Pokaż pełną wersje : Na czym skillować knightem
Witam
na czym skillować 30lvl knightem z 70/69 skilami, skilluje na slimach ale mam chyba za dużo bloodhitów i nie wiem czy to nie jest zły trening. Na czym skillować ndo 75/75? Moje eq: plate armor, p legs, steel helmet, dragon shield.
Pozdrawiam
ShinjiIkari
17-01-2008, 11:03
Bloodhitów nigdy za dużo :D. Ja jakoś sobie radzę na slime'ach.
Kamilloo90
17-01-2008, 11:08
Ja mam 77 distance fighting, i raczej nie muszę długo czekać na klony Slima, raczej mam je ciągle pod ręką. W ten sposób da się dobić skille 75/75(tak myślę).
Wylansowany
17-01-2008, 12:01
Hmm...z treści tematu mogę wywnioskować, że grasz na non-pvp. Dlatego:
Lepsze eq. Zawsze te kilka % bloodhitów mniej. Do 75/75 a nawet dalej możesz skilować na slimach.
Bloodhitów nigdy za dużo :D. Ja jakoś sobie radzę na slime'ach.
Własnie tylko zależy jaką bronią skillujesz? to ci powiem
ShinjiIkari
to jaką bronią skilujesz nie tyczy się ciebie :p
mateo-world
17-01-2008, 12:24
Witam
na czym skillować 30lvl knightem z 70/69 skilami, skilluje na slimach ale mam chyba za dużo bloodhitów i nie wiem czy to nie jest zły trening. Na czym skillować ndo 75/75? Moje eq: plate armor, p legs, steel helmet, dragon shield.
Pozdrawiam
Po pierwsze, kup lepsze eq, np. crown seta i jakąś lepszą tarcze. Wtedy będziesz mógł spokojnie skilować na slimach.;)
Pawelxd05
07-09-2008, 17:23
kurde mam knighta 10lvl i czym ma skilowac distance prosze o odpowiedz szybko na
[email protected] lub tutaj na forum kamieniami mam skilowac czy czym ;)
@up
Jeśli piszesz serio, to współczuję Ci :o
@topic
Na slimach możesz spokojnie skillować do 75/75 (nie przejmuj się częstymi bloodhitami, to w niczym nie przeszkadza) :P A jeśli chcesz coś mocniejszego, to polecam cyclopsy, jednak mimo wszystko na slimach lepiej się skilluje :D
dawidoss112
08-09-2008, 09:05
tez polecam cyclopy. Mają na tyle dużo hp i nawet dobrą obronę, żeby starczały na długo. Przy cyclopach będziesz miał czas by odetchnąć na chwile.
Radzę też zmienić eq na lepsze. Ja sam skillując palkiem na cycach używałem Knight Set.
@up 2
też szczerze współczuję i życzę miłych męczarni przy trenowaniu dista
Na 30 lvlu slimy są dobre (pamiętajmy o full defie i najsłabszej broni).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.