zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przerwa Techniczna

bosal
15-01-2008, 12:40
Jak informuje CipSoft na swojej stronie www.tibia.com:

Jutro tj. 16 stycznia 2008, odbędą się prace techniczne związane z bazą danych gry. Strona oraz wszystkie światy zostaną wyłączone na ok 6 godzin. Prace rozpoczną się ok. godziny 10 rano.

Prace zakończą się jak szybko to będzie możliwe.

Na Tibia.pl już niedługo, również wielkie zmiany. :)

CzubiX
15-01-2008, 12:46
Szkoda..ciekawe dlaczego, może wprowadzają jakieś zabezpieczenia na ataki ddos.

Dark Deni
15-01-2008, 12:46
hmm oby to poprawło sytuacje mass kicków bo jak narazie te ataki ddos są bardzo uciążliwe :/

Johnnek
15-01-2008, 13:02
Hmm mi się wydaje że szykuje się jakiś upek pewnie z nowymi pierdółkami jak zwykle :p Aha i pozdro dla ciebie Dark Deni ja też z Barlinka ;p

Hu'Hu
15-01-2008, 13:06
Więcej takich przerw plx!

Ciekaw jestem co większość tibiczyków będzie przez ten czas robiło :)

Vyohman
15-01-2008, 13:21
Mi też się wydaje, że będą się zabezpieczać przed atakami ddos. :)

Aevolana
15-01-2008, 13:40
Hmm mi się wydaje że szykuje się jakiś upek pewnie z nowymi pierdółkami jak zwykle :p Aha i pozdro dla ciebie Dark Deni ja też z Barlinka ;p

chmmmm to ja zaawsze myslalem ze w roku sa 2 update... zimowy i letni... pozatym zawsze zapowiadaja to na pewno nie up

ghiusacxas
15-01-2008, 13:57
A tu nowe światy! Ale bym sie ucieszyl... _/

Hodal
15-01-2008, 14:43
a może chcą też naprawic to że np. obrazenia od terra rod - ziemia - to tak naprawde trucizna ;/ przynajmniej na moim swiecie

ArcassoTana
15-01-2008, 15:30
Zapene. Jak znam życie prace potrwają nie 6 godzin tylko z 10 godzin :p

Areus
15-01-2008, 15:32
update HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
dobra bez off-topu bendą zabespieczenia przed dzieckiem.
Tzn DDoS'em

PaPut
15-01-2008, 15:55
Prace rozpoczną się ok. godziny 10 rano.

starting at 9:00 am CET.Taka mała rozbieżność informacji.

Dadik
15-01-2008, 16:05
Napisali również: Na Tibia.pl już niedługo, również wielkie zmiany.
Ja ciem ziobacić te wielkie źmiany :baby:

<.<
15-01-2008, 16:13
Jutro tj. 16 stycznia 2008, odbędą się prace techniczne związane z bazą danych gry.
Nie zrobią nic z atakami DDoS.

ZonaRomana
15-01-2008, 16:15
a może chcą też naprawic to że np. obrazenia od terra rod - ziemia - to tak naprawde trucizna ;/ przynajmniej na moim swiecie

Co do Twojego podpisu to jest idiotycznie pusty i widać, że jesteś jakimś dzieciakiem... ... Jak dla mnie zaliczasz się do tego 70% noobów

@top
Pewno dopracowanie czegoś ew. servy o0 :confused:

Aevolana
15-01-2008, 17:02

raczej wątpliwe...powiedzieli by o tym...

na pewno...normalny jestes? po 1)jak juz to na wszystkich swiatach
po 2)takich rzeczy sie nie robi... to nie jest bug,

Mekon
15-01-2008, 17:28
szkoda:( nie będzie można grac:(

Raxev
15-01-2008, 17:33
szkoda:( nie będzie można grac:(
Wyjdź na podwórko.

Ucieszyłbym się jakby zrobili niespodziankę dając nowe serwery :o

Knorek
15-01-2008, 18:11
"Na Tibia.pl już niedługo, również wielkie zmiany. "
Chyba wiem o co chodzi :p widzialem filmik, nowy design? czy coś takiego? :]

i00n
15-01-2008, 19:23
Oryginalnie napisane przez bosal Pokaż post
Prace rozpoczną się ok. godziny 10 rano.

