Pokaż pełną wersje : Naprawa monitoria (17' samsung lcd)
Diegoverialanho
15-01-2008, 21:50
Coz...tak sie stalo ze wlasnie przed chwila rzucilem niechcacy mlotkiem w monitor...(naprawde niechcacy)...efekty sa takie ze jest dosyc mala dziurka w lewym dolnym rogu i ekran sie wylal...pytanie ile moze kosztowac nowa matryca i naprawa monitorka? (kupilem go za 800 zł)
Jak sie ma ADHD to sie za to płaci 0.o. Lepiej kup kolejny monitor.
Niezłyś.
I dlatego, że popękałeś monitor, i dlatego, że jako wcale-nie-tak-młody user NIE WIESZ, ŻE NA FORUM O CIENKIEJ GRZE MAŁO KTO RZUCA MŁOTKAMI W MONITORY (do tego określonych firm) I RACZEJ POWINIENEŚ PÓJŚĆ NA JAKIEŚ FORUM SPECJALISTYCZNE.
Marcin24
15-01-2008, 22:01
Jak byłem mniejszy to też waliłem pięściami w monitor, jak coś mnie wkurzyło. Już wyrosłem.
www.google.pl
Diegoverialanho
15-01-2008, 22:05
Rotfl Misza niezłe xDDDDDDDD
Wiem wiem ale chodzi mi o to czy opłaca sie naprawiać matrycę czy kupić drugi monitor?
Rotfl Misza niezłe xDDDDDDDD
Wiem wiem ale chodzi mi o to czy opłaca sie naprawiać matrycę czy kupić drugi monitor?
Kup tarczę na monitor
Kup nowy monitor, nie opłaca się, LG 19' taką jak moja kupisz na allegro za 750zł, ale mało ich już jest.
http://www.allegro.pl/search.php?string=l1953s&sourceid=Mozilla-search
Jest ok ;]
wlej ekran z powrotem do monitora, a ta dziurke zalutuj.
Diegoverialanho
15-01-2008, 22:48
Jak żeś to zrobił?!
No jak to jak? Kolega wzął młotek i ja wziąłem młotek...i zaczęło się nawalanie...;p najgorsze jest ze trzonek od młotka spadł i przez puknięcie od mojeog trzonka wylądował w lcdku...
Tak BTW: Wiedźmin, Gothic 3 i Crysis wyglądają jak kupa psa...hmmm...wolałem obraz lcdka...
Marcin24
15-01-2008, 22:54
No jak to jak? Kolega wzął młotek i ja wziąłem młotek...i zaczęło się nawalanie...;p najgorsze jest ze trzonek od młotka spadł i przez puknięcie od mojeog trzonka wylądował w lcdku...
Przepraszam, czy u ciebie "naparzanie" się młotkami jest normalne?
Ej, wiecie, mam taki kłopot, napierdzielaliśmy sie z kolegą z bazooki i przypadkowo kolega trafił w komputer. Dysk twardy i procesor się wysypały, to zapakowałem do pudełka po zapałkach, ale teraz mario wygląda jak simsy i ej, jak to naprawić?
Jak mozna 'niechcacy' mlotkiem walnac w monitor? :o
Hmm, naprawa monitora zapewne wyniesie tyle co nowy, nie widze roznicy
Batman666
16-01-2008, 00:59
raczej naprawa wyjdzie cie kosztem nowego monitora =)
..::QRAS::..
16-01-2008, 09:46
odrazu z monitorem to musk sobie wymien
Kup sobie monitor dotykowy, będą lepsze efekty nastepnym razem.
Niezłyś, serio.
Ja wiem, jak to było naprawdę. (http://img522.imageshack.us/img522/3676/ijaktosiestaloye5.gif)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.