Pokaż pełną wersje : UH, LP czy MP? Czego używać?
Witam
Mam taki problem ponieważ mam 30 lvl knighta z 4mlvl.
1. Czy opłaci się na tym lvl używać uh zamiast hp?
2. Ile średnio na tym lvl uhne śię a ile ulecze używając hp?
3. Czy opłaci się używać mp i robić exura?
4. Co najlepiej wybrać?
Pozdrawiam
mp i exura tylko reszta strata kasy
mp i exura tylko reszta strata kasy
aaa dobrze wiedzieć... na Twoim lvl exura daje jakoś 20 hp~ a więc na jednego mp będziesz miał 4-6 exur... healt hpotion lecz jak zauwazyłem 150-200 więc sam oceń co dla Ciebie najlepsze. Uh to strata kasy. A tak wogóle nie napisałeś na czym expisz lub na czym masz zamiar expić.
PozrdoB)
A ja podsumuje:
UH - 100~ hp
LP - 150~ hp
MF - 100~ hp
O uhach mozna zapomniec... Najlepiej jest nosic i lp i mf... Na slabszych potworkach mozna leczyc sie sama exura (raz na jakis czas uzywajac mf), zas na silniejszych najlepsze sa lp, gdyz nimi najszybciej sie wyleczysz. Mozna sie takze bawic w jednoczesne uzywanie uha i potiona, ale raczej to nie ma sensu...
Na mojego palka to uhy juz by nie byly chyba takie złe jakbym sobie sam je robił?
1. Potiony ;)
2.Uleczysz sie za 150 ,a uhniesz nie wiem ,zależy od m lvla
3. Wpadnie Ci m lvl
4nie wiem
michalek12
17-11-2008, 18:31
Na mojego palka to uhy juz by nie byly chyba takie złe jakbym sobie sam je robił?
Pall nie może uhów robic, tylko druid.
Witam
1. Czy opłaci się na tym lvl używać uh zamiast hp?
2. Ile średnio na tym lvl uhne śię a ile ulecze używając hp?
3. Czy opłaci się używać mp i robić exura?
4. Co najlepiej wybrać?
Pozdrawiam
Witam
Ja tu nie widze problemu.
@topic
1. Nie
2. Kalkulatory, wszelkiego rodzaju
3. Tak, leci Ci mlvl
4. To zalezy od Ciebie , Twoja postac, Ty nia grasz
ozahalski
26-11-2008, 15:43
Pall nie może uhów robic, tylko druid.
Nie napisał że będzie robił uhy swoim palkiem (Niema w tibi takiej profesji jak Palladyn tylko Paladyn) tylko że będzie je robił na niego, czyli ma innego chara(druida;d)
PabloMage
26-11-2008, 19:33
Nie napisał że będzie robił uhy swoim palkiem (Niema w tibi takiej profesji jak Palladyn tylko Paladyn) tylko że będzie je robił na niego, czyli ma innego chara(druida;d)
(Niema w tibi takiej profesji jak Paladyn tylko Paladin) jak co to po 1.
topic@
mf+exura i tak ciągle nawet jak będziesz miał pacca i exane mort to tez mf+exura, chyba ze będziesz potrzebował na szybko trochę więcej hp to exana mort
(Niema w tibi takiej profesji jak Paladyn tylko Paladin) jak co to po 1.
Lolz. Przecież to kurna jedno i to samo.
Manasy & Exura/Exana Mort + Life Potion. UHy przydają się tylko dla profesji magicznych na wara. Ew dla sioherów, żeby nie wastować many na swoje potrzeby : x
@Down
Źle to napisał 'nie ma'. No ale rodziny się nie wybiera.
PabloMage
26-11-2008, 20:18
Lolz. Przecież to kurna jedno i to samo.
Manasy & Exura/Exana Mort + Life Potion. UHy przydają się tylko dla profesji magicznych na wara. Ew dla sioherów, żeby nie wastować many na swoje potrzeby : x
wiem ze to samo ale on chce uczyć kogoś, a sam pisze źle ;p
Czytałem tylko 2 pierwsze odp i ktos twierdzi ze najbardziej oplaca sie uzywac health potionow
tak zgadza sie jezeli mowimy o przeliczniku na kase
ale uzywanie mana potionow jest bardzo dobrym pomyslem bo inaczej na knighcie mlvl nie zrobisz nigdy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.