Oryginalnie napisane przez tibia.com
starting at 9:00 am CET.

Taka mała rozbieżność informacji.

Dobrze jest :) weź poprawkę na to że jesteśmy w strefie czasowej GMT +1 co oznacza że u nas będzie 10 rano.

Mapa_Europy
15-01-2008, 19:24
Myśle, że to potrwa dużo dłużej niż mówią. Jeszcze nie widziałem, żeby coś zrobili bardzo szybko lub szybko.

Conte'
15-01-2008, 19:38
Moim zdaniem zajmą sie kickam które coraz bardziej się nasilają ;]

Safarra
15-01-2008, 21:24
Nie rozumie was -.- nie macie pojecia kiedy jest kick?:D
Natomiast gdy server jest zapelniony a jakis koles z pacc sie loguje cie wyrzuca lub gdy internet ci zbyt wolno chodzi a wy pier...icie glupoty !!:(

Cattus
15-01-2008, 21:32

No nie tylko ty xD
Btw. Macie zamiar grać na nowym świecie jak wyjdzie?
Topic: Pewnie będą jakieś zabezpieczenia i poprawki ;p

sphinx123
15-01-2008, 21:39

Nie martw sie, fajnie masz =)

PiotrasSz
15-01-2008, 23:01
Ja powiem tak. Nie mam zadnych kickow, ale dobra. W dodatku jutro mam wolne i postanowilem spedzic caly dzien na dobicie lvl ale jak serwery rusza nie po 6 godz. tylko po 10godz., czyli okolo 22:00 to juz nawet nie ma co włączać tibii, bo full ludzi się zejdzie.;(;(;(

Razuvious
15-01-2008, 23:16
A ja sie ciesze ze przerwa bedzie :) Ludzie, chill out ^^ Niektórzy z was beda mieli chociaz pare godzin na real life.. Oby nie bylo nowych serwerów i tak za dużo jest

Gumiis
15-01-2008, 23:19
ehh i przez te pare godzin w tibie sie nie pogra ale moze zrobia cos z tymi atakami na ddos bo przez to padlem 2x

Scartex
16-01-2008, 04:18
Dobrze jest :) weź poprawkę na to że jesteśmy w strefie czasowej GMT +1 co oznacza że u nas będzie 10 rano.

Czy ty jestes debilem?
Czy ty wiesz co znaczy CET?
Czy ty wiesz ze CET znaczy Central Europe Time?
Czy ty wiesz ze w Polsce mamy czas Europy centralnej?
Czy pomyslales zanim napisales posta?

Jesli sie cos nie zgadza co teraz napisalem przepraszam...

ehh i przez te pare godzin w tibie sie nie pogra ale moze zrobia cos z tymi atakami na ddos bo przez to padlem 2x
no i 6h pacc pojdzie sie rabac ;SX(

Zdjęcie drastyczne oglądasz na własną odpowiedzialnosc

Nic wiecej wam nie zostaje
http://img245.imageshack.us/img245/8986/zyletka3335kp8.jpg

<.<
16-01-2008, 08:06
@ Ataki DDoS:
Jutro tj. 16 stycznia 2008, odbędą się prace techniczne związane z bazą danych gry.
Nie zrobią nic z atakami DDoS.

owsik930
16-01-2008, 08:18
@Scartex - i00n ma rację - jesteśmy w GMT +1 ... Ale mniejsza o to ... mam nadzieję, że ostrzegą przed wyłączeniem serwów podobnie jak resa robią ... Jeżeli nie raczej źle się to skończy dla tych co są "w terenie" ^^

Nerevareen
16-01-2008, 09:56
:D Jak ja się cziesze :p Dziś o 15 akórat mam zaliczenie z ćwiczeń od któregozależy czy wogóle dopuszczony będe do egazminu na sesji i nie będzie mnie nawet kusiło B)
Oby więcej takich przerw przez najbliższe 3 tygodnie :p

jedrolek
16-01-2008, 09:58
Może to coś da... zrobią coś z kickami albo czymś..
@2x up
ostrzegli: 08:52 Due to maintenance works all game server will be offline for about 6 hours. We are very sorry for the inconvenience. Your CipSoft Team.

informat6
16-01-2008, 10:01
A ja sie ciesze ze przerwa bedzie :) Ludzie, chill out ^^ Niektórzy z was beda mieli chociaz pare godzin na real life.. Oby nie bylo nowych serwerów i tak za dużo jest
Pełno serwerów i są one pełne. Gdyby zrobili by parę nowych światów, najprawdopodobniej był by luzik między innymi na Zanerze i innych światach PvP.

