jesteś 9h przed kompem na samych Worlockach mi by to sie znudziło tylko worlocki...
Filmik nudny...
Nooo na samych warlockach jest nudno :( lepiej isc na trole i trole championy :cup:
Czekałem od początku tematu, żeby to ściągnąć - dziś wreszcie złapałem czas w którym net działa dobrze.RespectB)
Cambodia
26-01-2008, 05:30
9 godzin bez przerwy siedziec przed tibia... albo zmieniales sie z kumplem albo niezly z ciebie maniak(bez obrazy), ja bym tyle nie wytrzymal :baby: no ale musze przyznac ze niezle ci szlo. Wbijales lvl w 2 godziny, tylko pogratulowac ;]
9 godzin bez przerwy siedziec przed tibia... albo zmieniales sie z kumplem albo niezly z ciebie maniak(bez obrazy), ja bym tyle nie wytrzymal :baby: no ale musze przyznac ze niezle ci szlo. Wbijales lvl w 2 godziny, tylko pogratulowac ;]
z mama sie zmienal
z mama sie zmienal
Napisał, że albo się zmieniał, albo maniak(pozytywnie),a ty odrazu chamsko.
Wyluzuj, chyba każdy rozgarnięty wie, że siedział sam.
lol xD
Nie byłbym w stanie tyle expić(chyba)
Niezły loot, gogo 100
@up
nice inglisz w podpisie :)
@Ci co piszą get a life itp.
A co kogo obchodzi co dana osoba robi i ile czasu ? Zajmijcie się swoim życiem :) Jedni lubią siedzieć przed kompem a drudzy uprawiać jogging po lesie.
@Topic
No to nieźle wymęczyłeś tych Czarowników :D Gratz.
lol xD
Nie byłbym w stanie tyle expić(chyba)
Niezły loot, gogo 100
@up
nice inglisz w podpisie :)
koleś już ma ponad bańke, ale hói z tym
@down
juz mu wysłałem 100złotych na następnego pacca, kartke z życzeniami i bombonierkę.
Kto jak kto, ale ty Etoric się powinieneś przyłączyć do tych życzeń.
(jakby ktoś nie zrozumiał, to Etoric i Ryba się nie lubią :<)
Napisał, że albo się zmieniał, albo maniak(pozytywnie),a ty odrazu chamsko.
Wyluzuj, chyba każdy rozgarnięty wie, że siedział sam.
sory, juz taki ze mnie zimny dran ;<
Ale długi ten film ale loot super gz filmu.
Nic dodac nic ujac...Ryba_/ :cup:
nudneeeeeeee
Oczywiście, każdy 8 godzinny rec jest nudny, co nie zmienia faktu, że opowiadasz o filmiku którego nawet nie oglądałeś, co jest skrajnie kretyńskim zachowaniem :)
btw dzięki za odświeżenie tematu xd
@down
O TAK EPIC PWNT OVER 9000 : OO xdd
w jednym temacie ryba narzekal ze typ 3h siedzial na wrl a sam co robi ??
Own3d
Ten film jest ze stycznia po co wy go odkopaliscie?
Ten film jest ze stycznia po co wy go odkopaliscie?
Ze stycznia 2008... :/xD
O TAK EPIC PWNT OVER 9000 : OO xdd
dobrze sie czujesz ?? proponuje wizyte u specjalisty psychiatry ewentualnie u pediatry
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.