Pokaż pełną wersje : Creature Illusion-w co się przemieniacie ;)
Witam;) W tym temacie możecie pisać w co się najbardziej lubicie przemieniać(oczywiście za pomocą czaru Creature Illusion).Którą przemianą lubicie np. straszyć newbie:p, mieć addon bez pacca B) albo wkręcać jazdy w depo :D
Moje: :)
1.straszyć newbie -Cyclops Smith
2.addon bez pacc'a - assassin lub Poacher
3.wkręcać jazdy - Penguin :]
A teraz Wy ;)
Nie przemieniam się, bo ten czar jest tak samo zwalony jak użytkownik, który założył ten temat :( (sorry).
ddamiann_95
16-01-2008, 18:48
jak expilem na cycach i wszedl jakis 14 lvl, to ja zamienilem sie w DL-A i sie chyba wystraszyl bo szybko zwiewal w strone wyjscia (nastraszylem go jeszcze runa gfb xD):D:D:D
ja? elephant w depo, podchodzić do kogoś, odwracać się i "kiss my ass"
Raziel4ever
19-01-2008, 18:49
@ddamiann_95
Weź to swoje mądre powiedzonko spakuj... Tibia to nic innego jak gra internetowa, a Ty się podniecasz chora wyobraźnia ludzika co wymyślił te pierdoły. (Mam na mysli podpis na forum)
@Topic.
Raczej sie w nic nie zmieniam, chociaż przyznam że kotek jest ładny ;]
Mhmm...
1.Elder Beholder
2.Novice of the cult - addon to nie jest ale przebranie normalnie PACC'owskie ;d // a addon to assassin
3.Butterfly/Seagull
A ja się w nic nie zamieniam, bo:
1. Straszenie newbie- nie mam czasu na takie pierdoły;
2. Addon bez pacc'a- nazwa mówi sama za siebie "bez pacc'a" a jak ktoś ma pacc'a to odrazu odpada od tego punktu :(
3. Wkręcać jazdy- nie rozumiem tego, ale pewnie chodzi o coś tak niepotrzebnego jak punkt 1.
To ny było na tyle.
Pozdro.
Juz naprawde nie macie chyba co robic, skoro zakladacie takie tematy >.> Chcesz tu widziec 20 stron spamu, z postami typu - "cyclop, penguin"?
DNO
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.