Epek
16-01-2008, 10:03
Ja bede grał w Cs'a i wyjde na dwór sobie with friends B)B)
Bo Tibia to zuo!! xD

Farr
16-01-2008, 10:05
Jak zwykle wtedy kiedy mam ferie _/

V1ldan
16-01-2008, 10:05
A czy servery zostana cofniete do ostatniego ss?

Suchy_Pastor
16-01-2008, 10:10
Mam ferie i duzo wolnego czasu a tu ci zrobia przerwe na 6 godzin i nie pograsz ;/

Dran'ek
16-01-2008, 10:14

Spał! Po Wielkim PG B) :confused:

A czy servery zostana cofniete do ostatniego ss?

Pitej! ja dopiero co lvl wbilem :P

Damianekk
16-01-2008, 10:19
Ja tez mam ferie i nei placze. ..

Kamak
16-01-2008, 10:24
@up No kurwa, a ja mam akurat dziś święto szkoły i mam wolne >_<
Jeśli są w Niemczech, tj. w naszej strefie czasowej, to po kiego grzyba robią to w dzień?

Martka
16-01-2008, 10:31
@up
Bo w nocy się śpi?

Haker
16-01-2008, 10:31
@up No kurwa, a ja mam akurat dziś święto szkoły i mam wolne >_<
Jeśli są w Niemczech, tj. w naszej strefie czasowej, to po kiego grzyba robią to w dzień?

Bo pracuj w normlnych godzinach?

@ xx up

Mozecie mi, plastikowe ludziki, powiedziec po kiego wylaczac wszystkie servy, aby postawic nowe?

@ xxx up

Jak aktualizacja to po co cofka?

@xxxx up

Omfg, 6h pacca w plecy, ile stracisz? 50 gr? No stary, ja bym sie powiesil...

@xxxxx~ up

Leczcie sie na hemoroidy, bo na "musk" jest juz za pozno.

ennie
16-01-2008, 10:52
Napisali również: Na Tibia.pl już niedługo, również wielkie zmiany.
Ja ciem ziobacić te wielkie źmiany :baby:

Obstawiam nową szatę graficzną. Niedawno coś o tym wspominano :p

BTW serwery wyłączone, więc tibiomaniacy z nudów nam poumierają przed monitorami 8o

Hodal
16-01-2008, 11:01
xxxxxx up: ludzie wyjdzcie se gdzies z RL kumplami a nie tylko komp :D
gadacie, ze ferie, to dobrze, ze cos takiego w ferie bo w roku szkolnym byscie klneli ze akurat kilka wolnych h macie ...

AgaRyba10
16-01-2008, 11:05
Wyjdź na podwórko.

Bardzo chętnie, jednak będąc chorą zdrowiej jest pograć na kompie niż wychodzić na dziesieciostopniowy mroz.

A tak to lipa...;(

Wigon'Saris
16-01-2008, 11:10
omg nie ma w co grac xD
a zeby nie bylo komentarzy jestem choru bo chetnie bym gdzies poszedl ;s

Pawel_Patriota
16-01-2008, 11:24
fajnie, dzisiaj o 11 miał być ss, chciałem zalicytować domek na który czekałem , patrze o 10 i ...... zajefajnie, pewnie już ktoś dostanie domek :/

klimek1990
16-01-2008, 11:26
Pewnie znowu cos rozdupcza :)) jak mozliwosc walenia z sd od 45 lvla ;p?.. juz odganiaja chyba tibijczyków jak tylko sie da z tej gry, Nie dlugo bedziemy grac na ots a nie na rl tibi tak ja zrobia :]

mateo-world
16-01-2008, 11:32

Jesteś chory, ja sam będe se grał w GTASA MP :D
A wracając do tematu, real Tibia coraz bardziej przypomina OTSa, jest coraz więcej itemów, aż nie wiadomo za co się wziąć najpierw. Stara Tibia była cudem ale Cipsoft jak zawsze wymyśla nowe głupoty, byle by wyciągać od graczy kasę. Naprawdę można się wkurzyć X( Mam nadzieję że to zmienią :( Nie można sobie spokojnie pograć ;(
Aaa... klimek1990 masz rację, dostałem od qmpla 3bp hmm i co? Nic nie mogę z nimi zrobić. :( Ale coż, dziwny jest ten świat...

