Pokaż pełną wersje : fake dbz
Czesc!
Co myslicie na temat zrobienia fejka na temat dragon ball z ??.
I czy z ta sama fabula co byla, albo jakos wymyslona cos jak DB "AF"
Jesli myslicie zeby nie zaczynac to nie bede.
prosze nie pisac ze noob itd. bo to bylo, bla bla itd.
JA SIE TYLKO PYTAM !
Pozdro!
jak chcesz to zrob ale bedzie trudno
EvilPwned
16-01-2008, 13:38
Przede wszystkim proponowałbym nie pisać takiego tematu, bo i tak za chwilę warna dostaniesz a temat zostanie usunięty.
A później sam bym się zastanowił - czy mam na tyle zdolności? Czy potrafię robić grafiki? Czy kiedykolwiek zrobiłem jakiś porządny fake? I jesli na wszystkie pytania odpowiedziałbym "tak" - to nie pytałbym się innych ludzi, tylko po prostu w miarę chęci to zrobił.
Sam się kiedyś zastanawiałem, ale doszedłem do wniosku że za trudno by było zrobić walki, ciosy itp...Ale mam kilka grafik
@down
Zawsze mam z tym kłopot
@up
doszłem
Co kur*a zrobiłeś? A w ryj byś nie chciał, analfabeto?
@Edit
Phieh...No...Wybacz, ale 'Doszłem' wyprowadza mnie z równowagi ;P.
@Topic
Nie znam się na DB, ale z doświadczenia wiem, że fake na podstawie filmów/anime etc. są w większości źle odbierane na forum. Odradzam.
Czesc!
Siemka!11
Co myslicie na temat zrobienia fejka na temat dragon ball z ??.
Świetny pomysł!
Niech rozbłysną jaskrawe flary Kamehameha!
I czy z ta sama fabula co byla, albo jakos wymyslona cos jak DB "AF"
Zerżnij z dragonballa, będzie dobra beka i spam na forum.
Jesli myslicie zeby nie zaczynac to nie bede.
No popatrz, popatrz, jaki mądry jesteś.
Pacz_knight
16-01-2008, 14:44
Nie rob wogule! Bylo pelno fakeow ktore byly na podstawie czegos tam. Anime tez bylo (Fullmetal War, Naruto na moscie, Nindo~). Bez sensu robic fake na podstawie czegos co jest juz zrobone (taaak przekonalem sie xd) tylko wymysl cos swojego. To taka rada odemnie. ;)
Matixek007
16-01-2008, 15:59
HA, ja tez mam w tym doswiadczenie...(chodzi mi o fake z fabula anime)
Rada:
Nie rob takiego fake, jezeli nie chcesz, ze by po tobie przejechano.
@up
Co kur*a zrobiłeś? A w ryj byś nie chciał, analfabeto?
@Edit
Phieh...No...Wybacz, ale 'Doszłem' wyprowadza mnie z równowagi ;P.
@Topic
Nie znam się na DB, ale z doświadczenia wiem, że fake na podstawie filmów/anime etc. są w większości źle odbierane na forum. Odradzam.
Tak jak "Naruto na moście"?
BTW. Wróccie jakieś fajne fakjeou (o kurwa, nie umiem odmienić tego słowa jak całe forum!) na pierwszą stronę.
hehehe
rozumiem...
ale ze tam mi pojda :P pewnie tak, ale jesli ktos krytykuje postami, to po co wogole pisac ?
P.S nie mam doswiadczenia ale mogl bym sie nauczyc co nieco :)
czemu ?
bardzo mnie kreci robienie fake (hociaz ze nigdy nie robilem)
jesli bym mial czas i mogl sprobowac zrobic kazdy odcinek po pare stron bylo by fajnie.
aaa i jeszcze grafik do dragon balla nie powinny byc trudne
jak ?
slyszeliscie kiedys o dragon ballu na kliencie Byond ?
jesli nie to to jest taki dragon ball z grafika tibi (grafa z gameboya)
mozna bylo by zrobic sccreny itd. i zaczac dzialac
pozdro
sry za ortografie pisalem niezwykle szybko
Torog Velrock
16-01-2008, 17:12
Oglądałem wszystkie DB ;] i powiem ci tak - jak chcesz to zrób faka w ŚWIECIE DB ale nie o DB czaisz ?
