Pokaż pełną wersje : Druid-Waste czy nie?
Czy 33 druidem z hailstormem będzie mi się zwracac przy przeciętnym loocie z guardów, zbierając tylko kase, iron ore, diamenty, steel helmety i double axe?
Ofc wiem, że czasem nic nie poleci, ale np. 3 steele i 2 double + 1 iron ore + kasa = przeciętny loot, zwróci się wtedy? Będę biegał po labiryncie i 'słoneczku'
A, może monka postawic?
z monkiem powinno się zwrócić
Aevolana
17-01-2008, 16:04
Czy 33 druidem z hailstormem będzie mi się zwracac przy przeciętnym loocie z guardów, zbierając tylko kase, iron ore, diamenty, steel helmety i double axe?
Ofc wiem, że czasem nic nie poleci, ale np. 3 steele i 2 double + 1 iron ore + kasa = przeciętny loot, zwróci się wtedy? Będę biegał po labiryncie i 'słoneczku'
A, może monka postawic?
? Wiesz mi to nie jest przecientny loot z Guardow :p jak odbierzesz iron ore to bedzie spoko, jeszcze ewentualnie 2 steele zamiast 3
Monk+poty+Hailstorm. To powinno się zwrócić, a jeśli chcesz mieć większy exp
to możesz zamienić Monka na pare GFB czy coś takiego(na wszelki wypadek.
Skrajnie powinno się zwrócić.
Może się zwrócić, a może nie. To jest loteria. Gdybyś zbierał wszystkie itemy (battle hammery, battle shield etc.) to na 100% by się zwróciło.
Według mnie lepiej nabić jeszcze 3-4 lvle bez Halistorm Rod, bo mana na jej używanie zejdzie Ci w mig.
Mr.ToPleS
19-01-2008, 20:01
Może się zwrócić, a może nie. To jest loteria. Gdybyś zbierał wszystkie itemy (battle hammery, battle shield etc.) to na 100% by się zwróciło.
Według mnie lepiej nabić jeszcze 3-4 lvle bez Halistorm Rod, bo mana na jej używanie zejdzie Ci w mig.
Popieram wypowiedz przedmowcy. Poniewaz expilem troche na guardach to wiem ze zadko sie tam niezwraca :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.