Elendart
16-01-2008, 12:21
jak Ci przeszkadza to ze sa nowe itemy to juz lepiej graj w te GTA

Koszalek
16-01-2008, 12:56
miałem dzis wbić lvl i żal, dzien pacca zmarnowany, kórde jak ja wytrzymam dzien bez tibii -.-

Kubusia
16-01-2008, 13:15
Qurde ( Nauczcie się ortografii to po 1 )

Elderdrut
16-01-2008, 13:20
hehe niektórzy to są naprawde uzależnieni od tej gry :P Trudno wytrzymać od 6 - 10 h bez tibi ? xD A co do tematu to wszystkie serwery zostały wyłączone od godziny 9:00 a nie ok. 10... tak mi sie chociaż zdaje :)

Myszun
16-01-2008, 13:25
Jezuuuuuuuuuuuu 6h bez tibiiiiiii aaaaaaaaaaaa : ooooooooo

Obles
16-01-2008, 13:35
Jak czytam wasze komenty to mi się płakać chce 8o
Dlaczego ?!
Prosta odpowiedź !
Większość z was ma około 10 lat i jest uzależniona od komputera i dokładniej od TIBI !
Dlaczego tak sądzę ?
Proste :)
1. piszecie, klniecie i krzyczycie, żen nie będziecie mogli grac przez te kilka godzin...
Są inne rzeczy do robienia oprócz grania !
Pooglądajcie chociaż telewizor jak się boicie na dwór wyjść, zróbcie porządek w pokoju pouczcie sie !
2. Jak widzę błędy ortograficzne...
Mówię ogólnie o całym forum !
Ktoś kto pisze "muj" albo podobne "krytyczne" błędy nie powinien w ogóle pisać ! Powinien odciąć se kabel od kompa i wsiąść się do nauki ! ;/
No i jeszcze wytłumaczenia: "wczesnie wstalem i nie mysle o pisaniu :P"
Ehh... o takim czymś się nie myśli to się pisze ;/ ;(
Wiem że gadam jak stara baba xD Ale może do kogoś
to dotrze...

Pozdrawiam Obleś :) :evul:

Urgothiri
16-01-2008, 13:40
A mi sie zdaje ze nie zostanie wprowadzonego nic nowego do tibi... Poprsotu mysle ze poprawiaja bugi i zabezpieczenie ; ) kolo 10 zaczeli wczesniej bo po 9 :) czyli skocnza do 20 :D na browar a nie rpzed tibia:D

gosc_tibia_pl
16-01-2008, 13:42
@xxxx up

Omfg, 6h pacca w plecy, ile stracisz? 50 gr? No stary, ja bym sie powiesil...

No, dla Ciebie to 50 gr to nic, inni ktorzy nie dostaja kieszonkowych widzą to w gorszych kolorach. Raz na jakiś czas kupią se pacc a tu sie konczy 6h przed czasem, a wtedy trzeba kupić znów te zakichane 90 dni=90 zł, są ferie u niektórych i ludzie chcą pokożystać z tego za co zapłacili.
Wyślij mi te 50 gr skoro dla Ciebie to nic xD, ja se kupie zupke chińską.8o

1. piszecie, klniecie i krzyczycie, żen nie będziecie mogli grac przez te kilka godzin...
Są inne rzeczy do robienia oprócz grania !
Pooglądajcie chociaż telewizor jak się boicie na dwór wyjść, zróbcie porządek w pokoju pouczcie sie !

