Pokaż pełną wersje : Acients hunt 45 ms :)
Taki krótki filmik o acientach troche waste ale exp może być(nie wiem dlaczego zajmuje aż 1,5mb :<)
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/36231
Pozdro.
Edit.
*Down
Tak raz na 12bp mf miałem 20k kasy ale był wolniejszy resp i nie wychodziły mi po 2 na raz :)
Kileros fire'son
15-01-2008, 22:12
Nie żebym sie czepiał ale celownik masz do bani xDD
21:14 Plummer Zen [45]: ale buc ze mnie :d
Sam potwierdzasz wiec spoko :P
a co do expa to nawet nice xD przy wiekszym szcześciu to nawet waste by chyba nie było ? ;>
kolega Cię " sprzedał " haha ;]
22:16 Boon ot'Okce [19]: ej a ty masz innego bota niz etgo co mi dales
DexteroO
15-01-2008, 23:16
a mi sie przyda ten filmik, dzieki wielkie ;]
kolega Cię " sprzedał " haha ;]
22:16 Boon ot'Okce [19]: ej a ty masz innego bota niz etgo co mi dales
Bot na liczenie expa itp, ale co tam heh ukrywać się z tym nie będę bo nie widzę sensu :<
*Up
Nie ma za co ;)
Bot na liczenie expa itp, ale co tam heh ukrywać się z tym nie będę bo nie widzę sensu :<
*Up
Nie ma za co ;)
Program ktory licze exp nie nazywa sie bot, tylko kalkulator.
A twoj klega wyraznie napisal "bot".
Nazywajmy rzeczy po imieniu :)
O moje ulubione miejsce :D
Expie teraz tylko tam :) Moim 54 Ed... wczesniej waste nie mialem teraz czasami mam tak po 2-3k bo lece na strongach i chyba wroce do zwykłych. Jest jeden minus, łatwo paść ;] Wystarczą 3 na klatke kazdy paralizuje i jest jednym słowem Chujnia :)
Pozdro
Program ktory licze exp nie nazywa sie bot, tylko kalkulator.
A twoj klega wyraznie napisal "bot".
Nazywajmy rzeczy po imieniu :)
On napisał do czego go używa ^^
Filmik spoko też tam będę expić !!
P.S KOLEGE MASZ SPOKO
10:08 Boon ot'Okce [19]: ej a ty masz innego bota niz etgo co mi dales
^^
Gl
Qurde ale wy macie tu tematy, a ortografia to wogulę X(:evul:
----------------------------------------------------------------------
Kto mnie lubi??Kto mnie kocha??Kto??Why??
Wigon'Saris
16-01-2008, 11:13
Ja tez tam expie jest rox czasami waste czasami + co chwila zbieram z bp p armow i juz jest 8k polecam miejscowke
Czekałem długo na coś takiego.
Budy_Maximus
16-01-2008, 12:48
Dla mnie nadal to jest nie do pomyślenia że visy są na odległość, to diametralnie zmienia waste u sorc/druid ;/ kiedyś człowiek musiał męczyć te asy z visem stojąc w miejscu a o hunceniu ich na takim lvlu nie było mowy. Z update na update tibia robi się coraz bardziej gówniana
*Kubusia
"ić se stontbo tfoja ortografja terz nje jest fspaniaua ok??"
*Budy~
Ta masz racje, wystarczy biegać w kółko i naciskać hot'a i exp leci. Mi to nie przeszkadza :] ale jest to bez sensu :<
Dzięki za pozytywne komenty <3
DuRi_Zmc
16-01-2008, 14:22
NIe mozliwe ze wychodzicie na waste...ja z nich wychodze po 10k+ na plusie o.O.Kocham ten update :)B)
*Duri~
Mam waste ponieważ resp był szybki ;o wychodziły mi po 2 asy a w 36 min wbiłem 70k exp~ około, choć zdarzały się sytuacje, że wynosiłem po 10-15k na+. :))
Edit
*Down
Masz racje, źle policzyłem moja wina :(, sory ;o.
Co do tego, że acienty są niebezpieczne to prawda
Jan 12 2008, 18:45:27 CET Died at Level 44 by an ancient scarab - 4 mi wyskoczyły ale w innym cave ;d gdyby nie paraliż to bym przeżył.
Sir Dark Archeon
16-01-2008, 15:24
*Duri~
Mam waste ponieważ resp był szybki ;o wychodziły mi po 2 asy a w 36 min wbiłem 70k exp~ około, choć zdarzały się sytuacje, że wynosiłem po 10-15k na+. :))
:baby:I co sciemniasz - w 36 min wbiles dokladnie nieco ponad 40k expa a nie 70k jak piszesz... wiec bez sciemy.....
Miejscowka jest srednia, osobiscie wole duzy resp przy dragach, albo ten przy stone tombie jesli jest szybki resp. Swoja droga... trudno miec na anckach waste.... . Mi przy normalnym graniu schodzi 6bp normalnych mf + bp gfb na jakies 140k expa w godzine 15- godzine 20 minut. Lot z samej kasy ~12k plus kamyki srednio bp p armow i jakies itemki do rashida. Przewaznie jestem od 10-15k + z kazdego wypadu.
Ancki sa fajne ale potrafia byc niebezpieczne, nie raz widzialem jak 60+ ms padal na strzala od 2 anckow. Tak wiec trzeba uwazac, zwlaszcza na duzym respie... zdazalo mi sie przez pomylke lurnac 5-7 naraz :evul: a wtedy bywa roznie....
Hmm z tego co widzę to dobry tam exp. Filmik zaraz ściągne lecz mam jedno pytanko. Czy dałbym radę tam expić 49ed? Jakie runki wziąść?
Z góry thx
Numenorian
16-01-2008, 23:09
NO jak 45ed daje rade to ty też powinieneś :P weź troszkę GFB
Szwajceneger
19-01-2008, 18:11
@up
tyle że autor to sorc:]
@a dałbym tam rade knightem z dobrymi skillami taki sam lvl??
@spoko filmik,fajna miejscowka,tylko sie zastanawiam czemu daramanian axe nie wzieles przeciez to 1k u Rashida
jak nie uciezysz t w lootbagu ciagnij
Qurde ale wy macie tu tematy, a ortografia to wogulę X(:evul:
----------------------------------------------------------------------
Kto mnie lubi??Kto mnie kocha??Kto??Why??
NOM ;(((((((((((((((SSS;
hehe robilem takie rzeczy pare updatow temu ale wtedy to sie nie oplacalo, widze ze teraz juz na 45 lvlu mozna tam spokojnie zarabiac...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.