Pokaż pełną wersje : Eternia War Massacre, 50 frags 0_o
Loel_owy
16-01-2008, 16:12
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36240
Tak jak w temacie. :D
Lord Wlodek
16-01-2008, 16:51
Advent Child - Deep red
Bysen - Deep Red
Scogroc - Red
Mogło się skończyć całkiem inaczej
eee ... 50 fragow to tam chyba nie bylo.. ale i tak jak zwykle, rozsadzili polakow rowno:p
SkateElement
16-01-2008, 18:37
Tu macie jeszcze w formacie cam,
Link: http://www.***********.com/990269121.html
speedy share
@Loel
Ładnie cię pojechał <tibia.com> :PP
ames_trucia
16-01-2008, 19:15
lol moze 150 fragow ;o;o;o !!!?!?!?!?!
...
Moze bylo z 15 fragow to max .. !
nice
Loel_owy
17-01-2008, 03:14
Tu macie jeszcze w formacie cam,
Link: http://www.***********.com/990269121.html
speedy share
@Loel
Ładnie cię pojechał <tibia.com> :PP
DLATEGO! 8o
Gutomarah
17-01-2008, 10:11
uheaheaheahe zmasakrowali nas trochę ;D
"50 fragów" a ledwo 15 było
jeszcze troche lvli i do nich dojde. Będę niszczył polaków :)
@down
Dziękuje, powszechnie wiadomo, że Polacy nie potrafią się zgrać, są złodziejami itp.
Jucha Furora
19-01-2008, 00:48
powodzenia
@
20~ fragow max
@down
Dziękuje, powszechnie wiadomo, że Polacy nie potrafią się zgrać, są złodziejami itp.
powszechnie wiadomo że jesteś debilem,dojdziesz do nich bo boisz się w pz stać a to co mówisz to tylko twoja żałosna wymówka.
powszechnie wiadomo że jesteś debilem,dojdziesz do nich bo boisz się w pz stać a to co mówisz to tylko twoja żałosna wymówka.
Wypraszam sobie, nie jestem typowym polaczkiem, w pz stać. To nie żadna wymówka, wole być u nich niż z wami. Widząc jak się zachowujecie.
idziesz ku!@# tam, gdzie widzisz korzyść! ch*&%$# ci w pikawe! X(
Może trochę kultury? Nie nie idę tam gdzie widzę korzyści tak samo mógłbym iść do polaków jak bym chciał.
A po za tym nazywanie wojen Polsko- Szweckich czy Polsko- < tutaj inny kraj > jest żałosne.
To wolny kraj, mogę dochodzić do kogo Chce.
DuRi_Zmc
19-01-2008, 15:09
No to idz tam gdzie ci lepiej,ale lepiej ze swoimi trzymac no nie?
No to idz tam gdzie ci lepiej,ale lepiej ze swoimi trzymac no nie?
Nie chodzi o to, że tam gdzie Mi lepiej. A niby czemu miałbym iść do polaków? Nie chce ujrzeć tego, co będzie po tym jak by Polacy przejęli władzę. To, że jestem Polakiem :/ nie znaczy, że muszę trzymać z Polakami.
Bikekrolik
19-01-2008, 15:43
@down
Po pierwsze jestes dla mnie skonczonym frajerem ze nie ujawniasz nicku swojego, a mocnym w gebie na forum jestes. Pojdziesz tam o ile beda chcieli Cie wziasc. :)
zgodze sie z Toba ze Polska to wolny kraj a te obelgi wzgledem narodu polskiego mozesz zosatwic dla siebie. Skoro piszesz tak o calej zbiorowsci to znaczy ze jestes taki sam, poniewaz sam sie przedstawiasz w takim swietle cfaniaka i zlodzieja.(uraziles mnie swoimi wypowiedziami)
Po drugie wiadomo ze nasi dostaja po du.pie w tej wojnie, maja mnijsze zgranie etc ale pamietaj ze czlonkowie Deco~~ tez sie uczyli kiedys tego, fakt teraz sa lepsi co nie oznacza ze zawsze beda masterami, ktorych nalezy podziwiac. Przyjdzie i czas kiedy zgraja sie nasi czlonkowie.
Po trzecie jestes zalosnym frajerem(wiem powtarzam sie) bo rzucajac obelgi na Polske, Polakow jestes nikim innym jak ptakiem, ktory sra do swojego, wlasnego gniazda.
Po czwarte film fajny :) mimo iz dostali ...
enjoy.
Bikekrolik.
Po pierwsze jestes dla mnie skonczonym frajerem ze nie ujawniasz nicku swojego, a mocnym w gebie na forum jestes. Pojdziesz tam o ile beda chcieli Cie wziasc. :)
zgodze sie z Toba ze Polska to wolny kraj a te obelgi wzgledem narodu polskiego mozesz zosatwic dla siebie. Skoro piszesz tak o calej zbiorowsci to znaczy ze jestes taki sam, poniewaz sam sie przedstawiasz w takim swietle cfaniaka i zlodzieja.(uraziles mnie swoimi wypowiedziami)
Po drugie wiadomo ze nasi dostaja po du.pie w tej wojnie, maja mnijsze zgranie etc ale pamietaj ze czlonkowie Deco~~ tez sie uczyli kiedys tego, fakt teraz sa lepsi co nie oznacza ze zawsze beda masterami, ktorych nalezy podziwiac. Przyjdzie i czas kiedy zgraja sie nasi czlonkowie.