Heh, dam kompa moim sisters żeby wyrobiły swój dzienny limit a potem przyjde to bedzie działać, its good Mr. FishFin?

abba
16-01-2008, 13:46
Po huja jasnego to robiąX(!Mogli to robić w nocy ci

damio12
16-01-2008, 14:06
:)

To napewno naprawa bugów tak jak na rooku !!!!!!11111

bartek-lca1993
16-01-2008, 14:15
No to fajnie dzisiaj ostatni dzien pacc a oni takie cos daja THX CIP SOFT -.-.-.-.-.-:(.-.-.-.-

Surtius
16-01-2008, 14:17
Taaa, a dzisiaj mam akurat wolne w robocie...., wbił bym ze 2 lvle xD. Ale niech robią co muszą!
HAIL CIPSOFT!

Daidrax
16-01-2008, 14:17
No to fajnie dzisiaj ostatni dzien pacc a oni takie cos daja THX CIP SOFT -.-.-.-.-.-:(.-.-.-.-

Nie płacz, kupie ci kredki. ale świecowe?

Tokio_Kenzo
16-01-2008, 14:28
Ludzie :) .Uspokujcie się B) poniewarz skąd możecie wiedzieć ,że sie w tibi coś zmieni .Może poprosu coś z mapą sie Zrypało i tyle .
Wienc dajcie Se Spokój :] Pzodrawiam Wszystkich !

Bekaojad13
16-01-2008, 14:32
Sorry za niecenzuralne slowa. Pier**DOLOn* Hu**JE Jeba**E Dziwki!X(X(X(X(X(X(Specjalnie zwolnilem sie dzis z lekcji a te HU** musza robic jakies ciul**wo. Jak musza poprawiac jakies ich dane techniczne to niech OD RAZU je zrobia a nie doadaja je potem. KU***WA!!!!!!!!!!X(X(X(X(X(X(X(X(X(

Tokio_Kenzo
16-01-2008, 14:35
Żal wy drzecie sie i Wulgarnei sie Wyrarzacie . Otusz to oni hyba także spią i nierobią tego w nocy a poco odrazy te nerwy tzreba poprostu czekać :p . Uwaga Na Cofniecie Serverów ... ! Przesrane jest to Jednak :D Pzodro.

Tokio_Kenzo
16-01-2008, 14:40
Bekaojad13 rozumiem Twoją Złość ja Jestem hory I Wiem terz jak to jest Się Nudzić Ale Trudno nic im nieda Sie Zrobicz ... Także Pozdro dla Ciebie

Evel
16-01-2008, 14:44
Sorry za niecenzuralne slowa. Pier**DOLOn* Hu**JE Jeba**E Dziwki!X(X(X(X(X(X(Specjalnie zwolnilem sie dzis z lekcji a te HU** musza robic jakies ciul**wo. Jak musza poprawiac jakies ich dane techniczne to niech OD RAZU je zrobia a nie doadaja je potem. KU***WA!!!!!!!!!!X(X(X(X(X(X(X(X(X(

"tibija to twoje rzycie"?

zwalniać sie z lekcji zeby pograc gz o0

Elder Nagan
16-01-2008, 14:53
A teraz wszyscy do nauki! :)
Ja tam sie xciesze..dzieciaki odpoczna bynajmniej przez chwilke :)

Bekaojad13

\Wez teraz sie poucz xD

Hodal
16-01-2008, 14:54
miałem dzis wbić lvl i żal, dzien pacca zmarnowany, kórde jak ja wytrzymam dzien bez tibii -.-

LOL2
Dobije was tibiomaniacy :D Pewnie jak zwykle przedłuży się gdzieś tak o 4h czyli znając życie, może o 20 będą on serwy
A teraz dam wam rade : nie macie w co grać? ściągnijcie sobie jakąs gre z neta jak chorzy jesteście...PLANOWE 6H napewno by wystarczyło...TIBIA TO NIE WSZYSTKO ...

@Koszalek: o ile się nie mylę to pisze się "kurde" jak już :]
Pozdro dla tych co umią się bawić NORMALNIE życiem :P
@up:Elder oni nie odpoczną :D będą ciągle wpisywać te swoje passy myśląc, że przyspieszą ten proces :D albo wyżalać się na forum na "głupich CIP'ów" a przecież bez nich by nie było tej uzależniającej tibii :P

Aevolana
16-01-2008, 15:01
Czy ty jestes debilem?
Czy ty wiesz co znaczy CET?
Czy ty wiesz ze CET znaczy Central Europe Time?
Czy ty wiesz ze w Polsce mamy czas Europy centralnej?
Czy pomyslales zanim napisales posta?

