PDA

Pokaż pełną wersje : Co wam się nie podoba lub podoba w potworach l

Melabux_1
05-11-2004, 12:09
Mi się nie podoba rasa orków i trolli jak maja nawet żólte hp to spieprzają.A np. Taki, paladin który chce potrenować dista a ma go mało to nie trafi w takeigo uciekającego,tchórza =/

Albo DL i Dragon są wkur.wieni na maxa jak mają czerwone hp i to mnie własnie cieszy wtedy gracze mają neico adrealinki.

Lub taki rotworm nigdy nei ucieka i to mi się bardzo podoba :] a wasz ideał tchórza/idola potworka to jaki jest? ;)

Knight Simon Dark lord
05-11-2004, 16:04
mi sie podoba w rotach to ze nie uciekajom i moim 2 charem (knightem) nie musze za nimi latac szczegulnie gdy jest wieksza kupa na darashi a na tchurza to zeczywiscie orki bo wszyscy opisujom orki jako waleczne ale roumiem normalne orki ale od warriora w gure powiiny zostawać (odliczam spearmanuw)

Tfardziel
05-11-2004, 17:15
nie nie powiem temat fajny..... do kolesi wuzej bardzo sie cieszysz z tego pacca? ciekawe co robisz z tym ze masz pacca ,bedziesz chodzil na hunty ,czy bedziesz blokowal dp, czy tez chwalil sie kolega ze sie logujesz o 19 na jakis swiat ... ja mysle ze c***a ci da ten pacc i kolejny noob bedzie na wypie paccow X(

Skraps
05-11-2004, 17:36
@Up

LOL. Syndrom złego dotyku ?

@topic

Roty rulez. Chociaz ostatnio mnie zabiły przez kicka ;\

Knight Simon Dark lord
05-11-2004, 19:29
tfardziel nie udzielaj sie poprostu chce pokazac innym ze mam pacc a jak zazdrościsz to nie moja wina i wcale sie nim nie chwale na moim i innym swiecie ba nawet chodze czasami w outfitachfaccowych wiec tfardziel jakos inny sie nie czepiajom mojego podpisu wiec bondz cicho (sorry za błedy ortograficzne ale jak siedze przed komputerem nie chce mi sie myśleć o polskim)

@topic
fajne som tez ghoule

joey
05-11-2004, 19:39
ja nie nawidze zerka bo zawsze ja jestem na zamku to na mnie krzyczy: "KRAKKK ORKKK" raz sie z kolegą wqrwiliśmy poszliśmy do niego i mu wpier..... pokazaliśmy droge na pola niebieskie:P a pozatym jest za szybki
a zato uwielbiam elfy bo nie uciekają(zwykłe) i valkirieuwielbiam je bić

Angel of Death
05-11-2004, 20:19
A ja tam bardzo lubię slimy bo jest słaby a tyle expa :)

Dopesi
05-11-2004, 20:27
Lubie valkirie bo jakos czesto mi wypada z nich Plate armor :P i amazonki bo sa slabe a exp leciii. Nie podoba mi sie, ze raz walcze z dwarfem guardem i prawie nic mi nie robi, a za kolejnym razem musze sie uhac ;]
Ponadto Fire devil i ds powinni byc nieco wyzej w tabeli potworow, a taki dragon nizej :tongue:

Crash
05-11-2004, 20:32
Moim potworkiem jest także ROTWORM bo nigdy nie wieje więc można na nim potrenic ( np knightem ) :D , a calkiem niezly loocik z niego jest bo mozna mace lub sworda spylic a pare groszy :P

KaziuAldora
05-11-2004, 20:50
Jestem z aldory i najlepsze dlamnie miasto to kazordoon poniewaz moim knightem moge trenowac na megasnych dwarfach (nie s*******ajom a dobre)
mozna ruwniesz rotwormy znalezc!

Dowizul z Inferny
05-11-2004, 21:30
rooty są najlepsze

Monoskar
05-11-2004, 22:45
hmm,
preferuję Dwarf Soldiery do bicia (bo tylko dzięki nim przy skillach 60/58 można w ciągu kilku godzin zarobić na K-legs),
Dwarfy do treningu (lepsza obrona od Rotów),
Cyce też do bicia (fajnie klepać większego od siebie),
niecierpię Scorpionów (trują),
Amazonek (uciekają),
Mino Archerów (z bliska są słabe, z odległości potrafią przywalić)

Cors Ent
05-11-2004, 22:52
Mi sie nie podabaja wieksze potworki.
mogły by byc nieco trudniejsze i mozna by dodac pare jeszcze.
Zeby takiego potworka trzeba było bic z głowa, myslec przy tym i miec ekipe porzadna.

a nie tak jak obecnie ze na dl, bk, hero czy demonach jest schemat co, gdzie, jak trzeba stac i jak bic. Trzymamy sie schematu i jak jakis lag albo straszny wypadek sie nie zdarzy to nie ma najmniejszego problemu.

to troche mnie bawi ze takiego demona czy dl to wzasadzie nie problem zabic. trzeba tylko miec ten jakis lvl, blokera i wiedze gdzie sie ustawic.

Powinno byc wiecej miejsc takich jak np banshee quest gdzie 3 blokerow 80lvl+ musi wykazac sie spora umiejetnoscia zeby nie padli.
Tam jest dopiero do głowkowania jak to zrobic zeby sie udało. A i tak sa zgony :)
Czytałem wiele pomysłow roznych ekip na banshee quest i to jest to jak byc powinno. trzeba myslec i umiec wykonac to co sie wymysliło - skordynowac ekipe kilku blokerow i sdkerow zeby kazdy wiedzial co i jak.
To jest dobre moim zdaniem :)
a nie jak demon ze stoje na parcelku i jak sie przerzuci to cyk do góry i wracam za moment. ot cała filozofia :(

Ps. do modka- to nie jest quest spoiling wiec nie kasyj szanowny moderatorze :]

dap-galothij
06-11-2004, 09:02
ja nie lubie tych potworzasów, które uciekają, ale to nawet czasami się przydaje. Jak się np: spieszysz i nagle taki troll. dajesz mu hita 40 a on zwala a ty nawet nie musisz go dobijać:)
jak dla mnie najlepszy jest dUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUży resp snake-ów(tak 15-20, ale na ten jeszcze nei trafiłem, więc jak wpadam do Thais to ide zabijać 7-9)
I jeszcze raty są fajne<lol>. Łatwe i często forsa wylatuje, aprzy okazji serka, można se poćwiczyć mlvl