Pokaż pełną wersje : slub
znajdź jakąś, oświadcz się ... a dalej to do proboszcza ...
MI chodzi oto co trzeba powiedziedz
Na glupie pytanie glupia odpoweidz "Nic" :P
Powiedz co chcesz - w tej grze sluby sa wylacznie Role Playing.
;( Wiem tlyko tyle o ślubie , że trzeba znleść dziewczyne iść z nią do Thais mieć obączki i iść do kościoła. A nie wiem co mam muwic do Księdza , wejść i powiedziedz "life". Co ja mam muwic? ;(
szopenfeldziarz
05-11-2004, 19:09
musisz mówić "i do, i want to be a slave of this woman and bring her slippers every morning"
szopenfeldziarz
06-11-2004, 10:16
ehem... ja żartowałem :)
Po pierwsze:
Ta gra nie ma żadnych założen na temat ślubów tylko Ty sobie wszystko wymyślasz. Bierzesz kumpla niby księdza i robicie niby ślub a później z kumplami wesele.
Po drugie:
Poszukaj sobie na następny raz bo takich durnych tematów było od groma (droma). :P
Hehehe....slub jest wymyslony przez graczy dla graczy. Nie ma oficjalnego miejsca do zawierania slubow...
Poprostu idziesz do dziewczyny i oswiadczasz jej sie...zgodzi sie to wybiersz sobie z posrod znajomych swiadka dla siebie i dla niej oraz kogos kto bedzie robic za ksiedza. :p Wybierasz sobie miejsce gdzie chcialbys wziasc slub (gildia rycerska, GH, jakis budynek itp.) no i juz...ceremonia. ;)
Pozdro... ;)
zajac Gro Sho
07-05-2005, 16:10
czy jak sie z kims pobiore bede mial z tego powodu jakies przywileje bo slyszalem ze sa questy gdzie tylko jak sie jest malzenstwem mozna je wykonac
eh nie czytałeś? to jest tylko do zabawy nigdzie ci sie nie pojawi "ożenił sie z...." po prostu taka zabawa :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.