Jesli sie cos nie zgadza co teraz napisalem przepraszam...

Zdjęcie drastyczne oglądasz na własną odpowiedzialnosc

Nic wiecej wam nie zostaje
http://img245.imageshack.us/img245/8986/zyletka3335kp8.jpg

BRAWO!! Nie wiem czy on poyslal, ale wiem na pewno ze ty nie pomyslales...
po1) nie kazdy musi wiedziec co to znaczy CET
po2) Koniecznie musiales dodac tego Debila???

lukasbochen
16-01-2008, 15:01
kurcze , miałem dzisiaj 4 lekcje, myślałem sobie , przyjde do domku, pogram se fajnie w tibie wbije z 2 lvl a tu gówno :( ClipSoft to zawsze umie wyczuć, kiedy mają zawiesić servery , nie mogli tak jutro :( , no ale coż , może wieczorem wbije, chociaż i tak pewnie nie pogram bo bedzie transfer 1 kb/s <<<<<<<< neostrada zapchana (a mam 1mb/s) , pozdro:(

BaxCrow
16-01-2008, 15:02
raczej wątpliwe...powiedzieli by o tym...

Nigdy nie mówią o new servach. Przeważnie nagle pojawia się temat na tibia.com, że powstały nowe servery.

@Topic
Nareszcie dzieci Neo odpoczną od Tibii. Jak tu czytam niektóre osoby to mi się ich żal robi. "Tibia to moje całe życie".
Parodia, ludzie przestańcie myśleć tylko o Tibii.

Saivet
16-01-2008, 15:03
"M00sh3 pozab1j4c wi3cej zaj0nczkuff i bende miedz wjenkszy srowd cbul i aex!! A o lewellu jusz nie wspomne bo se ustawje bota tibia uhuh"
Dzieci drogie, oderwijcie sie od tej gry choc na krotka chwile, by sie pospotykac z kumplami, a chociazby wyjsc z psem na spacer. "Przyssani do Tibii, jak Glonojad do szyby w akwarium"

Massterralph
16-01-2008, 15:03
TIBI !

2. Jak widzę błędy ortograficzne...
Mówię ogólnie o całym forum !
Ktoś kto pisze "muj" albo podobne "krytyczne" błędy nie powinien w ogóle pisać ! Powinien odciąć se kabel od kompa i wsiąść się do nauki ! ;/
No i jeszcze wytłumaczenia: "wczesnie wstalem i nie mysle o pisaniu :P"

Hmmm...
zdaje mi sie, iz tu powinno byc TIBII, gdyz: regula mowi, ze wyrazy odmieniane zakonczone na -ia powinny miec w koncowce -ii, a nie -i.
Co do wyrazow zakonczonych na -ja, odmieniamy -ji.

Przyklad:
Herezja--> herezji mania--> manii
Poezja--> poezji biologia--> biologii
Nie bede juz podawal przykladowych zdan

Co do tematu:
Cipsoft "wspiera nauke" wylaczajac serwery. Z drugiej strony co ja zrobie bez TIBII przez tyle godzin ?:<
Ide na piwo, tak jak mialem to zaplanowane

Elder Nagan
16-01-2008, 15:05
LOL2
Dobije was tibiomaniacy :D Pewnie jak zwykle przedłuży się gdzieś tak o 4h czyli znając życie, może o 20 będą on serwy
A teraz dam wam rade : nie macie w co grać? ściągnijcie sobie jakąs gre z neta jak chorzy jesteście...PLANOWE 6H napewno by wystarczyło...TIBIA TO NIE WSZYSTKO ...

@up:Elder oni nie odpoczną :D będą ciągle wpisywać te swoje passy myśląc, że przyspieszą ten proces :D albo wyżalać się na forum na "głupich CIP'ów" a przecież bez nich by nie było tej uzależniającej tibii :P

To neich wezma kupia sobie nowy outfit "Emo" dostepny na rl life..I neich wezma zlootuja zyletke i sie potna..

