zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dracona Quest

Niedozwolony
15-01-2008, 15:24
Elo!

Mam zamiar przez ferie dobić 30+lvl(mam 22)i isć na Dracona Quest.
W najbliższym czasie moge zarobić troche na lootbagu wiec potiony to nie problem. Otoż czy ja 30+lvl kina skile 63 k arm p legi drag shield wiwern fang i kolega 40 pal skile 72 i jakies 30 lvle knight i sorc dadzą rade??
1. Co wziąść?
2.Opłaca sie??chodzi mi bardzie o zabawe a nie o kase;]
3.Raczej nie bede uzywał rzeczy z questa(nagrody) wiec po ile je sprzedam?

Light-r
15-01-2008, 17:31
Potwory z jakimi musicie sie zmierzyć:

Szkielety,Roty,Carion Wormy,Ghoule,2 Becho i może Elder Becholdera,3 DSy,Ghoule,Spidery,Slimy,DRAGON,Scorpy (już w Draconi) i mumie

I W FINAL ROOMIE:
3 DSy i 3 Mumie

Weźcie kilka GFB i dużo Antidote Runes na scorpy dacie rade jak będziecie uważać przede wszystkim na Elder Becholdera!

Ito tyle ;p
Powodzenia:)

Niedozwolony
15-01-2008, 19:18
Aha a ile mam wziąsc potionow?będe bloczył DSy dla tego palka . Ile kosztuje ring na niewidocznosc??Steahl ring tak?

Mardud
15-01-2008, 20:41
Stealh ring na większości serwerów kosztuje około 2k.

Subaru
15-01-2008, 21:07
1. Co wziąść?
2.Opłaca sie??chodzi mi bardzie o zabawe a nie o kase;]
3.Raczej nie bede uzywał rzeczy z questa(nagrody) wiec po ile je sprzedam?

1. Duzo Heallth Potionów i Mana Potionów.
2. Hmm.. nieoplaca sie jak bedziesz bloczyl to juz szczególnie.
3. Nieorietuje sie na twoim servie .

P.S

Bedziesz mial hardcore jak bedziesz blokerem , pare dragów (luz) a potem male pomieszczenia 10x10 sqm a w nich po ~10 ds'ów na klate . Radze aby poszedl z wami dobry sorcerer z minimum bp gfb i sporą iloscią Mana Potionów.

;)

Pomocny Murzyn
15-01-2008, 21:16
Hahahahahahhahaa
Rotfl
LoL

Trochę się uśmiałem...
Koleś nie będziesz musiał bić żadnych dragów, te 10 DS na klatę to żal...

Wpierw, aby dostać się na Draconie musisz przejść przez hellgate (klucz za 5k), nic ciekawego tam nie spotkasz oprócz ghouli i paru Beholderów (możliwe zlurowane DS-y i Elder beholdery, ale zdarza się to BARDZO RZADKO). Jeszcze w hellate wdrodze do hellgate spotkasz resp 3 DS, paru ghouli i skele (można lurować pojedynczo). Na draconii na +1 nic nie ma, na +2 są 2 DS (pojedynczo), na +3 mumie i DSy (czasami obok shocdów kilka mumi i ds, ale rzadko), +4 to same mumie i slime (pojedynczo), +5 to 3 mumie i 3 ds, na klatę idą 2 więc jakieś bardzo hardcorowe to to nie jest...

Maciektgk
15-01-2008, 21:26
Aha a ile mam wziąsc potionow?będe bloczył DSy dla tego palka . Ile kosztuje ring na niewidocznosc??Steahl ring tak?
Lol ! Ty Chcesz bloczyć ds'y z niewidką ? :confused: Powodzenia :D