powodzenia życzę, bo to może się okazać w pizdu ciężkie ;] ;]
Vasudanin
16-01-2008, 17:12
@michoss
doszlem ostatnio do takie miejsca w tibii gdzie nie doszlem nigdy a poszlem pozniej do sklepu i poszlem i jak doszlem to wyszlem zeby nie bylo ze poszlem do chemicznego a mialem spozywczego
@top
nie rob nie lubie DBZ ^^
Oglądałem wszystkie DB ;] i powiem ci tak - jak chcesz to zrób faka w ŚWIECIE DB ale nie o DB czaisz ?
powodzenia życzę, bo to może się okazać w pizdu ciężkie ;] ;]
Of Course masz racje ale, pobawic sie mozna ;]
zobacze jeszcze, jesli bedzie zbyt trudne to chyba odpuszcze sobie
ZRÓÓÓÓÓB!! 8o8o8o8o8o
BĘDZIE NAJLEPSZE11 :cup::cup::cup::cup:
Nie no, serio.
jak dla mnie jeśli chodzi o fabule to nie coś w stylu AF tylko zwykły/ew. Z
jak dla mnie jeśli chodzi o fabule to nie coś w stylu AF tylko zwykły/ew. Z
OK czyli cala fabule DBZ ?
sproboje umiescic pare odcinkow w jednym prologu ;]
no to zaczynam !
bedzie w CH*j roboty :/ dla sztuki !!!!!!!!!
pozdro all i narazie ;]
Naruto na moście nieba i ziemi!! ^^
@down
Żal mi cię frajerze bo nie wiesz o czym mówię a głos zabierasz kurwa...jak nie wiesz dalej to s*******aj niech ci koper tłumaczy bo ja tak prosto nie umiem wytłumaczyć, żeby debil zrozumiał.
Naruto na moście nieba i ziemi!! ^^
Brawo, umiesz ciągnąć anime z torrentów, czytać po angielsku mangi chyba już nie.
Zeberek, spokój dziecko
Brawo, umiesz ciągnąć anime z torrentów, czytać po angielsku mangi chyba już nie.
A co ma czytanie mangi do tego co Emosz powiedział ^.-,wytłumacz mi bo ja głąb.
@Topic:
Hmm,jak chcesz to zrób,ale nie wierze by to było dobrze odebrane przez forum.
Extermis
16-01-2008, 20:50
byle nie jakas profanacja...
jezeli chodzi Ci o wykorzystanie grafik z LOG to tez sobie mozesz to odpuscic bo takze zle zostanie odebrane. A juz umieszczenie ich w otoczeniu z tibi bedzie okropnoscia.
Lynx nie ma AF wiec jak mialoby byc cos w stylu AF? a jezeli chodziło Ci o własna interpretacje dalsych losow bohaterow po zakonczeniu sagi GT to rzeczywiscie stanowczo mowimy temu nie.
doszlem ostatnio do takie miejsca w tibii gdzie nie doszlem nigdy a poszlem pozniej do sklepu i poszlem i jak doszlem to wyszlem zeby nie bylo ze poszlem do chemicznego a mialem spozywczego
Koniecznie musisz robić z siebie kretyna?
Topic:
Jak dobrze porobisz efekty, outfity itp. to możesz publikować ;)
@down
Żal mi cię frajerze bo nie wiesz o czym mówię a głos zabierasz kurwa...jak nie wiesz dalej to s*******aj niech ci koper tłumaczy bo ja tak prosto nie umiem wytłumaczyć, żeby debil zrozumiał.
ZROBILEM O TOBIE KOMIKS HIHIHI (http://img156.imageshack.us/img156/8749/zeberekar4.gif)
@topic: nie bierz sprite'ów z tego DB OTSa, czy co to jest, widziałem to i ssie. W ogóle nie ten typ grafiki. Śmiesznie wyglądały takie zmieszane perspektywy.
Lynx nie ma AF wiec jak mialoby byc cos w stylu AF? a jezeli chodziło Ci o własna interpretacje dalsych losow bohaterow po zakonczeniu sagi GT to rzeczywiscie stanowczo mowimy temu nie.
"I czy z ta sama fabula co byla, albo jakos wymyslona cos jak DB "AF""
Autor sam napisał że miało by być w stylu "AF" :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.