Powiadam wam! To byla by wielka radosc dla wszystkich..neich ziemia ciezka wam ebdzie drodzy tibiomaniacy

kapi4572753
16-01-2008, 15:15
do huja rysia
od ponad miesiaca niemialem dobrego neta a teraz mam idealnego normalnie wyhujali mnie

nwet to dobrze ze to robia przynajmniej nikt niezostanie hackniety ;/

Hodal
16-01-2008, 15:16
Powinien odciąć se kabel od kompa i wsiąść się do nauki

Heh tyle mówiłeś o tych błędach ort. a sam popełniasz ^^
zedytuj se lepiej "wsiąśc" na wziąść ale dobra i tak piszesz poprawnie a nikt idealny nie jest w końcu jesteśmy tylko ludźmi...

@up:o.O "do h**a rysia"? tego jeszcze nie słyszałem :D
@down: weź, bo faktycznie zaczną grać o ile jest na fona ;] niech se dychną tibiomaniaczki :P

ennie
16-01-2008, 15:22
LOL2
A teraz dam wam rade : nie macie w co grać? ściągnijcie sobie jakąs gre z neta jak chorzy jesteście...

Alkoholicy na odwyku nawet syrop na kaszel wypiją, byleby wlać w siebie jakieś %%. Zwykła gra może nie wystarczyć- ściągnijcie sobie dzieci Tibie na komórkę i grajcie aż bateria padnie 8o

Trompac
16-01-2008, 15:24
Jest powinno być więcej takich rzeczy! Więcej przerw. Wtedy by te wszystkie dzieci neo grac przestaly, tibia samo zło! Narazie ne ima grania więc UDERZ W PUCHARA!

Sroka321
16-01-2008, 15:32
Tibia Rlz B)

MaG MaGiK II
16-01-2008, 15:32

buuuUHEuhEUHUHEe Made my day ! leze na ziemi hueuhUHEuheuhE :D

Jestem ciekawy co by sie stalo gdyby głowne servery tibi sie "spalily" i nie byloby tibi z miecha ?;p czyzbys mial wszystkie obecnosci w szkole?xD

sim09
16-01-2008, 15:34
Chciałbym poinformowac, że co prawda tibia.com jest off, ale niektóre światy on. Mam postaci na światach: Premia, Arcania,Askara, Guardia, Amera, Harmonia, Kyra, Candia, Dolera i Aldora i z tych sevów off są: Dolera i Amera.

Aevolana
16-01-2008, 15:35
@ do tego co 50 gr to duzo
nie wierze cie, albo jestes mocnym maniakiem bo...
jesli 50 gr to dlaciebie duza, to znaczy ze ciezko pracujesz na kase, a wiec nie wydawalbys takiej kasy na tibie...

@Do wszystkich tych którzy mówią "Wreszcie dzieci nie będą grać"
Naprawdę, bycie dzieckiem nie jest złe... kady przez to przechodzi lub przechodził i jest to rzecz normalna...

Rafaelllo
16-01-2008, 15:51
Mam Pytanie czy może przez tą zmiane wyskakuje mi od 11.01.08r. taki błąd jak Internal Error. Closing connetion oczywiscie nie tylko mi na forum tibia.com jest juz zapisane o tym ze 7 stron

Elder Nagan
16-01-2008, 15:56
Ale wez..pozycz mnie dwoch stow ;D

Finch
16-01-2008, 15:59
jUŻ WSZYSTKO DZIAŁA. nIC JAK DLA MNEI SIĘ NIE ZMIENIŁO.....

Koszalek
16-01-2008, 16:02
LOL2

naap s cjebję bowjem piszę sję "umieją" a nie "umią"

a w słowie kurde użyłem ó żeby było fajnie

Droonx
16-01-2008, 16:47
Nie wiem jakim cudem wam cokolwiek działa... ja nawet listy postaci nie mogę włączyć ...

Aruon
16-01-2008, 16:50
Ja też już normalnie mogę śmigać B)

Aevolana
16-01-2008, 17:00
naap s cjebję bowjem piszę sję "umieją" a nie "umią"

a w słowie kurde użyłem ó żeby było fajnie

ta jaaasne...