Po trzecie jestes zalosnym frajerem(wiem powtarzam sie) bo rzucajac obelgi na Polske, Polakow jestes nikim innym jak ptakiem, ktory sra do swojego, wlasnego gniazda.
Po czwarte film fajny :) mimo iz dostali ...
enjoy.
Bikekrolik.
Narazie mam za mały lvl. Nie chcę odrazu paść od patriotów. Nie jestem mocny, po prostu mówię, to co myślę ( a to rzadkość ). Jak będą chcieli Mnie wziąć będę uradowany, a jeżeli nie pójdę do polaków.
Co prawda obelgi ale jakże i prawda ( sprawdzona w 90% społeczności polskiej która gra w Tibie. ) Nie uwzględniłem tego iż nie chodziło Mi o cały naród, mój błąd. Jestem cfaniakiem bo nie boję się wypowiedzieć swojego zdania? Jeżeli Cię uraziłem wcześniejszymi wypowiedziami ( mam nadzieje, że przeczytałeś wszystkie ) to przepraszam.
Już wcześniej mówiłem iż, nie chodzi mi o to kto wygrywa tylko o to z kim się tak naprawdę gra, walczy. Nawet jak bym był w w Deco~ i jak byśmy przegrywali, nie zostawiłbym "swojej" gildi tak jak to zrobili Polacy.
Co do ostatniego: No to każdy może mieć swoje zdanie. Poprostu patrioci mają lepiej w naszym kraju ;)
Pozdrawiam
Cery.
Bikekrolik
19-01-2008, 16:06
cenie sobie Twoja szczerosc, masz racje rzadko sie zdarza zeby ktos pisal szczerze, chce zebys wiedzial ze podajac swoj nick z mojej strony nie mialbys sie czego obawiac :) nie szukam draki.
Przeprosiny przyjete. Nie chce zebys Ty jak i inni mysleli ze jestem jakims chorym patriota i powiem Ci ze sa zlodzieje, ktorzy patrza na kazdym kroku jak okrasc kogos i uprzykrzyc gre i nie tylko wsrod Polakow ale i innych narodowsci, tyle ze duzy procent graczy na Eternii to Polacy.
chce zebys wiedzial ze podajac swoj nick z mojej strony nie mialbys sie czego obawiac :) nie szukam draki.
1 na milion ?
Przeprosiny przyjete. Nie chce zebys Ty jak i inni mysleli ze jestem jakims chorym patriota
To dobrze, nie lubię wrogów ;) Mogłeś się zdenerwować moimi wcześniejszymi wypowiedziami bo nie umieściłem tam tego co w następnych postach.
i powiem Ci ze sa zlodzieje, ktorzy patrza na kazdym kroku jak okrasc kogos i uprzykrzyc gre i nie tylko wsrod Polakow ale i innych narodowsci, tyle ze duzy procent graczy na Eternii to Polacy.
W moim przypadku, nie napotkałem się na takie czyny od ludzi z innych narodowości (może miałem farta ?) co od Polaków. A gram 4 lata.
Pozdrawiam
Cery.
MasterTusk
19-01-2008, 17:01
Porażająco ładne skille =-]
#Cery
* "będę niszczył polaków"
- to może podaj swój nick?
* <cisza>
nie wypada mówić takich rzeczy, zwłaszcza na 26lvlu...
Co do polskich graczy, nie do końca jest jak piszesz. Na pvp tak zachowują się po prostu nooby które chcą się dowartościować, na non-pvp zgodziłbym się z Tobą. Poszukaj jakiejś gildii, a myślę że zmienisz zdanie(co prawda zdarzają się również i takie "uber gildie", ale to raczej rzadko)
Porażająco ładne skille =-]
#Cery
* "będę niszczył polaków"
- to może podaj swój nick?
* <cisza>
nie wypada mówić takich rzeczy, zwłaszcza na 26lvlu...
Co do polskich graczy, nie do końca jest jak piszesz. Na pvp tak zachowują się po prostu nooby które chcą się dowartościować, na non-pvp zgodziłbym się z Tobą. Poszukaj jakiejś gildii, a myślę że zmienisz zdanie(co prawda zdarzają się również i takie "uber gildie", ale to raczej rzadko)
Skoro to Polska gildia no to gdybym był w Deco~ to bym niszczył Polaków, o to Mi chodziło ;). Ja po prostu jestem szczery. Po co mam kłamać na forum? Zgadzam się, nie do końca ale duża większość. A na non-pvp to już przesada ; o
Pozdrawiam
Cery.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.