Pokaż pełną wersje : Gazetka tibijska ruszyła
Tak więc ruszył kolejny dział na naszej stronie - gazetka tibijska.
Od teraz będziecie mogli poczytać co się dzieja na Waszym świecie, kto z kim wygrał wojnę, kto przekroczył 100 poziom, jak grają najlepsi.
Jeśli chcesz podzielić się swoim artykułem z innymi użytkownikami strony, wyślij go jako prywatną wiadomość do Gimliego syna Gloina,. Jeśli tekst będzie ciekawy, na pewno znajdzie się na stronie.
W najbliższych dniach planujemy jeszcze inne zmiany na stronie, ale o tym dowiecie się w stosownym czasie. Na pewno wam się owa zmiana spodoba.
Zanim napiszesz do Gimliego PW, przeczytaj ten (http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=16226) temat!
Prosimy nie przeprowadzac wywiadow w imieniu tibia.pl , maja do tego prawo tylko moderatorzy i redaktorzy ( ktorzy, mam nadzieje, niedlugo sie pojawia )
To tak w ramach przypomnienia ;)
Masakratornik
05-11-2004, 13:30
szybcy jestescie Modki pozdrawiam i mam nadzieje ,że to wypali w najleprzym tego słowa znaczeniu :) ok to na tyle i czekam na fotki z kubeczków :P papapa
szopenfeldziarz
05-11-2004, 14:35
Gratulacje za szybkie wykonanie planu! :)))) Czekamy na pojawienie się działów o dalszych światach!
Dobra robota.
Działy o dalszych światach pojawią się natychmiast, jak tylko pojawią się ciekawe artykuły do owych działów.
Po za tym jest tez możliwośc pisania do działu "ogólne"
No to zycze powodzenia. Przyjemnej roboty zycze :)
Chyba czas coś skrobnąć...=P
Dowizul z Inferny
05-11-2004, 15:28
suuuuper niewidzialem nigdy strony która rozwija się w takim tempie
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Powiem krotko...congratulations!!! ;)
Mam nadzieje ze gazetka szybko bedzie sie rozwijac a jej naklad bedzie rosnol z kazda minuta. :D :tongue: :) ;)
P.S. Jesli uda mi sie znalesc czas to moze tez cos skrobne... :confused:
Niech moc będzie z nami :).
Tak, no więc może dostarcze modom troszkę rzeczy... A i mam pytanie, nie wiem gdzie jest temat z gazetką... chętnie bym zobaczył jakieś newsy :D.
Nic tylko życzyć powodzenia i zabrać się do czytania.
Szybko ruszył ten dział.
Modki to mają speeda;)
Heliwurab
05-11-2004, 18:12
nie wiem czy to to samo ale jest na www.tibianews.net niedawno powstało coś takiego jak "Local news".może to to samo,może nie,może sie tibianews i tibia.pl zmówili (...) albo zbieg okoliczności(w co nigdy nie wierze) więc... pomyślcie jeśli chcecie albo nie myślcie o tym :)
kierki11
05-11-2004, 18:25
Mam nadzieje, że to niebędzie jak gazeta ,,Fakt".Tam żeby zwiększyć oglądalność na ostatniej stronie wklejają gołą ,,dupe".
Liczę na obszerny wachlarz informacji.
Tak ogólnie to niezły pomysł :)..........
POZDRO
Nie mogę sie doczekac, kiedy będzie artkuł a moim świecie czyli o Aurerze.
:)
Robson89
09-11-2004, 16:18
Chciałbym oświadczyć, iż gazeta Tibijska była naprawdę wspaniałym pomysłem. Narazie jest w niej nie za wiele tematów ale wybaczam wam :p ,ponieważ to "świeża" nowość i liczę, że sie wywiążecie w 100% co do gazetki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.