@
mi juz wszystko chdzi ok

Mati_Paurel
16-01-2008, 17:03
I???? Co się zmieniło??? 8o:confused:

Bekaojad13
16-01-2008, 17:05
Do mojej ostatniej wypowidzi w tym temacie:
1. Napisalem jak nie umicie czytac "Sorry za nie cenzuralne slowa"
2. Nie wracajcie strony wczesniej zeby zgnoic i przecytowac slowa innych
!U mnie Tibia bardzo sie zmienila. Jak byly male kolejki na harmonie to teraz po 500 osob sie loguje. Harmoia powinna zostac zamknieta! Zeby sie nie dale juz rejestrowac!

Erhion
16-01-2008, 17:12

Myślałeś nad jakąś terapią? Polecam elektrowstrząsy.

Johnnek
16-01-2008, 17:32

Doskonały przykład uzależnienia (Jak tam mama? Zdrowa? Czy w kałuży krwi leży bo serwer nie działa).

A co do tych obawiających się o to że wprowadzą nowe rzeczy, mam do was pytanie czy zastanawialiście się jak by to było bez tych nowych rzeczy? Bez waszych ulubionych addonów na które wydajecie kase (w tym też prawdziwą) czy wiele innych ozdobnych rzeczy. Jeżeli firma chce mieć zysk z danego produktu tj. tibi musi przeprowadzać badania rynkowe stosuje więc ankiety co ludzie chcieli by mieć, co nowego wprowadzić, a co zmienić co już istnieje itd. Więc wszystkie rzeczy wprowadzane do świata gry są wytworem graczy. Nie liczne przykłady są tylko i wyłącznie pomysłem autora. Pamiętajcie również o tym że nie każdemu wszystkie zmiany przypadną do gustu ale jakoś nie widać żeby Tibia traciła popularność coraz więcej osób kupuje pacc więc firma zarabia a jak zarabia to opłaca się jej robić nowe updaty i tak w kółko. A bez zmian co by sie stało... Najprawdopodobniej część maniaków tibijskich pozostała by wiernie expiąc na tych samych potworkach przez cale dnie tygodnie miesiące i lata, ale znacznej części by się znudziło takie granie i odeszła by od tibi a CipSoft stracił by pieniądze. Więc jak sami widzicie albo odsuńcie się od tej gry albo wypatrujcie nowych nowości które na pewno nie raz jeszcze będą.

Było by także miło jakbyście pamiętali o kulturze bez żadnych wulgaryzmów i wzajemnych wyzwisk to chyba na tyle pozdrowienia.

Trompac
16-01-2008, 17:40
Żal mi tych co mówią "cały dzień smarnowali mi!!!111" Czy Tibia to wasz świat?

Wigon'Saris
16-01-2008, 17:48
W grze nic sie nie zmieniło i jestem dumy z nich ze sie uwineli się do 15 8o
Robią postępy xD

Hodal
16-01-2008, 18:08
@Koszalek:Dobra skończmy już z tą ort. itd., bo to lekki offtop.
btw.wiesz co to znaczy noob? czy po prostu usłyszałes w grze i dookoła tym wyrazem rzucasz...

sim09 dzieki, że powiedziałeś o serwach ^^

kornelus
16-01-2008, 19:15
ja to mam farta bo ja u babći byłem od 9,00 do 17,00 he he B)

Helige
16-01-2008, 20:15
Już serwery działały od 14:30 ,a nawet może wcześniej ale niewiem.
Gratulacje dla CipSoft ze tak szybko zrobili. ;)

Cyber Mech
16-01-2008, 21:44
Zmieniło się coś, chodzi mi o lagi, kicki, itp?

ArtiPl
16-01-2008, 21:52

Wez sie dziecko uspokoj, masz najebane we lbie?

Po 1. Pisali o tym wczoraj, a wiec jak umiesz czytac(jesli sie zwalniasz ze szkoly po to by grac w tibie to nie wiem czy umiesz)to bys przeczytal, ze dzisiaj jest przerwa.

Po 2. Niezle masz nasrane jesli sie w*****asz, ze nie mozesz grac w to badziewie.

Po 3. Kup sobie cos na odstresowanie, bo widac, ze sie w*****asz niezle jak nie mozesz wbic z 19 na 20 lvl...